forum.gif
Presē par fotogrāfiju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Presē par fotogrāfiju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.05.13 12:31
 citēt
Pirmajiem diviem apgalvojumiem varetu piekrist...
Par treso ir verts uztraukties, ja Teiceejs ir kompetenta persona foto jomaa... un arii tad uztraukties nav par ko, jo no kpmpetentas personas sagaidam konstruktiivu kritiku..:face-smile:
Publicēts: 02.05.13 12:46
 citēt
Padoma:Pirmajiem diviem apgalvojumiem varetu piekrist...
Par treso ir verts uztraukties, ja Teiceejs ir kompetenta persona foto jomaa... un arii tad uztraukties nav par ko, jo no kpmpetentas personas sagaidam konstruktiivu kritiku..:face-smile:

Eu tu bļeģ,šurp nāc!! Bļēģ kurš nahuj tev atļāva mani fotografēt? Es teb bļēg tūlīt tavu fotoaparātu nahuj sadauzīšu un dirsā iebāzīšu!!!

Šitā ir konstruktīva kritika? :)
Publicēts: 02.05.13 12:59 labots
 citēt
60uz5komats6:
Padoma:Pirmajiem diviem apgalvojumiem varetu piekrist...

Eu tu bļeģ,šurp nāc!! Bļēģ kurš nahuj tev atļāva mani fotografēt? Es teb bļēg tūlīt tavu fotoaparātu nahuj sadauzīšu un dirsā iebāzīšu!!!

Šitā ir konstruktīva kritika? :)

ieprieks mineetajaa teikumaa intelekta tik daudz kaa moluskam.. liidz ar to attieksme atbilstosa
:) Speja izvertet situaciju ir prieksrociiba :)

par kritiku vairaak domaju foto publicesanu soc. tiklos un\vai blogos
Publicēts: 02.05.13 13:09
 citēt
Trīs triviāli iemesli, kāpēc vairums amatieru ar laiku nesāk fotografēt labāk.........................

Un ja nu tā nav? Pētīsim neesošu problēmu?
Publicēts: 02.05.13 13:15
 citēt
Ja līdzi nēsāšuzāģi un ēveli, pielietošu visur, kur prāts to pasa darīt, es varu kļūt par lielisku amatnieku (ironija). Pa manam - vairāk jāizglītojas, jāskatās grāmatas, jāapmeklē kursiņi, skoliņas.
Publicēts: 02.05.13 13:18
 citēt
Pieturos pie strategijas - ja ir jautajumi - meklee, lasi un jautaa kompetentam personam (attieciigaa jomaa)
Publicēts: 02.05.13 13:46 labots
 citēt
Pfff kā var nepaņemt... kas tas par fotogrāfu bez kameras. Kaut vai amatieris, ja iet fotogrāfēt, tad iet.
Ja ej uz to pašu minēto operu, bez kameras, tad tajā brīdī cilvēks ir vienkārši skatītājs, ja ar kameru, tad fotogrāfs.
Un vispār, kā amatieris var fotogrāfēt operu? Tur jau atkal kaut kādu atļauju vajag ne?
Publicēts: 02.05.13 14:07
 citēt
Var padomāt,ka profesionāļi "ar laiku sāk fotografēt labāk" tobiš visu laiku vērojama radošā izaugsme.:face-grin:Otra lieta-kamēr visi ar jēdzienu "labāk" nedomās vienu un to pašu(ceru,ka tas nekad nenotiks),tikmēr šāda nostādne ir bezjēdzīga.:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):