Sāku justies kā pareģis , man kolēģis izlasot teica "Man liekas Uz augšu" , es šim saku PAGA to Omis @ Ko tulīt pateiks Drīž sakūs derēt uz "7 pilnmēnešiem" ;D Ir ir tasnība Uz augšu.
... tad jau izstāsti lidz galam, kā no Kuldīgas uz Jūrkalni braucot, var ne-braukt cauri vispirms Ēdolei un pēc tam Alsungai... Neesmu kādus pāris gadus no Kuldīgas uz Jūrkalni braucis, varbūt, ka ir kāds kāds jauns ceļš izbūvēts? Līdz šim bija Kuldīga- Ēdole- Alsunga- Jūrkalne...
Es kā no tās puses nācis esmu pieradis braukt caur Alejām un Gudeniekiem uz Zvirgzdu ezeru , tur kur Podnieks noslīka , pēc tam uz Suitiem . Vai caur Upīšiem uz Zvirgzdiem arī gar ezeru. Agrāk uz Jūru nelaida tad braucām uz Vilgali Zvirzgzdiem ,Gudžiem un Alsungu Attālums praktiski vienāds varbūt caur Ēdoli daži km tālāk tik pa taisno caur mežu ceļš daudz interesantāks virslaik caur mežu smuks labas kvalitātes gruntnieks ar normālu autiņu var močīt cik iet ) Gribi speciāli Ēdoli var iegriezt arī ēdolē gar ezeru ne cauri, tur izņemot pili nav ko redzēt , vienīgi var pie vecā čekista kontrabasista iebraukt tas kas Āķa bračka , interesants vecis Es arī no Rīgas uz Užavu reti braucu caur Ventspili vai Kuldīgu parasti caur Ugāli , Zlēkām Zirām , pa 70km tuvāk sanāk Parasti jau man "Vedējas" brauc ar lieliem jaudīgiem autiņiem vēlas smukas interesantas bet nomaļas vietas , nevis "Pliku bedrainu šoseju"
Neķer krenķi mēļā, mēs jau ar praktiski Tulīt vēl Uljens @ Ko pieslēgsies pa mēnesi vēl pārējie un Buss tev Kurzemes fanu klibs pilnā sastāvā Tik labu laiku pasūti.
Tas ir kādiem vismaz ~8L zupas spriežot pēc tā ka Vasaras un kefīrs vien ir ~6L tad vēl desa gurķis Pelle ir forša saimniece garšīgi taisa , vēl Sendru un Dollis varbūt ar Ināra tad jau būs restorāna variants