forum.gif
Gadskārtējais.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gadskārtējais.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.09.13 06:33
 citēt
Publicēts: 25.09.13 08:24
 citēt
Sevišķi labs punkts par "mazpazīstami un nepazīstami fotogrāfi" . Agrāk bija Labi un slikti tagad Mazpazīstami nepazīstami?
Publicēts: 25.09.13 09:03
 citēt
Dīkdieņu salidojums :D :D :D
Publicēts: 25.09.13 09:08
 citēt
nu cilvēki varētu vismaz galvenajā programmiņā uzvārdus bez drukas kļūdām uzrakstīt... Kaspars Frimanis... es laikam ieskābtu...
Publicēts: 25.09.13 09:09
 citēt
Gaidu reportāžu no notikuma vietas.
Publicēts: 25.09.13 09:58
 citēt
Lunis:Sevišķi labs punkts par "mazpazīstami un nepazīstami fotogrāfi" . Agrāk bija Labi un slikti tagad Mazpazīstami nepazīstami?

Varētu ieviest apzīmējumu ''kamergrāfs'' vai ''kamerfotogrāfs'' - nu cilvēks kas bildē kā kamerai sanāk, bez kāda saprāta/jēgas pievienošanas bildītei.

Ogres fotoklubam vajadzētu spaini šādu nozīmīšu.
Publicēts: 25.09.13 11:24
 citēt
Maris:
Lunis:Sevišķi labs punkts par "mazpazīstami un nepazīstami fotogrāfi" . Agrāk bija Labi un slikti tagad Mazpazīstami nepazīstami?

Varētu ieviest apzīmējumu ''kamergrāfs'' vai ''kamerfotogrāfs'' - nu cilvēks kas bildē kā kamerai sanāk, bez kāda saprāta/jēgas pievienošanas bildītei.

Ogres fotoklubam vajadzētu spaini šādu nozīmīšu.
tūlīt dabūsi no ex-mentiem ar sūdainu šķipeli...
Publicēts: 25.09.13 12:13
 citēt

A nesaki vis. Bieži gadās dzīvē situācijas dažādos ar maxlām saistītos konkursos, kur 100% nostrādā Nikolaja Ozerova citāts: "Да, молодые фигуристи конечно откатались на отлично, но оценки будут не высокие. Судьи их не знают!"
Publicēts: 25.09.13 12:15
 citēt
Negribas iemaisīties,bet skaidri redzams,ka mūsu sabiedrība nav vesela un tai nav daudz perspektīvu izdzīvot.uz jebkuru jaunumu vai paziņojumu,nekavējoties gāžas desmit nihilistiski komenti.Zēni mīļie,tā ir diagnoze!Ne jau fotoamatierismam vai kādai tur štrunta mākslai-kultūrai.Tā ir diagnoze sabiedrībai un pašai latviešu nācijai!:face-sad:
Publicēts: 25.09.13 12:17
 citēt
viecha:Negribas iemaisīties,bet skaidri redzams,ka mūsu sabiedrība nav vesela un tai nav daudz perspektīvu izdzīvot.uz jebkuru jaunumu vai paziņojumu,nekavējoties gāžas desmit nihilistiski komenti.Zēni mīļie,tā ir diagnoze!Ne jau fotoamatierismam vai kādai tur štrunta mākslai-kultūrai.Tā ir diagnoze sabiedrībai un pašai latviešu nācijai!:face-sad:
Tas ir nihilistiski aprādīt uz drukas kļūdu uzvārda rakstībā?
Publicēts: 25.09.13 12:27
 citēt
tā jau nav vienīgā kļūda tur :-(
Publicēts: 25.09.13 12:28
 citēt
dansiga:tā jau nav vienīgā kļūda tur :-(
jā, bet kļūda uzvārdā - tas IR nesmuki
Publicēts: 25.09.13 12:39
 citēt
Gan jau būs interesanti. Mož ienaks Kapri un ko jēdzīgu piebildīs,lai mazak tukšu pļāpu :)

