11:09 Rolands66: Nu nez, fotogrāfi it kā,gandrīz mākslinieki,bet runas kuslas un vecišķi prātīgas. Kā var ko radīt,ja par katru nieka kritiku čīkstam. Man domāt vajg iekšā liesmot un virpuļot. Kā var aizraut skatītāju,ja pašam pat cērmes nekurkst.
dansiga:11:09 Rolands66: Nu nez, fotogrāfi it kā,gandrīz mākslinieki,bet runas kuslas un vecišķi prātīgas. Kā var ko radīt,ja par katru nieka kritiku čīkstam. Man domāt vajg iekšā liesmot un virpuļot. Kā var aizraut skatītāju,ja pašam pat cērmes nekurkst.
(no čatiņa)
gan novērojums ačgārns, gan prātuļojums baisi dumjš Tāpat kā ārsts nav šarlatāns *zintnieks* tā māksliniekam nav nekāda sakara ar tukšpauriem pasaku jūļiem. Liesmotājs/virpuļotājs bled.... jeibogu stulbenis.
dansiga:11:09 Rolands66: Nu nez, fotogrāfi it kā,gandrīz mākslinieki,bet runas kuslas un vecišķi prātīgas. Kā var ko radīt,ja par katru nieka kritiku čīkstam. Man domāt vajg iekšā liesmot un virpuļot. Kā var aizraut skatītāju,ja pašam pat cērmes nekurkst.
(no čatiņa)
gan novērojums ačgārns, gan prātuļojums baisi dumjš Tāpat kā ārsts nav šarlatāns *zintnieks* tā māksliniekam nav nekāda sakara ar tukšpauriem pasaku jūļiem. Liesmotājs/virpuļotājs bled.... jeibogu stulbenis.
Te citē ,nevis mēģina gudrību izrādīt. Paskatīties der biežāk uz sevi. Par katru gudrīti atradīsies kads gudrāks -stulbais pajoliņ , vai jeiboga kaut kāds
TomsL @46.109.168.56 | 12:15 24.08.2013 | Slikti tev, ka nesaproti, ka FF sensors ir novietos tālak no objektīva nekā cropam, tātad DOF pie vienādiem diafragmas atvērumiem vienmēr būs seklāks, tad slikti tev /par FF un crop atshjiriibaam/
Voldemorts: Nedaudz sasmējos. Uz svētkiem bija viss mūsu fotokluba zieds. Noliedzējiem / neticīgajiem Tomiem būs jāsamierinās ar savu mazspēju - kluba autori tikpat kā nepublicējās F/blogā. Apjautājoties par ignorances iemeslu, atbilde bija viennozīmīga: daži Kretīni, pašpasludināti f/bloga ķeizariņi, apķēzoši visus, kuri nepakļujas viņu diktātam. Ar tādiem diskutēt - sevi pazemot. Nu kaut kā tā...
UldisMuzikants: Reiz viens kriminālo hroniku fotogrāfs man teica, ka redaktori un policisti viņam aizrādot, ka līķi viņa interpretācijā izskatoties pārāk dzīvi, neesot ticības, ka vairs necelsies.
imgfoto:TomsL @46.109.168.56 | 12:15 24.08.2013 | Slikti tev, ka nesaproti, ka FF sensors ir novietos tālak no objektīva nekā cropam, tātad DOF pie vienādiem diafragmas atvērumiem vienmēr būs seklāks, tad slikti tev /par FF un crop atshjiriibaam/
imgfoto:TomsL @46.109.168.56 | 12:15 24.08.2013 | Slikti tev, ka nesaproti, ka FF sensors ir novietos tālak no objektīva nekā cropam, tātad DOF pie vienādiem diafragmas atvērumiem vienmēr būs seklāks, tad slikti tev /par FF un crop atshjiriibaam/
kaut kad latgalē ir gadījies gūt apstiprinājumu kādam senam sakāmvārdam. Tā viš ir. Kad rudenī pajauc un ved uz tīrumu haidukus,smaķelis ilgi nenorimst. Ar šo jautro motīvu uz laiciņu šķiros no šīs jaukās vietiņas.
Voldemorts@78.84.247.164 | 00:38 31.08.2013 | Neesmu jau zaļš iesācējs, labas bildes no viduvējām jau gadus50-smīt varu atšķirt... Naķer kreņķi, tev viss vēl priekšā. Varbūt.
Jolan:Voldemorts@78.84.247.164 | 00:38 31.08.2013 | Neesmu jau zaļš iesācējs, labas bildes no viduvējām jau gadus50-smīt varu atšķirt... Naķer kreņķi, tev viss vēl priekšā. Varbūt.
