GALVENAIS ticība ! Pārējais tehnika. Radaru mulāžas ar strādā tīri labi. Tā ka NEKO tā nespēj atrast tas fufels , bumbiņas kas ir plastmasas taču spēj , tad jau KAUT KO atrod.
Eltons:Latvijā ir firma, kas tirgo zelta meklēšanas sietiņus... baigi labi ejot visā pasaulē...
Latvijā vēl vairāk ir faķīru kuri tirgo "Foto pakalpojumus" principā pat nenojaušot kas tieši šādi varētu saukties būtu jāsaņem pircējam , ĻOTI DAUDZI pērk biežāk gan "Saņem dāvanā" un priecājās ka bijuši "Pie fotogrāfa" Taka galvenais TICĒT tam ko piedāvā pirkt un VISS NOTIEK.
Re ku. Nu pērk taču tirliņi, cerībā, ka nu tik zeltu rausīs...
Bet viens dārgais detektors gan sevi labi parādīja: no otrā stāva grīdas noregulēts 2,5m dziļumā uz zeltu, atrada gredzenu uz galda pirmajā stāvā, pats pārliecinājos.
Metāla detektors noder pēc tam, kad nojaukts kāds vecs šķūnis vai būda, vai vienkārši pagalmā naglas savāktu. Ir gadījies uzkāpt no zemes ārā izlīdušam smailam dzelzs gabalam pēc nojaukšanas darbiem, nekas patīkams - labi, ka tikai zoli tupelei sajāja. A visādas drazas kaudzē nebija redzams - likās, ka visus esam novākuši. Nu un pa pludmali vasarā pēc festiem arī manīti ļaudis sirojot. Mani gan interesētu vietā, kur vecmamma iepriekšējās mājas pamatus teicās zinot pastaigāt, moš ko no saviem radiem palikušu atrodu.
Es bērnu dienās, salasījies visādus piedzīvojumu stāstus par apslēptu mantu, apraku pie šķūņa pakša dažus sudraba latus un, dabistiski, par to aizmirsu. Pēc gadiem 30 atcerējos, krūmiem aizaugušajā mājas vietā, paņēmis no zemessargiem parasto krievu armijas bombošukateli, pārstaigāju vietu, kur apmēram atcerējos šķūni, un tomēr ATRADU!
Re ku. Nu pērk taču tirliņi, cerībā, ka nu tik zeltu rausīs...
Bet viens dārgais detektors gan sevi labi parādīja: no otrā stāva grīdas noregulēts 2,5m dziļumā uz zeltu, atrada gredzenu uz galda pirmajā stāvā, pats pārliecinājos.
Kas ir dārgais ? Man 1990 beigās brauca friču kompānija kura Kurzemē raka droši zināmus slēptuves KLAJĀ LAUKĀ . šiem bija kautkādi plāni kur un kas un detektors rāmis trim večiem stiepjams ar kompi . 3-4 metru dziļumā varēja noskanēt gan metālus gan tukšumus. Bija labs dīls , kara dzelži visāds citas militārs hlams "Vietējiem" viss pārējais slēgtās kastēs ŠIEM. Pamatā cik sapratu dažādi arhīva un kaujas dokumenti apbalvojumu oriģināli utt. fričiem. Viņi nekad vaļa nevēra tika "Iepakoja" krāva bussā mūsējie "Palīdzētāji" bija starā par visādiem grabazām tipa Ermas , Walteri , Mg-42 cits militārs hlams kaskas apbalvojumu mulāžas.. Vienreiz netālu no Kazdagas atraka bunkuru kurā bija pāris kastes ar neizpakotiem kā no rūpnīcas Stg-44 , un vesels kravas buss ar kaut kādām arhīva kastēm šausmīgi smagām ar papīru. Kazdangā bij bijis Kurzemes grupējuma štābs cik sapratu daļa no viņu arhīva. Vot visus šitos slēpņus viņi meklēja pēc kordinātēm + ar to rāmi un reti kas bija seklāk par 3-4m Reiz atraka bunkuru arī netālu no Kazdangas ar 7 !!! Kar`tam baļķu griestos Es vīniem ar Koordinātēm sasaisti ar reālo vides piesaisti palīdzēju . Tas rāmis ar ko meklēja pēc teikta esot maksājis 40 t marku.