Publicēts: 25.09.13 13:54
 citēt
Nu un tā drukas kļūda ir briesmīgi būtiska?Puse šejieniešu pazīst Kasparu Freimani,tā kā ne jau tur ir problēma.Tāpat kā Delfos-jārunā par hokeju,bet daži gudreļi piečakarējas kādai nez tur gramatikai un divas lapas aiziet apspriešot žurnālistu izglītības līmeni un vispārējo analfabētismu.Bet stāsts ir pavisam par ko citu-nez kāpēc pie mums katru kurš ko mēģina darīt uzreiz norej un nosauc par bezjēgu un bezsaprāta radījumu.Zemtekstā,protams,lasām,ka pats komenta autors gan ir pilns ar saprātu un jēgu,ir varens mākslinieks un nav miljonārs tikai tāpēc,ka valsts patrāpījusies slikta,neatbalsta īstos.:face-wink:
Publicēts: 25.09.13 14:08
 citēt
viecha, nu diez vai tik traki ir. Lieta tāda, ka tie noliedzēji tie lielākie rakstītāji/bļāvēji. Pārējie paklusē;-)
P.S. Par kļūdām afišā gan nepiekrītu. Tas liek aizdomāties par pasākuma organizācijas kvalitāti.
Publicēts: 25.09.13 14:33 labots
 citēt
dansiga:viecha, nu diez vai tik traki ir. Lieta tāda, ka tie noliedzēji tie lielākie rakstītāji/bļāvēji. Pārējie paklusē;-)
P.S. Par kļūdām afišā gan nepiekrītu. Tas liek aizdomāties par pasākuma organizācijas kvalitāti.

Es piekritīšu Viecham. Ir gan traki! Saku to zināmā mērā ar "skatu no malas", jo piereģistrējos te tikai pirms 2 gadiem, vēl mazliet iepriekš Sienā, kuru vairs neapmeklēju. Un nekādos citos sociālajos tīklos neburzos. Gaumes un bilžu vērtējumu atšķirības vēl varētu saprast, kaut gan arī par šīm lietām ir iespējams diskutēt pavisam savādāk. Pirmajā brīdī pats šokējošākais man bija diskusijas par tehniskām lietām. Pie vismazākās neprecizitātes vainīgais nekavējoties tiek pasludināts par debīlu, viņam izsaka līdzjūtības un sūta ārstēties. Tīri aiz ziņkārības sāku palasīt arī ārzemju forumus, piemēram, iekš Luminous landscape. Nekā tamlīdzīga. Nesastapu pat frāzi: "Tu to un to nesaproti". Tā vietā cilvēki parasti saka:"Nē, patiesībā, tas ir tā un tā..."
Nu tad, saskaņā ar bloga tradīcijām, pēc šāda teksta gaidu atzinumus par rakstura vājumu, impotenci un "tevi taču neviens te netura..":face-sad:
Publicēts: 25.09.13 14:33
 citēt
dansiga:viecha, nu diez vai tik traki ir. Lieta tāda, ka tie noliedzēji tie lielākie rakstītāji/bļāvēji. Pārējie paklusē;-)

Ir,ir tik traki!:face-sad:Labi,varu piekrist par afišu,varu piekrist vēl šim un tam...es jau te tā plaši sāku murmuļot-ne tik daudz par foto cik vispār par latviešu nākotni.Zin,mēs bieži ar savējo sastrīdamies(viņa ir baigā nacionāliste),kad saku,ka latvieši paši sevi ēd un neglābjami arī noēdīs beigās.Visās frontēs-ar knābjiem,de faktiem,ar medijiem,internetiem,ar nodokļu inspekcijām,ar Eiropas regulu pieprasīšanu un zagļu atmaskošanu,ar runām par valsts interesēm,ar darbiem " visas sabiedrības labā"....un tā bez gala un malas.Ka tik iegriezt otram latvietim.Svešie-krievi,žīdi,vācieši un zviedri lai rīkojas -tā ir demokrātija,bet savējie ne par kādu naudu nedrīkst tikt uz zara.Nedod dies,ja kādam latvietim būs kas vairāk par mani-značit jācērt nost!:face-sad:
Publicēts: 25.09.13 14:40 labots
 citēt
Jā, Viecha, Tu paskatījies plašāk, un viss saskan. Parlamentā līdzīgi kā šeit, ļaudis skalda matus par niekiem, bet valstiski svarīgos jautājumos tura galvu smiltīs.:face-sad:
Publicēts: 25.09.13 14:58
 citēt
viecha, nu cik tad to bļāvēju te ir un cik to, kas paklusē? Proporcija gana liela! (es par to pasākumu noliegšanu)

