forum.gif
He-he-he!..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / He-he-he!..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.13 11:38
 citēt
Ļauns prieks par šito blēžu kantori: www.apollo.lv...
Publicēts: 10.04.13 12:13
 citēt
Ha! Dots devējam atdodas!
Publicēts: 10.04.13 12:16
 citēt
Pinus:Ha! Dots devējam atdodas!

Vispār jau neatdodas... :)
Viss tiek valstij, nevis cilvēkiem :)
Publicēts: 10.04.13 12:20
 citēt
Var trīsreiz minēt,no kā kabatas tā nauda tiks izvilkta galu galā.Pilnīgi absurdi taču būtu iedomāties ka no autoru atlīdzībām nošķērēs to summu,protams,ka Paklone un Co no savām personīgajām kabatām raudādami sametīs un nomaksās sodu.
Publicēts: 10.04.13 12:22
 citēt
Bet var būt arī tā, ka lielāka cemme ir nevis par soda mēru, bet gan pats sodāmības statuss.
Publicēts: 10.04.13 12:23
 citēt
60uz5komats6:Var trīsreiz minēt,no kā kabatas tā nauda tiks izvilkta galu galā.Pilnīgi absurdi taču būtu iedomāties ka no autoru atlīdzībām nošķērēs to summu,protams,ka Paklone un Co no savām personīgajām kabatām raudādami sametīs un nomaksās sodu.

:D:D:D:D
Publicēts: 10.04.13 12:31
 citēt
Mans variants: 1) Soda naudu 45646 LVL apmēŗa iekasē no AKKA/LAA esošās vadības. Solidāri, iekaitot valsts kasē.
2) Esošo AKKA/LAA vadību nomaina. Jaunā vadības sastāva darbība regulāri tiek kontrolēta.:face-wink:
Publicēts: 10.04.13 12:37
 citēt
Šoreiz plaši zināmais variants muaku mājas darbības rādītāju uzlabošanai nederēs, tai bordelī jāmaina statūti, kuros jāieraksta atsevišķs punkts par vadības un personāla atbildības nodalīšanu no valsts maka.
Publicēts: 10.04.13 12:44
 citēt
Tas bordelis no valsts maka ir nodalīts. Privāta iestāde.
Publicēts: 10.04.13 12:49
 citēt
Kāda šķirba, tad nodalīt no tās šaragas (AS, SIA vai kā tas saucas) līdzekļiem. Jo es, kā CD ripas pircējs, viņu stulbo un noziedzīgo lēmumu pieņemšanā piedalījies NEESMU un maksāt par to nedomāju!
Publicēts: 10.04.13 12:52 labots
 citēt
Tu nesaproti.
CD ripas pircēji maksā autoriem. Autorus pārstāv viņu izvēlēta organizācija ar, cik man zināms, vēlētu valdi - nav lustes statūtus lasīt, bet tā vajadzētu būt. Valde tad ieceļ pārējos, tur priekšniekus utt.
Vot, ja priekšnieki sataisa sūdus, tad ķēdītes galā ar savu maku atbild autori, kas izvēlējušies tādus savus pārstāvjus, kuru izvēlētās amatpersonas tā darbojas. Paši autori ari traci neceļ par lielām nodevām.
Tu samaksā autoram, bet viņš samaksā par sevi pārstāvošās organizācijas kļūdām. Korekti.
Publicēts: 10.04.13 12:59 labots
 citēt
Ķēdītes galā vienalga par soda maksātāju ir pircējs. Un nav svarīgi, vai pa taisno valsts kasē vai caur autoru-valdi-kopsapulci-politbiroju vai kā vēl. Jānosaka, ka statūtos drīkst būt tikai tā, ka par kļūdām atbild konkrētā, tās pieļāvusī, persona (-as).
Publicēts: 10.04.13 13:36
 citēt
Juristu kaujas. Nepietika pietiekami daudz līdzekļu labu juristu algošanai vot i ar saviem homiņiem piķi pakāsa.
Publicēts: 10.04.13 13:41
 citēt
versatile:Tas bordelis no valsts maka ir nodalīts. Privāta iestāde.

Nekādi nesaprotu kā tamlīdzīga iestāde var būt privāta????Šitā vēlme pelnīt piķi neko neradot no jauna vai vecajam nepieliekot pievienoto vērtību laikam ir bezgalīga!Nu davaj visi augļosim un ņemsim procentus un iekasēsim sodus!Kurš būs tas muļķis kurš mums maksās?:face-smile:
Publicēts: 10.04.13 13:43
 citēt
viecha: Nekādi nesaprotu kā tamlīdzīga iestāde var būt privāta????

Es arī nesaprotu, kā var būt privāta iestāde, kurai dotas tiesības iekasēt naudu un uzlikt sodus visam valsts iedzīvotāju kopumam.
Publicēts: 10.04.13 13:44 labots
 citēt
Schneider:Ķēdītes galā vienalga par soda maksātāju ir pircējs. Un nav svarīgi, vai pa taisno valsts kasē vai caur autoru-valdi-kopsapulci-politbiroju vai kā vēl. Jānosaka, ka statūtos drīkst būt tikai tā, ka par kļūdām atbild konkrētā, tās pieļāvusī, persona (-as).

Valsts kasē par Tavu diska pirkumu aiziet tikai PVN un IIeN/UIN no saņēmējiem. Nekāda sakara tam kantorim ar valsti nav. Prasta biedrība.
Publicēts: 10.04.13 13:48
 citēt
Nebija domāti pirkumi, bet gan štrāpe. Es gribētu, lai šie 46 taukšķi valsts kasē aizietu no konkrētā nepareizā lēmuma pieņēmēju un tarifu noteicēju kabatām.
Publicēts: 10.04.13 13:51
 citēt
Mana vēlme ir lai šitā nauda aiziet saeimas deputātu algām un viņiemk pietiktu garam atvaļinājumam
Publicēts: 10.04.13 14:04
 citēt
Ja forumā nebūtu noteikumu par naida sludināšanu, es piebilstu kauko par apbedīšanas pabalstiem... :face-devil-grin:
Publicēts: 10.04.13 16:16
 citēt
viecha:
versatile:Tas bordelis no valsts maka ir nodalīts. Privāta iestāde.

Nekādi nesaprotu kā tamlīdzīga iestāde var būt privāta????Šitā vēlme pelnīt piķi neko neradot no jauna vai vecajam nepieliekot pievienoto vērtību laikam ir bezgalīga!Nu davaj visi augļosim un ņemsim procentus un iekasēsim sodus!Kurš būs tas muļķis kurš mums maksās?:face-smile:

------------
Viecha, tā jau nav vienīgā blakus stāvošā sile valsts silei. tādu SIA ir vēl gana.
Publicēts: 10.04.13 18:50 labots
 citēt
talavietis:
viecha:

------------
Viecha, tā jau nav vienīgā blakus stāvošā sile valsts silei. tādu SIA ir vēl gana.

Lasu:tpi.mk.gov.lv...
Šis laikam bija visbaigākais "zmejušņiks", par kuru gadījās dzirdēt.
Sanāk, likvidēta tā barotava? Nez, kuram varam par to pateikties.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):