Man liekas šeit nav nekāda demokrātijas citadele,nekas ļauns varbūt nenotiktu,ja dažus palagus ar savstarpējām ķengām nahrenizētu. Citādi valstī sēras,bet kāds šmīgā turpina gānīties. Varbūt ja blogs tiek izmantos kā psihoterapeita vizīte,piemērot arī atbilstošu maksu par pakalpojumu?
Ko mums īpaši gaidīt? Nesmuki teksti jau visur,čatā ,forumā,pie bildēm. Jā,dažreiz var apskrieties dūša,bet pēc tam var atvainoties vai kā. Citādi šis kļūst par rupjāko saitu. Ko vienam atļauj,citam grūti aizliegt. Te jau arī draudi apritē,par viesu gaidīšanu,tumšām ielām u.c. Protams admini bosi,bet man kaut kā neomulīgi šeit jau labu laiku.
Rolands66:Man liekas šeit nav nekāda demokrātijas citadele,nekas ļauns varbūt nenotiktu,ja dažus palagus ar savstarpējām ķengām nahrenizētu. Citādi valstī sēras,bet kāds šmīgā turpina gānīties. Varbūt ja blogs tiek izmantos kā psihoterapeita vizīte,piemērot arī atbilstošu maksu par pakalpojumu?
Necepies lieki. Ignorē disputus kas tevi traucē un džeki, paši atslābs, redzot, ka nav interesanti... Nafig šitādus postus!!!
Labi. Būs paskarbi .Fotoklubā - nesmu nekas. Palasot negatīvos komentus,saisītus ar OFK, jautāju kluba bildētājām - kas ir Autors? Nu, pats taču esot Ogrēnietis, kopš 61-mā. Nu , labi pieeju savādāk:Jūs šeit Jaunas, vai vēlētos to bildētāju, kurš "R", sev par vīru - vecākām - par znotu.... Labi, ka reakcija, būtu pa seju dabūjis.. Kāpēc?
Voldemorts:Labi. Būs paskarbi Fotoklubā - neesmu nekas. Palasot negatīvos komentus,saistītus ar OFK, jautāju kluba bildētājām - kas ir Autors? Nu, pats taču esot Ogrēnietis, kopš 61-mā. Nu , labi pieeju savādāk:Jūs šeit Jaunas, vai vēlētos to bildētāju, kurš "R", sev par vīru - vecākām - par znotu.... Labi, ka reakcija, būtu pa seju dabūjis.. Kāpēc?
Voldemorts:Labi. Būs paskarbi Fotoklubā - neesmu nekas. Palasot negatīvos komentus,saistītus ar OFK, jautāju kluba bildētājām - kas ir Autors? Nu, pats taču esot Ogrēnietis, kopš 61-mā. Nu , labi pieeju savādāk:Jūs šeit Jaunas, vai vēlētos to bildētāju, kurš "R", sev par vīru - vecākām - par znotu.... Labi, ka reakcija, būtu pa seju dabūjis.. Kāpēc?
Nabagu jau sievieši klamsta...... jā kāpēc?
Rolands66:
Nabagu jau sievieši klamsta...... jā kāpēc?
Rolands66:
Rolands66:Man liekas šeit nav nekāda demokrātijas citadele,nekas ļauns varbūt nenotiktu,ja dažus palagus ar savstarpējām ķengām nahrenizētu. Citādi valstī sēras,bet kāds šmīgā turpina gānīties. Varbūt ja blogs tiek izmantos kā psihoterapeita vizīte,piemērot arī atbilstošu maksu par pakalpojumu?
Vai neesi nedaudz par vēlu pamodies? Pats bieži esi atbalstījis uzbraucējus, kāpēc tad tieši tur pa tiešo nevari aizrādīt, bet tikai uz adminiem gaidi?
Vai neesi nedaudz par vēlu pamodies? Pats bieži esi atbalstījis uzbraucējus, kāpēc tad tieši tur pa tiešo nevari aizrādīt, bet tikai uz adminiem gaidi?
Aga -sajutos pilnīgs agresors .Nu piedodiet lūdzu ,visi ....lūdzu ,lūdzu! Nez haiduks par sevi,jeb tāpat par kaut ko
Haiduks:
Aga -sajutos pilnīgs agresors .Nu piedodiet lūdzu ,visi ....lūdzu ,lūdzu! Nez haiduks par sevi,jeb tāpat par kaut ko
A tu tā lēnām palasi pirmo bloga gadu, tad otro, tad trešo , varbūt sāksi atcerēties secību, nevis tikai sev tīkamo :P Palasi tur manus tekstus, un uzbraucienus man... bet es neesu kristietis, negriežu otru vaigu, ja man sit pa vienu... un tad nu sāka kost, jo parasti taisnība baigi sāp
Rolands66:
A tu tā lēnām palasi pirmo bloga gadu, tad otro, tad trešo , varbūt sāksi atcerēties secību, nevis tikai sev tīkamo :P Palasi tur manus tekstus, un uzbraucienus man... bet es neesu kristietis, negriežu otru vaigu, ja man sit pa vienu... un tad nu sāka kost, jo parasti taisnība baigi sāp
Labāk ieliec kādu svaigu bildi,nevis mēģini "kasīties"
Rolands66:
zini, manas bildes tiek taisītas manai dvēselei, un ja es dalos ar savu veikumu, tad kur es lemju pats... ... bet varbūt, ka jums abiem ar Jolanu ir taisnība
dolldia:Haiduk, dvēselei vienmēr būs, bet pilnai laimei vari padalīties
sanāk, ka Dollim priekš pilnas laimes vajadzīgas tikai Haiduka bildes...
tas man aņuku atgādina - sīkais izskrien pagalmā un auro - a mums viss ir!!! nu pārējie prasa - kā tas ir, ka viss ir??? Nu tēvs no komandējuma atveda sifilisu un mamma teica - tā tikai mums vēl pietrūka...
dolldia:Haiduk, dvēselei vienmēr būs, bet pilnai laimei vari padalīties
sanāk, ka Dollim priekš pilnas laimes vajadzīgas tikai Haiduka bildes...
tas man aņuku atgādina - sīkais izskrien pagalmā un auro - a mums viss ir!!! nu pārējie prasa - kā tas ir, ka viss ir??? Nu tēvs no komandējuma atveda sifilisu un mamma teica - tā tikai mums vēl pietrūka...
Maris:Haiduka dvēsele ir kā adata Voldim olā - sargā ar kalašku un TT.
Lēnām sāk izkristalizēties tā vecā mīkla kā Haiduks radies diviem vīriem sanākot kopā
Pilnīgi ticu tev Māri, ka tu nezini, kas ir dotais vārds... kas ir rokas spiediens. Žēl, ka neesam nekad spieduši roku sasveicinoties, tad varētu konstatēt, vai esi tikpat mīkstais, ka profilbildē, vai arī īsts vecis... tavi teksti pēdējo galīgi nosvītro