Gunars, nu a ko darīt, ja mums ir savādāk audzināta publika? UN joprojām saku, ka arī tie, kas kritizējot nolaižas tik tālu, nav tik daudz - tikai viņi ir jūtamāki!
Publicēts: 25.09.13 15:25
 citēt
dansiga:
Gunars, nu a ko darīt, ja mums ir savādāk audzināta publika?

Pie vainas ir vecie perdeļi-smerdeļi, kurus varenā padomijas armija paguva par sūdabrāļiem pārtaisīt. Viņus jaunībā spieda pie zemes, tagad šitie riebļi atriebjas. Vot i neaudzinātā publika. Vajag blogā dauudz vairāk dauudz svaigākas asinis, tad viss nostāsies savos rāmjos - sāks smacēt vecos.
Publicēts: 25.09.13 15:57
 citēt
TomsL:
dansiga:
Gunars, nu a ko darīt, ja mums ir savādāk audzināta publika?

Pie vainas ir vecie perdeļi-smerdeļi, kurus varenā padomijas armija paguva par sūdabrāļiem pārtaisīt. Viņus jaunībā spieda pie zemes, tagad šitie riebļi atriebjas. Vot i neaudzinātā publika. Vajag blogā dauudz vairāk dauudz svaigākas asinis, tad viss nostāsies savos rāmjos - sāks smacēt vecos.
par šito Tev vajag ar Voldi parunāt...
Publicēts: 25.09.13 16:01
 citēt
Tik tie jaunie - to pašu veco audzināti nebūs nekādi glābēji. Vecie rāva vienā grāvī, jaunie tagad pretējā. gan dēļ protesta, gan nezināšanas. Tas ir tāpat kā ar auto pa slidenu braucot, kad saslīd uz vienu pusi, ja nemākulīgi pārcenšās ar taisnošanu, tad rezultātā auto sānslīdes amplitūdas nevis samazinās līdz taisnai braukšanai, bet iesvārstās tā, ka pretējā grāvī iekšā.
Publicēts: 25.09.13 16:13 labots
 citēt
Daļēji jāpiekrīt Sapperam arī.
Bet atbildot uz Bildes komentāru - Voldis jau nevienu nesmacē, dzīvo pats savā pasaulē. Ok citriez viņa stāsti aizdomīgi, bet tas jau nedaudz cits stāsts.
Mana replika bija vairāk tēmēta uz tiem "māksliniekiem" un patiesajiem "fotogrāfiem", nu tiem, kuri savu varēšanu parāda ar citu nodiršanu.
Es neesmu f/blogā ilgi, pāris mēnešus tikai esmu reģistrējies, tomēr esmu paguvis novērot, ka arī tev, Bildes, šad tad patīk savu varēšanu demonstrēt nodiršot cita nezināšanu, nevis sniedzot padomu, kā pilnveidoties.
Publicēts: 25.09.13 16:24
 citēt
TomsL:Daļēji jāpiekrīt Sapperam arī.
Bet atbildot uz Bildes komentāru - Voldis jau nevienu nesmacē, dzīvo pats savā pasaulē. Ok citriez viņa stāsti aizdomīgi, bet tas jau nedaudz cits stāsts.
Mana replika bija vairāk tēmēta uz tiem "māksliniekiem" un patiesajiem "fotogrāfiem", nu tiem, kuri savu varēšanu parāda ar citu nodiršanu.
Es neesmu f/blogā ilgi, pāris mēnešus tikai esmu reģistrējies, tomēr esmu paguvis novērot, ka arī tev, Bildes, šad tad patīk savu varēšanu demonstrēt nodiršot cita nezināšanu, nevis sniedzot padomu, kā pilnveidoties.
ja cilvēkam nav pilnveidošanās potenciāls tad nav jēgas sniegt padomu. jautā, un tev tiks atbildēts. ja uzdod stulbu jautājumu, skaidrs, ka smiesies.

