Ko var ņemties ar tiem nobarotajiem čigāniem un viņu vulgārajām blondīnēm, labāk uzdziedam mūsu pašu repertuāru - meldiņš visiem zināms, vārdi iz tautas:
Acīs satumst, kuņģis atgrūž spēji; Drausmīgs smagums galvu lejup māc. Un tu, padla, ieliet nevarēji Sotaku, kā bija norunāts.
Par mani krietni vecāki zēni kaimiņu pagalmā spēlēja ģitāras. Mēs, sīkie, stāvējām apkārt un ar apbrīnu viņos skatījāmies. Vienīgā dziesma, kuras fragmentus atcerējos - Ai zinu, zinu, kas mīla ir .. Pavisam nesen izrādījās, ka to bija sacerējis nevis kāds no bītliem, bet viens no pirmajiem baldoniešiem, kas sāka spēlēt elektrisko ģitāru - Volcovs (Voldemārs Pantalons). Vārdus esot rakstījuši vairāki autori, bet pamatdoma piederot Volcova brālim un bundziniekam Pifam (Viktoram Pantalonam). Tā kā visus vārdus neviens nespēja atcerēties, trūkstošos divus pantiņus man nācās piecerēt klāt.
Krietnu laiku klausījos Spotify, bet nu mana topa pēdējā laika atklājums Nr1 ir šis vispasaules rādžiņu pleijeris. Pats esmu uzsēdies tieši uz šī Radio Frisky
traktors:Krietnu laiku klausījos Spotify, bet nu mana topa pēdējā laika atklājums Nr1 ir šis vispasaules rādžiņu pleijeris. Pats esmu uzsēdies tieši uz šī Radio Frisky
http://radio.garden/live/new-york/friskyradio/
Bēdīgi ... ja no plašā pasaules Radio klāsta izvēlās stulbu amerikāņu radio no NY
Te būs, kas daudz vērtīgāks un interesantāks! Dakarmusique Radio no Senegālas
traktors:Krietnu laiku klausījos Spotify, bet nu mana topa pēdējā laika atklājums Nr1 ir šis vispasaules rādžiņu pleijeris. Pats esmu uzsēdies tieši uz šī Radio Frisky
http://radio.garden/live/new-york/friskyradio/
Bēdīgi ... ja no plašā pasaules Radio klāsta izvēlās stulbu amerikāņu radio no NY
Te būs, kas daudz vērtīgāks un interesantāks! Dakarmusique Radio no Senegālas
Tiem, kam pietrūkst mūžīgā vasara: radio-wassoulou-internationale.playtheradio.com... Rādio no tālās Mali, klausos jau otro dienu un patīk arvien labāk. Paldies Hugo par Radio Garden! Tas ir fantastisks.
GG:Tiem, kam pietrūkst mūžīgā vasara: radio-wassoulou-internationale.playtheradio.com... Rādio no tālās Mali, klausos jau otro dienu un patīk arvien labāk. Paldies Hugo par Radio Garden! Tas ir fantastisks.
Un vēl, runājot par īsteni karstām vasaras naktīm, teviens patiesi dvēselisks koncertieraksts: www.youtube.com... Fania all Stars - live in Africa Tur dažās epizodēs Karloss Santana vēl pavisam jauniņš fantastiski spīdzina savu balto ģitāru.
genius.com... Tarrus Riley - Dont Come Back Šķiršanās dziesma regeja noskaņās. Šķiršanās pašam nav aktuāla, tāpēc laikam dziesma šķiet pozitīva, melodiska.