forum.gif
Fotokonkurss "Этот День Победы порохом пропах..."
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Fotokonkurss "Этот День Победы порохом пропах..."
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.13 11:46
 citēt
Gribi lai Eltons iesūta kādu no savējiem?:)
Publicēts: 09.04.13 11:51
 citēt
Tūlīt visa progresīvā cilvēce te saskries un sāks svinēt!Pie viena neaizmirstot arī ziemeļkorejiešu gaidāmo uzvaru pār ASV imperiālistiem.
Publicēts: 09.04.13 16:25 labots
 citēt
Ievadvārdos 3 teikumi. Katrā pa nepatiesībai. Vācija bija nacio:anger:nālsociālistika, par nozīmīgākajim šie svētki PSRS kļuva tik pārdesmit gadus pēc Pirra uzvaras. Ju un protams, ka vispasaules uzvarassvētki ir tik pat reāls pasākums kā starpgalaktiskais Vasjuku šaha turnīrs.
Tiem, kas bildēs veterānubportretus var tik ieteikt pasi palūgt parādīt. Tiem, kam kara sākumā bija vismaz 18, tagad ir vismaz 90. Kāds nopelns ir tiem 50-70 gadus vecajiem dīvaiņiem, kas vairumā 9. maijā spieto ap pieminekli, par to vēsture klusē. Veiksmi konkursa dalībniekiem!
Publicēts: 09.04.13 17:57
 citēt
КУ-КУ, ЁПТА!

www.facebook.com...
Publicēts: 09.04.13 20:14
 citēt
Ņifiga!
Krievijā šī diena ir svēta lieta, labprāt viņiem par godu arī uztaisītu kādu pozitīvu plakātu.
Cita lieta ir žīdu organizētā pretlatviskā akcija Rīgas Karātavu laukumā, tā bez šaubām ir nosodāma reizē ar tiem, kas pēc principa ЧТОБЫ ГАНСАМ ХУЖЕ БЫЛО šai balagānā piedalās...
Publicēts: 09.04.13 20:29
 citēt
Mans sievastēvs karoja,nebij variantu. Pēc tam tās medaļas atņēma, kad norāva tiesājamību. Uz prazņikiem negāja,skatījās teļuku un raudāja tai dienā,kaut gan nebij nekāds mīkstčaulīgs tirliņš. Par ko tur jemas,kas nekur nav bijuši nezinu. Varbūt jau asinīs?
Publicēts: 09.04.13 20:43
 citēt
Serjogam lieliskas bildes... es šā kā tā bildēšu ienaidnieka midzeni, bet ja izdosies arī kāds pozitīvs kadrs (kāds autentiskais dalībnieks pagadīsies vai, kaut gan kurš tagad pateiks vai tās bļembas īstas, zināms jau kā krievi pataloģiski tās mīl) bez piesaistes tam Karātavu laukumam, kāpēc gan ne, padalīšos ar Krieviju.
P.S. līdz smieklīgumam tās bļembas mīl... atceros hoholi dembelī iet... kur izrāvuši visādas gvardes bļembas un medāļus, kas mums principā tuvu nestāvēja, nav zināms, apkāruši pusi frenča reizē ar visādiem izskaistinājumiem un bārkstīm... es smejos tik, nafigā tāda joločka? kā, šie izbola acis, nesaproti???
Publicēts: 09.04.13 21:10
 citēt
Eltons:Serjogam lieliskas bildes... es šā kā tā bildēšu ienaidnieka midzeni, bet ja izdosies arī kāds pozitīvs kadrs (kāds autentiskais dalībnieks pagadīsies vai, kaut gan kurš tagad pateiks vai tās bļembas īstas, zināms jau kā krievi pataloģiski tās mīl) bez piesaistes tam Karātavu laukumam, kāpēc gan ne, padalīšos ar Krieviju.
P.S. līdz smieklīgumam tās bļembas mīl... atceros hoholi dembelī iet... kur izrāvuši visādas gvardes bļembas un medāļus, kas mums principā tuvu nestāvēja, nav zināms, apkāruši pusi frenča reizē ar visādiem izskaistinājumiem un bārkstīm... es smejos tik, nafigā tāda joločka? kā, šie izbola acis, nesaproti???

---------------
bij, bij tie medaļotie. Formas jau pusgadu ķīlēja, šuva, izskaistināja un slēpa, lai rotas kom neierauga. Cirks, nekas vairāk.
Man nebija paradkas vispār, jo salagam nācās atdot vecajiem, bet mugurā tādu nonēsātu es nevilku. Tā iztiku, man ikdienā bija jāstūrē ofiņu lauku formā, bet dembelī ejot aizņēmos no Ventiņu Jurčika formu, ar solījumu atvest vai atsūtīt. Protams, ka aizvedu. Vēl vairāk, Juri uzsēdināju savā vietā vadāt šefu...
Publicēts: 09.04.13 21:19
 citēt
Spriežot pēc uzsāktajām tēmām un izteikumiem tajās, f-foto ir izdevies latviešu čekistu pēctecis.
Publicēts: 09.04.13 22:13
 citēt
f-foto:Bļāviens! jg101, Tu mani esi atšifrējis! Esmu Rudzutaka mazmazdēls.

Ko nu lai dara...

Publisks pašsadedzināšanās akts varētu būt pateicīgs arī bildēšanai,dubults labums ,tā teikt :)
Publicēts: 09.04.13 22:24
 citēt
Njā...nieka 20 gadus vajadzēja lai aizmirstu faktisko zaudējumu un sāktu atzīmēt kā svētkus 65....:)
Publicēts: 09.04.13 23:15
 citēt
jg101:Spriežot pēc uzsāktajām tēmām un izteikumiem tajās, f-foto ir izdevies latviešu čekistu pēctecis.

Tur cita vaina:

Publicēts: 09.04.13 23:30
 citēt
Schneider:
jg101:Spriežot pēc uzsāktajām tēmām un izteikumiem tajās, f-foto ir izdevies latviešu čekistu pēctecis.

Tur cita vaina:

Tāpēc ar savām atbildēm tikai turpinām "barot trolli"...
Publicēts: 10.04.13 04:38 labots
 citēt
Publicēts: 10.04.13 07:49
 citēt
Voldemorts:Nedaudz cits skats:
www.youtube.com...
www.youtube.com...
www.youtube.com...
http://www.youtube.com/watch?v=JYU5aUTMNvM

Eto ņebilo marodjorstvo a narodnaja kontribucija!!! :haha::haha:
Publicēts: 10.04.13 09:18
 citēt
Publicēts: 15.04.13 20:32
 citēt
Godājamie 9 maija bildētāji. