Vo-vo! Un, lai novērstu ķēzīšanos forumā delīrija murgu laikā, vienam otram lietotājam ieviest piekļuves kodu. Tikt iekšā forumā varēs tikai pēc vārda etiloksietilparafenilēndiamīnsulfāts ierakstīšanas. Ja nesanāk ar trim reizēm, ieslēdzas automātisks bans un 10 dienām (vidējais plosta ilgums).
Ko tur zināt, tajā resursā forums vispār ir nedzīvs. Vienīgais - atnāk uz meilu pa kādam paziņojumam par aptauju, kurā ir ne visai pārdomāti jautājumi, piemēram, par mīļāko fokusa attālumu, neminot lietojamo formātu.
didams:Vai nav laiks ievest mazliet kārtību saitā un ieviest sistēmu pārkarsušo lietotāju nomierināšanai?
Viegls apvainojums: bans n dienas Smags apvainojums: bans n dienas Nepiedienīga valoda: bans n dienas
Bans ir bans. Dienu skaitam nav nozīmes. Bans nav sods, tā ir ļoti konkrēta norāde uz durvīm. Ja cilvēks nemāk atrast kopīgu valodu ar citiem portāla biedriem, tad viņam nav ko te darīt. Turklāt, reti kad banojam bez brīdinājuma. Ja administrācijas norādījums uz pārkāpumu ir pie kājas, tad visu gaišu tumšā naktī.
kā fotografet.lv, kur banus dala kā reklāmas kuponus.
Kad biji Fotogrāfēt.lv tad noliki fotoblogu, tagad otrādāk - sanāk divkosīgi.
Andri, Tu taču mani pazīsti. Es visus visur vienmēr vairāk vai mazāk "nolieku", neatkarīgi no tā, kur pats esmu. Un parasti manai nolikšanai ir arī pamats. Šajā gadījumā teikt, ka fotografet.lv reāli sūkā man ir ļoti liels pamats. Kāpēc, lai to nedarītu, m?
Gaisma: Šajā gadījumā teikt, ka fotografet.lv reāli sūkā man ir ļoti liels pamats. Kāpēc, lai to nedarītu, m?
Nu ja, pats no sākuma apvainojies, ka tava kaķbilde netiek novērtēta ar "10", tad atriebības dzīts ļaundara bildes novērtē ar "1", tad vēl ļoti nesmuki izrunājies un finālā brīnies, ka esi izbanots. Bet, protams, neesi jau ne pie kā vainīgs, visi citi apkārt neko nesajēdz un visur viss ir slikti
Gaisma: Šajā gadījumā teikt, ka fotografet.lv reāli sūkā man ir ļoti liels pamats. Kāpēc, lai to nedarītu, m?
Nu ja, pats no sākuma apvainojies, ka tava kaķbilde netiek novērtēta ar "10", tad atriebības dzīts ļaundara bildes novērtē ar "1", tad vēl ļoti nesmuki izrunājies un finālā brīnies, ka esi izbanots. Bet, protams, neesi jau ne pie kā vainīgs, visi citi apkārt neko nesajēdz un visur viss ir slikti
Ahā! Tu par mani! Es par tevi! Skroders par mums visiem! Kārlis par mums visiem un Adminu! Atnāk Eliks un aizklapē to bodi pavisam ciet! Visi apmierināti! HA!