Jolan:Voldemorts@78.84.247.164 | 00:38 31.08.2013 | Neesmu jau zaļš iesācējs, labas bildes no viduvējām jau gadus50-smīt varu atšķirt... Naķer kreņķi, tev viss vēl priekšā. Varbūt.
Voldemorts: P.S. Nes kur tas ņerga ar niku "Bildes"ir nosapņojis (jauna mušmiru partija, kā pats katrā postā saka?) par maniem gadiem - sešdesmit divi man bija sešus gadus atpakaļ. Eh, caurkritušais aktierītis, kā mūsu Māksliniece rakstīja.
Gaisma:Kopš vairs nedzeru man šķiet, ka debīls ir tieši Bildes (a vot agrāk, kad uz korķa sēdēju, tā nebija. iesaku iedzert visiem, kam Bildes traucē!), nevis Vōldis.
Voldemorts: P.S. Nes kur tas ņerga ar niku "Bildes"ir nosapņojis (jauna mušmiru partija, kā pats katrā postā saka?) par maniem gadiem - sešdesmit divi man bija sešus gadus atpakaļ. Eh, caurkritušais aktierītis, kā mūsu Māksliniece rakstīja.
Voldemorts:
jg101:Manis pēc tā saucamo lielvardes jostu vari kaut ap čibriku ritināt 100x.
' Tad nu saki, puika - Tev tas"čibriks " tāds, kā pienākās, vai kā man - 63-gadīgam večukam? Lai gan - kaimiņienes par manu nesūdzā
Tā iet, kad viens Retards putrojas ar saviem gadiem un cits Retards to visādi apsūkā... Haiduk Haiduk... izskatās, ka esi appļūtījies jau atkal...
Voldemorts: Tad nu saki, puika - Tev tas"čibriks " tāds, kā pienākās, vai kā man - 63-gadīgam večukam? Lai gan - kaimiņienes par manu nesūdzā
Tā iet, kad viens Retards putrojas ar saviem gadiem un cits Retards to visādi apsūkā... Haiduk Haiduk... izskatās, ka esi appļūtījies jau atkal...
TU, AKTIERĪT, CAURBIRA, TE IR SPILGTāKO IZTEICIENU KRĀTUVīTE, NEVIS TAVI MURGI TE MUMS JĀLASA!!! Vai esi aizmirsis, kā neilgi atpakaļ citus te tu tā mācīji.
Kad tevi aizvāks no bloga, blogs iegūs savu kādreizējo seju, sirsnīga fotosaita seju. Nezinu, ko admini gaida... otrā saitā, kur uzturos, tādus kā tevi uzreiz padzen!!! Kaut gan adminiem cīnīties ar tevi ir kā cīņa ar vējdzirnavām... desmit reizes esi padzīts, bet kā uts atpakaļ ar citu niku no citas mob.kartes un visu laiku grauj šo saitu. Un abos citātos ideāls tavs raksturojums, kuram pievieno manu.
TU, AKTIERĪT, CAURBIRA, TE IR SPILGTāKO IZTEICIENU KRĀTUVīTE, NEVIS TAVI MURGI TE MUMS JĀLASA!!! Vai esi aizmirsis, kā neilgi atpakaļ citus te tu tā mācīji.
Kad tevi aizvāks no bloga, blogs iegūs savu kādreizējo seju, sirsnīga fotosaita seju. Nezinu, ko admini gaida... otrā saitā, kur uzturos, tādus kā tevi uzreiz padzen!!! Kaut gan adminiem cīnīties ar tevi ir kā cīņa ar vējdzirnavām... desmit reizes esi padzīts, bet kā uts atpakaļ ar citu niku no citas mob.kartes un visu laiku grauj šo saitu. Un abos citātos ideāls tavs raksturojums, kuram pievieno manu.
bļ7g kā pārsmējos, vecais - kaut 0,1 % humora atstāj, lūdzams, šajā lapusē. Nevajag te piedirst ar savstarpējo kariņu ibio #$%^&*()
NilsS:TU, AKTIERĪT, CAURBIRA, TE IR SPILGTāKO IZTEICIENU KRĀTUVīTE, NEVIS TAVI MURGI TE MUMS JĀLASA!!! Vai esi aizmirsis, kā neilgi atpakaļ citus te tu tā mācīji.
bļ7g kā pārsmējos, vecais - kaut 0,1 % humora atstāj, lūdzams, šajā lapusē. Nevajag te piedirst ar savstarpējo kariņu ibio #$%^&*()
\
Tad iemāci tam aunam uzvesties... cik neilgi atpakaļ viņš par ierakstiem zem citātiem citus sunīja! Es tikai atbildu- neiesāku :P Pārejai tautai, arī tev NilsS, atvainojos, ka piecūkāju šo sadaļu, cenšoties sivēnam ierādīt vietu aizgaldā . Man patiesi žēl