bija zīmējums/logo kas iskatījās pēc mušas, ko uzdrukāt uz krekla un tad vajadzēja labu nosaukumu, un meklējām pa vārdnīcām kā citvalodās ir muša un spāniski i itāliski muša ir musco...un pēc tam piesavinājos :roll:
nu vo, atradu tieši to ko man vajadzēja un no nekā uztaisīju sev softboxu!
Ieliec fotku
Poor man's macro studio...
Taisīts no vienā kastē atrastā mēbeļu iepakojuma - putuplasta gabala un mīkstā pārklājuma, kas likts starp dēļiem.
Izmaksas - 0. Uztaisīt - ar karstu stiepli sagriež putoplastu, ar krāsotāja lenti salīmē (parastā līme izkausēja caurumus), uzsviež pa virsu plēvi (es domāju, tā pilda tādu pašu lomu, kā krepapīrs). apakšā veca sienas kalendāra lapas aizmugure.
man diemžēl nav celtniecības prožektoru, par SB-800 nerunājot
vēl neesmu izkodis visas viltības, gribētos vairāk paspēlēties ar gaismām.
bilde ir pa labi ir ar iebūvēto flash, kur objektivs zem pleeves, flash - virs, lai izkliedejas objekts - mazliet mazāks par sērkociņkastīti, liekas, sarežģītākais, ko varēju atrast.
Taisīts no vienā kastē atrastā mēbeļu iepakojuma - putuplasta gabala un mīkstā pārklājuma, kas likts starp dēļiem.
Izmaksas - 0. Uztaisīt - ar karstu stiepli sagriež putoplastu, ar krāsotāja lenti salīmē (parastā līme izkausēja caurumus), uzsviež pa virsu plēvi (es domāju, tā pilda tādu pašu lomu, kā krepapīrs). apakšā veca sienas kalendāra lapas aizmugure.
man diemžēl nav celtniecības prožektoru, par SB-800 nerunājot
vēl neesmu izkodis visas viltības, gribētos vairāk paspēlēties ar gaismām.
Zin izskatās intresanti un tu radi motivāciju arī cietiem būvēt augšā ko līdzīgu!