smartins:es iedomājos, cik vājprātīgam ir jābūt šmigonim, lai pusstundu nīktu korķī gaidot, kad šo arestēs, tā vietā, lai apgrieztos un brauktu pa citu ceļu... (C) Sapper
Gaisma:Ja kas, uz meičām baltie objektīvi sen vairs neatstāj pienācīgu iespaidu. Cita lieta ir ar midformāta kasti, kam slēdzis noklandz tik seksīgi, ka reti kura, to sadzirdot, paliek sausa.
12:35 Dolldia: Luni, ko ko? Tu pats saproti ko raksti? Galīgi jau... 12:33 Lunis: Cik var teikt neliec biksiņam tik traku atslēgu i nebūtu pamodusies 12:32 Dolldia: a mani kramplauzis pamodināja
Tā sala a visu molu stāvēja ss.lv divus gadus pa nebūt ne lielu piķi - te nu Gaili nevar vainot, ka jams pirmais ieraudzīja ipašuma potenciālu. Ja pareizi atceros 60000LVL. Nav traki priekš tik unikāla objekta Eiropā - ir lērums muļķu kas dzīvo hruščovkās un brauc ar 60000LVL vērtu auto - smadzene vnk atšķiras.
Nezinu, kā tur vis sākās. Pati jauna, bet man nekad nav gribējies rakstīt komentārus, kas liek otram cilvēkam kaut kādā veidā reaģēt, vai kādu provocēt, ja nu vienīgi provocēt ar flirtu
smartins:Nezinu, kā tur vis sākās. Pati jauna, bet man nekad nav gribējies rakstīt komentārus, kas liek otram cilvēkam kaut kādā veidā reaģēt, vai kādu provocēt, ja nu vienīgi provocēt ar flirtu
Kapri@77.38.253.223 | 13:06 26.10.2014 | Atbildēt uz komentāru |
Roland, kas par satraukumu? Pirms kāda laika publiski vairākas reizes izteicies, ka Tevi neinteresē nekas, kas saistīts ar klubu Klubs dara tik, cik ar saviem resursiem var paveikt. Un ņemot to vērā, tas ir ļoti, ļoti daudz. Tas, ko Tu pārmet klubam, varbūt ir akmens LV kultūras žurnālistikas lauciņā. Klubam nav pienākums apmierināt Tavas nez no kurienes rautās gaidas pēc tā, kā Tavuprāt tam vajadzētu notikt un izskatīties. Diemžēl, nav ne laika, ne patikas dalīties ar cilvēkiem, konkrēti, Tevi un Tavu biedru, kuri par savu svētu pienākumu uzkata pie katras izdevības aplikt visu kluba paveikto. Kuriem vienmēr viss zināms labāk, arī tad, ja klāt nav būts. Laika katram ir tik, cik ir, tāpēc nekas cits neatliek, kā izvēlēties sabiedrību. Un šogad tā patiešam bija patīkama. Atvaino, Tavus turpmākos komentārus nelasīšu, ja gadījumā vēlies ko piebilst. Kopš nelasu tos ne te,ne ogrenetā- dzīve kļuvusi saulaināka!
Gaisma:Neskatoties uz rubuļa devalvāciju, kvākšķis joprojām aktīvs. Varbūt viņam ar priekšapmaksu evrikos samaksāja...
Viņam ir savs specializēts armijas internetveikals, kur cenas fiksētas un visu var nopirkt rubļos. Konservus, gāzmasku, ķiveri, sapierlāpstiņu, BUK u.t.t.
KVAA-II:12:05 KVAA-II: mūsu Slešars nestāv klāt 12:05 KVAA-II: 12:05 KVAA-II: plus piedāvājis Narkomfin - noplūktu vistu, ka var izaudzēt bez spalvām - jauna tehnoloģija, vajag naudu, dabujis baigo summu 12:04 KVAA-II: un Krievijas Cara laikos - Turcijas pilsonibas 12:04 KVAA-II: tas esot tirgojis žīdiem - biļetes uz Paradīzi 12:03 KVAA-II: OSIP ŠOR 12:03 KVAA-II: no rēala darbpoņa OSI ŠOR Odesā 12:03 KVAA-II: Ostaps Benders 12:03 KVAA-II: izrāde būs labā - toch kā par LV blēžiem 12:01 KVAA-II: biju uz Latviešu mīlestība - viņa izrādi 12:01 KVAA-II: man Hermanis patik 12:01 KVAA-II: skatas Dozg TV ar Ksjushu 12:01 KVAA-II: maskavas paziņa ir opozicijas piekritejs 12:01 KVAA-II: da nu 11:59 Sapper: neejiet Hermanis Krievijā persona non grata. 11:58 KVAA-II: laikam Putins ar pabija uz Hermaņa teātri]
Te ir spilgtāko citātu krātuve, nevis vietne rakstiskām šizofrēniķu sarunām ar un par sevi
60uz5komats6: Ja kautkas salūzt un rodās vajadzība forumā jautāt padomu, tad bļeģ precīzu bļeģ tehnikas bļeģ vienības bļeģ modeli bļeģ vajag bļeģ minēt bļeģ un bļeģ kas bļeģ tieši bļeģ kaiš bļeģ, vai bļeģ kā bļeģ problēma bļeģ izpaužās bļeģ!
_VA_ : "Es šeit esmu no 2007. gada marta. Lasu jūs un vērtēju. Klusiņām, nevienam acīs nelecot un neuzbrūkot....... Atvainojiet, muļķīši,....... Es jūs vienkārši izsmērēšu pa fotobloga sienām, smaidot."
GunarsII:_VA_ : "Es šeit esmu no 2007. gada marta. Lasu jūs un vērtēju. Klusiņām, nevienam acīs nelecot un neuzbrūkot....... Atvainojiet, muļķīši,....... Es jūs vienkārši izsmērēšu pa fotobloga sienām, smaidot."
Ja vēlies mani citēt, esi laipns un pilnu citātu, bez salīmējumiem un frivolām interpretācijām.
Paldies!
Latviešu valodas gramatika maziem bērniem: Izvilkumu citātam no rindkopas atdala ar divpunktu. Katras jaunas rindkopas izvilkums jāliek atsevišķās pēdiņās. Ja izvilkums nav viss teikums, divpunktus liek kā izvilkuma sākumā, tā beigās.