Pat no bildes spēj noteikt. Gadījienā nebūs tā, ka
Haiduks: Tuvākais vienmēr pirmais iekrīt prātā...
?
Schneider, tu par sevi- tev tak ar pirmais, ko ieraudzīji Bet ja par mani- tad es savu laiku rakstīju, ka agrāk divi vīri sagāja kopā, paspieda viens otram roku, un no biksēm līda laukā, lai izpildītu doto vārdu, tagad slēdz līgumus, apzīmogo jaf ar sākumdomu, ka mēģinās apšmaukt. Un tie ir tie vārdi, pie kā vēl pēc aptuveni 4riem gadiem mārīši piesienās, jo nezin, kas ir dotais vārds!!!
Haiduks: Schneider, tu par sevi- tev tak ar pirmais, ko ieraudzīji
Ā... nu skaidrs, tirgusbābu arguments "Sama dura!" Es Māra bildē redzu tikai plikpaurainu briļļaini, ar mīkstajiem darīšanu nav bijis, novērtēt nemāku.
Haiduks: Schneider, tu par sevi- tev tak ar pirmais, ko ieraudzīji
Ā... nu skaidrs, tirgusbābu arguments "Sama dura!" Es Māra bildē redzu tikai plikpaurainu briļļaini, ar mīkstajiem darīšanu nav bijis, novērtēt nemāku.
nu man tā uzmanīgi lika skatīties viņa teksti Bet par Sama dura-
Un vispār - ko te cepties par Māra tekstiem, man liekas, ka topika virsrakstā minēto problēmu jau ir atrisinājuši admini. Otra diena blogā bez trakomājas filiāles.
Schneider:Un vispār - ko te cepties par Māra tekstiem, man liekas, ka topika virsrakstā minēto problēmu jau ir atrisinājuši admini. Otra diena blogā bez trakomājas filiāles.
UldisMuzikants:man dažkārt paliek baisi- esam te tāds virtuāls riebekļu klubiņš, bet, nedodies, uzradīsies kāds bez humora izjūtas un par izteicieniem (kūdīšana, vardarbība) saliks reālos cietumiņos.
UldisMuzikants:man dažkārt paliek baisi- esam te tāds virtuāls riebekļu klubiņš, bet, nedodies, uzradīsies kāds bez humora izjūtas un par izteicieniem (kūdīšana, vardarbība) saliks reālos cietumiņos.
Ko jūs apceļaties,tas visdrīzāk ir kā ar sikspārņiem par Bēthovenu diskutēt. Tur ir cita pasaule,pēc kuras mērauklām viss tiek darīts un runāts PAREIZI.
Ja kāds pateiks, kā pats brīvprātīgi var izdzēst ārā savu profilu, es varētu pamēģināt uztaisīt sev otru ar niku Hoya un nodemonstrēt, kas no tā sanāktu. Pēc tam, dabistiski, izdzēstos.
Ahā, atradu, bet tur vajag mobīļa numuru. Nu, bet tā nav problēma, negribas to taisīt uz sievas telefonu, bet, ja sēdētu blakus ar kādu sobutiļņiku, nebūtu nekādu problēmu.
Ja kāds pateiks, kā pats brīvprātīgi var izdzēst ārā savu profilu, es varētu pamēģināt uztaisīt sev otru ar niku Hoya un nodemonstrēt, kas no tā sanāktu. Pēc tam, dabistiski, izdzēstos.
------------ kā, paņem citu tālruņa nummuru (zivi, OK vai ko citu) un taisi kaut ašpadsmit...
Tukšumam un melnajam arī ir viens IP, tāpat kā Voldemortam un Mentam. značit telefonu numuri dažādi, ar ko piereģistrējas . UM var noprasīt, kā ar viņa profiliem
placebo:Tukšumam un melnajam arī ir viens IP, tāpat kā Voldemortam un Mentam. značit telefonu numuri dažādi, ar ko piereģistrējas . UM var noprasīt, kā ar viņa profiliem