Bet tagad pie dziedošjiem un muzicējošjiem iedvesmas devējiem, šinī sarunā - par un ap - gumīgo skaņdarbu tīradņiem! Hugo padalīsies ar saviem elkiem un ne tikai ŠEIT NE-angliski dziedošā daiļrade... no dažādām pasaules tautām Man jau parasti patīk ieraudzīt un izdzirdēt ko jaunu-nedzirdētu, pēdējo gadu favorīti - viennozīmīgi ir Rumāņu čigānu POP Karaļi,... Nu, tad klausāmies un piemetam malku
negatIvs:normāls bizness ir - nospert kasti šņabja, par pus cenu pārdot, un naudu nodzert ....
NEESI dzirdējis LV pēdējās biznesa hodus , te viens Polis stāstīja kā viņs ar Liepajas metalurgu taisot biznesu , pērkot metālu pa 500 Eur bet pārdodot tālāk pa 350Eur un ši esot PEĻŅA !
negatIvs:normāls bizness ir - nospert kasti šņabja, par pus cenu pārdot, un naudu nodzert ....
NEESI dzirdējis LV pēdējās biznesa hodus , te viens Polis stāstīja kā viņs ar Liepajas metalurgu taisot biznesu , pērkot metālu pa 500 Eur bet pārdodot tālāk pa 350Eur un ši esot PEĻŅA !
Nu, ka... te jau stasts par biznesu bez ieguldījumiem
Teikšu godīgi, Krievija kā valsts man ļoti nesimpatizē. Vienmēr ar ļaiunu latvisku prieku vēroju visādus video feilus kā šamie apiršās. Bet nu šitas bija tāds sitiens pa kājstarpi, ka man nabaga krieviņus žēl palika - tā stulbā sajūta, kad tev ir kauns par to, ko dara kāds cits...
Pūtiens tāds pašķībs sanāca.Bet vai mēs tāpēc nolaidīsim rokas?Vainīgie trubači jau pielikti pie sienas,diriģents uz moku sola,bet kultūras ministrs vada ķerru akmeņlauztuvēs.Nodibināts jauns orķestris un darbs rit tālāk.Tā kā nevaig te celt paniku!
Te varētu būt arī dziļāki vēsturiski un fizikāli cēloņi. Seno grieķu harmonijas likumu atklāšana un Pitagora laikā veiktais oktāvas dalījums un baltajai rasei vispārpieņemtās skaņkārtas vēl ilgi nebija pazīstamas pārējai pasaulei. Mums pitagorieši sadalīja oktāvu 12 daļās, āfrikāņiem un arābiem "asinīs" tikai kādas 8 daļas, un ne uz harmonijas likumiem balstītas. Tāpēc tie džeki dažās vietās vienkārši nezin, ko pūst!
Oi, to Krievijas himnu www.youtube.com... mūsu Vāveram būtu jānoklausās, viņa smalkajai ausij būs baudījums... bet jā tās kombuļu ineses, ingrīdas un kāda tur vēl Britu šovā, šķiet, piedalījās... nu tādas jau ir katrām tautām, lai atceramies bulgāru kenlī vai tikko viena no Krievzemes duņkām izcēlās... pasākuma vadītāji tik spiež sarkanās pogas un smejās, bet šī tik laiž tālāk...