Voldemorts: Pa taisno , iekšā arī pridurokiem iesprauž. Tikai spēsi spermu norīt (nokaitnāji mani, Mērgli).l Schneider: Tev nu gan zonā ir bijusi trauksmaina jaunība... Voldemorts: Nu, kā tad ar norīšanu? Nesāksi vemstīties? imgfoto: iedomajos...ja jau speej izsaukt uz chelendzu otru, tad pasham jaavar, jabuut pieredzei...nu noriit un nevemstiities, piemeeram.
Meduslācis - Ursus Mel Mellis (latin) apmēram 55 kg smags plēsēju kārtas zīdītājs, viena no lāču dzimtas (Ursidae) ģintīm. Lāču ģintī ir 5 mūsdienās dzīvojošas sugas: brūnie lāči (Ursus arctos), polārlāči (Ursus maritimus), Amerikas melnie lāči (Ursus americanus), Āzijas melnie lāči (Ursus thibetanus) un Meduslācis (Ursus Mel Mellis) Mūsdienās satopams Britu salu un Latvijas teritorijās starp kurām pastāvīgi migrē ar Pterodactylus Boeingus Aerobusus palīdzību. Pārtiek no rūpīgi atlasītiem konditorijas izstrādājumiem. Meduslāča darbības pēdas var atrast sociākajos medijos ieskrāpētu zīmju un fotogrāfiski iegūtu attēlu veidā. Latvijā meduslāča darbība bieži novērojama Rīgā, Biķernieku rajonā. Britu salās manīts kanālu un nokaltušu koku tuvumā.
Latīņu val.: contusio Skaidrojums: lat. contusio sasitums — patol. stāvoklis, ko rada spēcīgs visa ķermeņa vai tā lielākās daļas satricinājums (parasta lieta pirotehnikas eksplozijā), kurš izraisa stipru nervu sistēmas kairinājumu. Izteikti KONTŪZIJA simptomi parasti stipri samazinās 2—3 ned. laikā pēc traumas, bet dažos gadījumos, it īpaši, ja nervu sistēma novājināta (vaivariņu alus lietošana) vai cietušais ir pirotehniķis, viņa izturēšanās var ļoti mainīties — līdz pat krasai personības degradācijai. Ārstēšana. Nepieciešams iespējami lielāks miers; atkarībā no KONTŪZIJA smaguma jāievēro vairākas dienas vai ned. ilgs gultas režīms, jāliedz pieeja interneta forumiem. Kad akūtās parādības mazinājušās, jāsāk runas un dzirdes treniņi, pakāpeniski palielinot slodzi; nedrīkst lietot alkoholu, nikotīnu, narkotiskās vielas, skatīties uz mēnesi, jo var rasties patoloģiska tieksme uz kaukšanu.
Man ir NIKON stikls kuri uzražots vien dažos desmitos eksemplāru divos piegājienos ar starpību 5 gadi, nekad nav bijis pārdošanā arī sērijveida ražošanā . Izdalīts personīgi pasaules labākajiem NIKONIstiem kāda pasākuma sakarā , jo maksāja patreizējās cenās Virs 20 t zaļo
Man ir NIKON stikls kuri uzražots vien dažos desmitos eksemplāru divos piegājienos ar starpību 5 gadi, nekad nav bijis pārdošanā arī sērijveida ražošanā . Izdalīts personīgi pasaules labākajiem NIKONIstiem kāda pasākuma sakarā , jo maksāja patreizējās cenās Virs 20 t zaļo
(c)Lunis
Tu vēl jauna, nepazīsti ne Pasauli, ne Luni ! Ar laiku tas labosies - bet tad vairs nebūsi smuka.
Bildes bija savādāk parveidotas, bet te viņš nelādēja iekšā, tāpec pārveidoju savadāk, šeit ir savadāk pārveidotas, man liekas, ka arī labāk - seko links uz traukiem ell vēē (C) Indars, komentārs pie reportāžas www.fotoblog.lv...
"FB forumā vairāk troļļu, nekā visā Skandināvijas mitoloģijā. Kam kāzās katram viesim vienu fotogrāfu vajag, kāds nav izlēmis, fotosesiju vai dirst kādu pasūtīt vienk.; par visiem stiklu un kameru prasītājiem un Minsk/Kiev/Gorkij piecgades tirgoņiem nerunājot. "
prieks, ka Tev tas likās tik spilgti ;-) Iepriekšējo nedēļas nogali pavadīju kopā ar 3 foto mīļiem feiā fotogēniskā vidē, no kuriem viens svētdienas rītā gleznoja ....... nu vot i gadījās .....
es iedomājos, cik vājprātīgam ir jābūt šmigonim, lai pusstundu nīktu korķī gaidot, kad šo arestēs, tā vietā, lai apgrieztos un brauktu pa citu ceļu... (C) Sapper