sararoti, U mean? vakaraa uzlikshu uz normala servera.
labi, labi - SARAROTI
prikola peec.
Eu, nezini kaadu PHP funkciju lai nokopeetu failu? Primitiivais copy nestraadaa no localhosta. Mosh vnk jaataisa $a = file("blabla" un tad pa rindinjai jaapaarkopee jaunaa failaa?
copy nestraadaa no localhosta? tas ir kaa? ar file bus problemas, var sachakaret failam headeri - exe fails, visticamak, kljus nelasaams ar tadu metodi - lasot pa rindinjaam... it ka sheit lv.php.net... nekadus restricitionus neatrodu par sho funkciju... kas tieshi par erroru izmetas kopejot?
nu jaa, nekas spidoshs nav, bet priekshmeti ari ne tie vieglakie... un gan jau ka akdu macibam atvelamu nakti foto nozaga, ne? man pirms 3 gadiem bija laikam 3xA un 2xB... bet par cilveku tas pasaka gauzham maz, saku no pieredzes, ta ka nestreso. ja izvelesies pareizu studiju programmu, budzhetaa pat tiksi (stiipa gan nespiid)
nu jaa, nekas spidoshs nav, bet priekshmeti ari ne tie vieglakie... un gan jau ka akdu macibam atvelamu nakti foto nozaga, ne? man pirms 3 gadiem bija laikam 3xA un 2xB... bet par cilveku tas pasaka gauzham maz, saku no pieredzes, ta ka nestreso. ja izvelesies pareizu studiju programmu, budzhetaa pat tiksi (stiipa gan nespiid)
tieshi taa tie burti maz informaaciju ietver, 3dien biju Tallina universitaatee baltic film and media school kaartot iestaajeksaamenu ieksh AV media, tur pilniibaa nevienu neiteresee kaadas tev atziimes vai burti eksaamenos, galvenais ir potenciaals, talants un tas kaads cilveeks esi utt. bet nu jebkuraa gadiijumaa konkurss tur shausmiigi liels un konkurenti nopietni, kaut pirms paaris gadiem tie kas gaaja tos arii njeema, tagad viss ir mainiijies
zini, es nesen biju uz SSE Riga (Zviedru augstkolu) uz iestāj testu, tjipa tiku tālāk. Tagad būšot intervija. 2 no 3 soļiem pie varētu. Interesanti būtu tikt tur tik prestižā skolā ar ang B un mat D
briedis, zrja tu taa, zrja. vajadzeja ar mani aprunaties. ja 100% nezini, ko gribi darit talak, SSE ir da best atsperiena punkts - pec tam daudz labak saproti ka pasaule strada. + networks tur ir vienkarshi fantastisks. un iespeja iegut pieredzi, uiuiui kaadaas jomaas.
briedis, zrja tu taa, zrja. vajadzeja ar mani aprunaties. ja 100% nezini, ko gribi darit talak, SSE ir da best atsperiena punkts - pec tam daudz labak saproti ka pasaule strada. + networks tur ir vienkarshi fantastisks. un iespeja iegut pieredzi, uiuiui kaadaas jomaas.
bet nu ko man vinjiem vajadzeeja teikt? d*rst aciis ka man patiik ekonomika? ) ta jau redzees.. nu vinji teica ka baigi gruta izvele buus, nostaadiiju vinjus taadaa poziicijaa
kas interveja, Diana? vispar jau augstu tiek veretets godigum arii. bet vareji jau ari godigi pateikt - ka ekonomikas zinashanas taadaa limeni tev dod lielu priekshrociibu, tapec tu to ari gribi. karoch, turam iikskjus!
kas interveja, Diana? vispar jau augstu tiek veretets godigum arii. bet vareji jau ari godigi pateikt - ka ekonomikas zinashanas taadaa limeni tev dod lielu priekshrociibu, tapec tu to ari gribi. karoch, turam iikskjus!
Nevienu neeintereseeja manas zinaashanas ekonomikaa nu sanaaca jau taada godiiga saruna, jo ko nu es tur meloshu un tur jau taa lieta, ka es pats nezinu vai es to gribu