vari minēt kādu piemēru, kur es nodiršu kāda nezināšanu???
Publicēts: 25.09.13 16:30 labots
 citēt
Nevajag tik ātri atmest ticību cilvēka spējām. Pēc 1 bildes noteikt nevar, vai cilvēkam ir spēja pilnveidoties, vai nav.

Uz sitiena nevaru gan piemērus parādīt. Un uzskatu, k tas nemaz nav nepieciešams, šī nav tiesas prāva, es neesmu prokurors, man nav nekādas vajadzības "likt galdā" pierādījumu kalnu. :)
Ja tev pašam "sirdsapziņa" tīra, tad sorry, bet ja gribi attīrīt to ar demagoģijas rīkiem, tad tas gan nesanāks, es vnk nepiedalīšos demagogu cīņās :)
Galvenais ir diskuija, mok kādam kaut kas aizķersies prātā un, iespējams, būs vērojamas pārmaiņas.
Publicēts: 25.09.13 17:11
 citēt
TomsL:Nevajag tik ātri atmest ticību cilvēka spējām. Pēc 1 bildes noteikt nevar, vai cilvēkam ir spēja pilnveidoties, vai nav.

Uz sitiena nevaru gan piemērus parādīt. Un uzskatu, k tas nemaz nav nepieciešams, šī nav tiesas prāva, es neesmu prokurors, man nav nekādas vajadzības "likt galdā" pierādījumu kalnu. :)
Ja tev pašam "sirdsapziņa" tīra, tad sorry, bet ja gribi attīrīt to ar demagoģijas rīkiem, tad tas gan nesanāks, es vnk nepiedalīšos demagogu cīņās :)
Galvenais ir diskuija, mok kādam kaut kas aizķersies prātā un, iespējams, būs vērojamas pārmaiņas.
a es ieeju galerijā un paskatos parasti kartiņas... un kaut kā tas brīnišķīgi kolerējas...
Publicēts: 25.09.13 18:28
 citēt
Fak, Slavik, ko tu dari???

lai dzīvo lumpenizācija, bet skolai būt sociālajai mājai švakajiem un konkurētnespējīgajiem pedagogiem.

www.delfi.lv...
Publicēts: 25.09.13 18:47
 citēt
Sapper:Fak, Slavik, ko tu dari???

lai dzīvo lumpenizācija, bet skolai būt sociālajai mājai švakajiem un konkurētnespējīgajiem pedagogiem.

