forum.gif
Mans favorit fotografijas, ilustrāciju un arhitektūras blogs!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Mans favorit fotografijas, ilustrāciju un arhitektūras blogs!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.13 23:04
 citēt
www.ignant.de...

iesaku sekot fbukā, jo katru dienu vismaz 3 posti ar labiem fotografiem un bildem- protams gaumes lieta, bet njemiet par labu :)

fb: www.facebook.com...
Publicēts: 27.09.13 19:01
 citēt
šodienas atradums: www.ignant.de...
Publicēts: 27.09.13 19:47 labots
 citēt
endrju:šodienas atradums: www.ignant.de...

Labs atradums!:amazing:
Publicēts: 28.09.13 09:43
 citēt
jauki...
Publicēts: 28.09.13 16:54
 citēt
un vēl šis: www.ignant.de... esmu redzējis vienam citam francūzim ar spoguļiem labu sēriju, bet šī ir bomba! protams gaumes lieta!
Publicēts: 28.09.13 22:29
 citēt
Ar spoguļiem daudziem feinas sērijas. Mans favorīts davidnanniphotos.com
Publicēts: 29.09.13 13:04 labots
 citēt
Par cik saitēs, neraksturīgi FB interesējošām lietām, parādījās kas jau nedaudz līdzīgs fotogrāfijai, tad iemetu novērojumu/jautājumu:

Visi zinām ASV pilsoni, rīdzinieku Mišu Gordinu:

www.vervegallery.com...

Gordins liels darbarūķis un dragā palagu palagiem:

www.google.lv...

Bet cik līdzīgi sākumdarbi ir ar gadu jaunāko, leišu krievu Vitāliju Buturinu:

ulegee111970.livejournal.com...

photoisland.net...

www.facebook.com...

Nez vai vecā naudā nav trāpījušies kādreiz blakus pie sienas - skats droši vien dīvains :)
Publicēts: 29.09.13 13:21
 citēt
Un forumam tuvāka tēma - Hermanis Krone nobliezies pašportretā kopā ar fotosomas saturu 155 gadus atpakaļ:

upload.wikimedia.org...

25.media.tumblr.com...

Kungs bildēja ar negatīviem kuru laukums ir lielāks kā te dažiem izstādes izdrukas.
Publicēts: 29.09.13 13:33 labots
 citēt
PILNĪG traks stiklu kolekcionārs:):) Es te pagrābā meklēju vienu projektoru un PEKŠŅI atradu divus VEGA palielinātāju stiklus lielajam formātam iepakojumā un vēl šo to:):) Tagad domāju KAM lai piemauj priekšā šos:):)
Publicēts: 29.09.13 15:06
 citēt
Uztaisi pārejas no anobtēnija, nopulē ar dimanta lodīšu strūklu, pielīmē ar Loctite un liec pārdošanas sludekli par atbilstošu cenu. :face-grin:
Publicēts: 29.09.13 15:08
 citēt
Schneider:Uztaisi pārejas no anobtēnija, nopulē ar dimanta lodīšu strūklu, pielīmē ar Loctite un liec pārdošanas sludekli par atbilstošu cenu. :face-grin:

PRIEKŠKAM ? Es pats paniekošos:):)
Publicēts: 29.09.13 15:13
 citēt
Nedomāju, ka tur kas jēdzīgs sanāks, jo lielākam formātam objektīvs domāts, jo zemāka izšķirtspēja.
Publicēts: 29.09.13 18:10 labots
 citēt
Nu par Vegām ilūzijas varētu nepiepildīties, bet, pa provi Schneider Componon 5.6/150mm palielinātāja optika ir asāka par 35mm Zenit štatņiku - esmu licis uz ciparnīcas ar makroplēšu palīdzību. Ja uzliek uz 4x5'' tad oioioi optika

Te var paskatīt izšķirtspēju uz papīra bildējot:

www.fotoblog.lv...

Gan jau Vegas bildīte līdz A2 (nu ja ar lielo kasti knipsē) arī būs kompete.
Publicēts: 29.09.13 23:00 labots
 citēt
www.sundancephotogallery.com...
Šī mākslinieka portretiem arī tāds aizgājušā laika šarms... un 11x14 stikla negatīvi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):