Maksājam līdz nākošās nedēļas beigām. Ja minimālais dalībnieku skaits nesavācas, tad 19.augustā rezervāciju atsaukšu, lai puslīdz savlaikus Ventkarstu īpašnieki informēti un var citiem rezervēt.
P.S. Ja atsaucam, tad protams dalības maksas tiem kas samaksājuši atgriezīšu
Dalības maksa – 5,-LVL Gultasvietas šobrīd pieejamas ap 14
Te prasaas peec neliela precizeejuma. Cena nav atkariiga no taa, vai tiek izmantota gultas vieta? Nevajadzetu but, ka teltii guleetaajiem mazaaka cena. Mashiinaa guleetaajiem veel mazaaka?
Dalības maksu vairs nedalīju kā citus gadus, jo cik sapratu no dalībniekiem - ne vienmēr pie gultas tiek tas, kas par to samaksājis, un tad sanāk negodīgi. Katru nolikt gulēt konkrētā vietā arī nespēju, jo visi zem promilēm šļūc un nokrīt kur nu kurais pagadās. Ir arī redzētas kaujas par gultām, un tāpēc lai nebūtu apvainotie visi ir zem vienas maksas. Un tā kā visi brauc ar transportu un teorētiski ir iespēja paķert līdzi kādu guļammaisu, tad vismaz ikgadējie braucēji kam situācija aptuveni skaidra, ceru ka ar to rēķinās un paķer līdzi pa guļammaisam. Teltī nakšņotāji, ok, lai būtu 4Ls, tos laikam tiešām piemirsu pieminēt. Es neesmu profesionāls pasākumu organizētājs, tāpēc iespējams kļūdos. Viss šis tiek organizēts jo vienmēr ir kādi no jūsu pašu vidus kas sauc ka vajag, es pati par sevi neko neorganizētu, jo kā teica Sendra - laikam ejot prioritātes mainās, tas attiecināms arī uz mani. Šogad it sevišķi laika trūkuma un citu apstākļu dēļ šis pasākums nav mana prioritāte, bet tā kā jums vajagot, tad norezervēju pirti. Ja sanāks tad sanāks, ja ne tad ne, tad citu gadu
Nu re! Vismaz kkaada atlaide gultu neizmantotaajiem. Jo es, piemeram, planoju gulet mashinaa. Ir gana liela, lai tajaa ievietotu piepushamu matraci un izklaatu palagu, segu, spilvenus...
Nu ja šāda pasākuma organizācija, tad diez vai kvorums sanāks.. vismaz šogad.. Biku atbildīgākiem un konsekventākiem dalībniekiem vajadzētu būt pret organizatoriem.. Katrā haosā jābūt perfektai kārtībai..
Visus vajag drusku pabakstīt/pabīdīt, atgādināt... Atceros to no citiem gadiem - vislaik tiem zināmākajiem ļaužiem sūtīju atgādinājuma vēstules (uz draugiem.lv), jo cilvēki savā pasaulē/darbos ierakušies - aizmirstās. Ja nemaldos, Diāna ap šo organižēšanu vairāk ņemās.. Tad var pamēģināt manu padomu Ko tu padarīsi... Daudzi foršie šeit vairs nav un neseko visādiem jaunumiem. Vai nu citos portālos, vai vispār nekādos portālos bet maļās pa savu dzīvi.. tāpēc sanāk pabakstīt un atgādināt.
letins:Nu ja šāda pasākuma organizācija, tad diez vai kvorums sanāks.. vismaz šogad.. Biku atbildīgākiem un konsekventākiem dalībniekiem vajadzētu būt pret organizatoriem.. Katrā haosā jābūt perfektai kārtībai..
Doma bija "dziļa", es nesapratu..
Pļus pļus pļus Alvilam.. man arī Marsa kartupeļi negaršo
Dalības maksa – 5,-LVL Gultasvietas šobrīd pieejamas ap 14
Te prasaas peec neliela precizeejuma. Cena nav atkariiga no taa, vai tiek izmantota gultas vieta? Nevajadzetu but, ka teltii guleetaajiem mazaaka cena. Mashiinaa guleetaajiem veel mazaaka?
Tu gan esi zhmogs..... 5 lati par pasaakuma vietu taa vispar ir limonaade!!! Es saprastu, ja buutu 10 lati par guljvietu, tad mashiinaa guleetaaji var maksaat mazaak, bet te jau par pashu vietu sanaak 5 no cilveeka... tad jau var teikt, es vispaar pirts maajaa iekshaa neieshu, tikai paskatiishos no malas, nemaksaashi nemaz...
Sendra:Visus vajag drusku pabakstīt/pabīdīt, atgādināt... Atceros to no citiem gadiem - vislaik tiem zināmākajiem ļaužiem sūtīju atgādinājuma vēstules (uz draugiem.lv), jo cilvēki savā pasaulē/darbos ierakušies - aizmirstās. Ja nemaldos, Diāna ap šo organižēšanu vairāk ņemās.. Tad var pamēģināt manu padomu Ko tu padarīsi... Daudzi foršie šeit vairs nav un neseko visādiem jaunumiem. Vai nu citos portālos, vai vispār nekādos portālos bet maļās pa savu dzīvi.. tāpēc sanāk pabakstīt un atgādināt.
Nu nezinu.. ko tur bakstīties.. Katram savas prioritātes, vasara īsa, plāni ko realizēt tik daudz, visu uzspēt nevar.