http://www.delfi.lv/news/national/politics/izglitibas-ministrs-sistema-nauda-seko-skolenam-nav-attaisnojusi-savus-sakotnejos-merkus.d?id=43564077
sapper, nevajag vulgarizēt.
Publicēts: 25.09.13 22:07
 citēt
Paaudžu konflikts ir mūžīgs visur un vienmēr.Tomēr kaut neliela,bet zināma saprašanās un tolerance starp paaudzēm arī ir sabiedrības brieduma rādītājs.:face-wink:Ja tiek izmantotas veco un jauno priekšrocības kopējās lietas(nu piemēram nācijas izdzīvošanas,ne nieka mazāk )labā,tad jau ir pavisam smuki.Tādi piemēri ir.
Publicēts: 25.09.13 22:33 labots
 citēt
Saprašanās starp paaudzēm var būt veselā sabiedrībā ar skaidru mērķi un konsekventu rīcību paaudzēs.
Mūsu sabiedrībā, kur ik pēc vienas, divām paaudzēm notiek radikāla paradigmu maiņa sabiedrībā, tas diemžēl nav iespējams.
Un nemazes nevulgarizēju. Var daudz par ko lamāt gan Ķīli gan valdību, gan skolas gan vecākus pašus, bet "nauda seko bērnam" tas bija cerīgākais projekts, kurš jau sāka nest augļus. Jā, LIZDAs veceņu varza bija panikā un bija gatavas zem tankiem gulties, lai tikai varētu turpināt ņehuja nedarīt un pie karmuškas tupēt kā līdz šim. Ķīlis presingu neizturēja ne fiiziski ne morāli. Vecās strimalas uzvarēja mūsu bērnus. Starp citu, neesmu redzējis gadījumu, ka kāds spēcīgs un nopietns vecā kaluma pedagogs ar spēju iet līdzi laikam tiktu apdalīts vai diskriminēts.
Publicēts: 25.09.13 22:44 labots
 citēt
armand - nerunā blēņas. viņi atrod vietas, kur netikt apdalīties. Tur, kur lielākas klases. Kāda jēga no izcila pedagoga, ja klasē ir 35 skolnieki? vairāk skolnieku = lielāka alga. koks ar diviem galiem. un vāveres ritenis. tiešām to nesaproti???
Publicēts: 25.09.13 22:51
 citēt
Starp citu,par skolām.Man tagad nav ne mazākā sakara un ir pilnīgi pie kājas,ko tur māca un ko ne.Bet fakts,kad vēl biju daļēji ar to saistīts piemēram Jūrmalā skolu pārvalde bija vesels uzņēmums ar pamatīgu štatu,ofisu un pilns ar cilvēkiem.Nu vismaz kādi 15 liekas toč tur bija...tad nāca tā optimizācija(labu laiku vēl pirms Ķīļa)un pašvaldība krietni izrevidēja to iestādījumu,pie viena arī tiekot vaļā no sev nepakļāvīgiem ierēdnīšiem.Ja nemaldos tagad tur ir 4 vai 5 cilvēki nodarbināti.Bet galvenais-skolas jau tāpat darbojas un nav dzirdēts,ka būtu īpaši sliktākas kļuvušas.Bērnu skaits protams pilsētā dramatiski samazinās,bet līdz skolu slēgšanai vai apvieno';sanai īsti netika,jo sacēlās briesmīgs troksnis un protesti pirmkārt jau no vecāku puses.Acīmredzot tas vēl priekšā,bet jāsamazina būs vienalga,jo bērnu ta nav...:face-wink:Tas tā,bet aptuveni desmit ierēdņu iztrūkums skolu darbībā neatstāja ne mazākās sekas!:face-grin:
Publicēts: 26.09.13 08:52
 citēt
viecha:Starp citu,par skolām.Man tagad nav ne mazākā sakara un ir pilnīgi pie kājas,ko tur māca un ko ne.Bet fakts,kad vēl biju daļēji ar to saistīts piemēram Jūrmalā skolu pārvalde bija vesels uzņēmums ar pamatīgu štatu,ofisu un pilns ar cilvēkiem.Nu vismaz kādi 15 liekas toč tur bija...tad nāca tā optimizācija(labu laiku vēl pirms Ķīļa)un pašvaldība krietni izrevidēja to iestādījumu,pie viena arī tiekot vaļā no sev nepakļāvīgiem ierēdnīšiem.Ja nemaldos tagad tur ir 4 vai 5 cilvēki nodarbināti.Bet galvenais-skolas jau tāpat darbojas un nav dzirdēts,ka būtu īpaši sliktākas kļuvušas.Bērnu skaits protams pilsētā dramatiski samazinās,bet līdz skolu slēgšanai vai apvieno';sanai īsti netika,jo sacēlās briesmīgs troksnis un protesti pirmkārt jau no vecāku puses.Acīmredzot tas vēl priekšā,bet jāsamazina būs vienalga,jo bērnu ta nav...:face-wink:Tas tā,bet aptuveni desmit ierēdņu iztrūkums skolu darbībā neatstāja ne mazākās sekas!:face-grin:
Viecha, ar tām skolām Jūrmalā tomēr cits stāsts - tici man! Ir viena skola, kuru jau 4x ir gribējuši aizklapēt, jo tā ir kā skabrga acīs, bet tas ir ZEMES dēļ. Bet vecāku ietekme tur arī kuda lielāka un siles specifika īpaša - vot i sanāk specifiska tās štelles kolerācija Jūrmalā :D
Publicēts: 26.09.13 13:26 labots
 citēt
Bildes:armand - nerunā blēņas. viņi atrod vietas, kur netikt apdalīties. Tur, kur lielākas klases. Kāda jēga no izcila pedagoga, ja klasē ir 35 skolnieki? vairāk skolnieku = lielāka alga. koks ar diviem galiem. un vāveres ritenis. tiešām to nesaproti???

