Sakarā ar to ka dalībnieki šogad nepieteicās, šogad Peļļpirti atceļam!
Tiem, kas bija pārskaitījuši dalības maksu - pirms brīža visas dalības maksas atgriezu jūsu kontos. Tā kā jums visiem hansabankas, tad atgrieztās maksas visticamāk redzamas būs pirmdien,t.i. 19.08.2013.
dolldia:Nav ko te daudz rakstīt par manām profilbildēm, pie tēmas, turies! Un vispār, Tevi rakstīt tajā sarakstā vai nē? Vai Tu tik skrien līdzi kā fans... ?
Tās vienmēr bijis mīļotās sexretārītes kompetencē , jautā viņai Īstenībā pagaidām nezinu , man jau vienmēr tā.
PS. galvu pārnes vienkārši SPIEŽ citēt bet nogriež cit`taa kodu sakumā beigās un iegīst VISU textu ka ir
Pff 11. gadā peļļu pirtī es no rīta... šķiet ap 6:00 es samīcīju plastmasa pudeli... un parādījās viens, kurš pēc šīs manas rīta piekopšanas arī nebija laimīgs.
Kaspar, nav jau laiks aizvainojumu mest malā? Kur ta tie gadi, kad vispār ar Haiduku pēdējo reizi te lecāties?! Laiks iet, mēs maināmies, arī kartiņas, par ko diskutējam, par ko viens otru noliekam utt mainās, skats uz pasauli mainās. Tās mazgadīgāks, ko pirms 5 gadiem bildēja viens vai otrs, jau sen pilngadīgas.
Lai arhīvs paliek arhīvam, neturi aizvēsturisku naidu sirdī šodien!
Sabulis:Kādas aktivitātes vispār līdz nokļūšanai Ventas krastos? Vācamies kā parasti pie Spices? Un pa kādu maršrutu laižam?
Maršruts Parastais īsākais KULDĪGA tik tālāk var pērt caur Alsungu uz Jūrkalni tad gar jūru lejā uz Užavu , vakarpusē Ventas krasti , vēl var pa ceļam uz Jūrkalni laist caur Ēdoli ne uzreiz Alsungu . Tas sanāk ~60-70Km Līkums no tiem pa Grunti 12km pār polderim no Liepājas šosejas uz Zirām tas ir Kuldīgas šoseju
Sabulis:Kādas aktivitātes vispār līdz nokļūšanai Ventas krastos? Vācamies kā parasti pie Spices? Un pa kādu maršrutu laižam?
Maršruts Parastais īsākais KULDĪGA tik tālāk var pērt caur Alsungu uz Jūrkalni tad gar jūru lejā uz Užavu , vakarpusē Ventas krasti , vēl var pa ceļam uz Jūrkalni laist caur Ēdoli ne uzreiz Alsungu . Tas sanāk ~60-70Km Līkums no tiem pa Grunti 12km pār polderim no Liepājas šosejas uz Zirām tas ir Kuldīgas šoseju
... līdz šim es domāju, ka no Jūrkalnes uz Užavu ir uz augšu gar jūru, bet labāk nestrīdēšos...
P.S. Ja tu ieliktu maršrutā slepeno studiju, kas turpat kaut kur ir, piesakos pārbraucienam par sponsoru...
UldisS:.. līdz šim es domāju, ka no Jūrkalnes uz Užavu ir uz augšu gar jūru, bet labāk nestrīdēšos...
Ja Lunis saka uz leju tad ir uz leju jo viņš tur ar Minhauzenu kopā jā krietni vien agrāk nekā tu tiki iekļaut simtgades plānā
Sāku justies kā pareģis , man kolēģis izlasot teica "Man liekas Uz augšu" , es šim saku PAGA to Omis @ Ko tulīt pateiks Drīž sakūs derēt uz "7 pilnmēnešiem" ;D Ir ir tasnība Uz augšu.
Oliss:
Ja Lunis saka uz leju tad ir uz leju jo viņš tur ar Minhauzenu kopā jā krietni vien agrāk nekā tu tiki iekļaut simtgades plānā
Sāku justies kā pareģis , man kolēģis izlasot teica "Man liekas Uz augšu" , es šim saku PAGA to Omis @ Ko tulīt pateiks Drīž sakūs derēt uz "7 pilnmēnešiem" ;D Ir ir tasnība Uz augšu.
... tad jau izstāsti lidz galam, kā no Kuldīgas uz Jūrkalni braucot, var ne-braukt cauri vispirms Ēdolei un pēc tam Alsungai... Neesmu kādus pāris gadus no Kuldīgas uz Jūrkalni braucis, varbūt, ka ir kāds kāds jauns ceļš izbūvēts? Līdz šim bija Kuldīga- Ēdole- Alsunga- Jūrkalne...
Lunis:
... tad jau izstāsti lidz galam, kā no Kuldīgas uz Jūrkalni braucot, var ne-braukt cauri vispirms Ēdolei un pēc tam Alsungai... Neesmu kādus pāris gadus no Kuldīgas uz Jūrkalni braucis, varbūt, ka ir kāds kāds jauns ceļš izbūvēts? Līdz šim bija Kuldīga- Ēdole- Alsunga- Jūrkalne...
Lunis tak fotogrāfs ne ģeogrāfs. labi ka Alūksni neiekļāva Alsungas vietā...