Tev kā Tēvam nav svarīgi, lai to budžeta daļu, kas iedalīta Tavu bērnu izglītošanai, godīgi saņemtu Tavs bērns un iegūtu kvalitatīvu pakalpojumu, nevis tā kā sanāk pēc deklarētās dzīvesvietas, maksājot kukuļus, lai tiktu labā skolā, vai visu piķojt pašam par privāto??? Kāpēc valsts un pašvaldība, kurām likums nosaka nodrošināt izglītību, savām kabatas iestādēm tērē 2x lielāku summu uz bērnu, nekā gatavi maksāt privātai izglītības struktūrai. Sanāk paradoksāli. Kurš normāls cilvēks maksās 2x dārgāk par sūdīgāku rezultātu? bet pašvaldības tā dara. Kāpēc tad, ja gribu laist savu bērnu privātā dārziņā, viņš tiek finansēts, piemēram, 100Ls apjomā, bet uz kaimiņpuiku, kurš iet pašvaldības dārziņā , kas ir jaunu lampūņu audzētrava, tā pati pašvaldība tērē 200 Ls??? Kur ir taisnība? Kur ir loģika?

Es saprotu lielo klašu problēmu, bet tas ir regulējams. Es nesaprotu, kāpēc tie, kam viss ir pofig, gan kur viņu bērnus un kā māča, ir privilegētākā stāvoklī kā tie, kuriem rūp laba izglītība? Kāpēc ir ir jāveicina apstākļi un jābaro sistēma, kur labi pedagogi mūk no pašvaldības finansētas izglīības iestādes, jo nespēj uzvarēt karu ar laiku līdz pensijai atsēdošo sociālā māju. Da man pašam sāpīgs piemērs. Atnāca superīga muzikālā šancēt uz mana sīša dārziņu. Pus bērnudārzam balsis atvēra, ansambli nodibināja, uz konkursierm sāka vadāt, sīkie viņai kā mušas lipa apkārt. Bet nē redz, vadībai nebija ērta, jo jebkura iniciatīva ir apspiežama saknē un galvenais ir, lai nekas nebūtu jādara, jādomā, jāorganizē. Tāpēc ir jāizēd par katru cenu. Jo direktora algu nekādīgi neietekmē viņa iestādes piedāvātā produkta kvalitāte. Šobrīd izglītības kvalitāte nekādi nekorelē ar pedagogu darba samaksu. Un tas ir garām. Lūk kur ir sāls, kāpēc naudai ir jāseko bērnam. Konkurence saliks visu vietās. Uz labām skolām mācīties ies. No vājām muks projām.
Publicēts: 26.09.13 14:13
 citēt
GunarsII:bla bla bla...
...pēc šāda teksta gaidu atzinumus par rakstura vājumu, impotenci un "tevi taču neviens te netura.."
Da kam te vajadzīgs tāds neraksturīgs impotents? :bad_smile:
(joks)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):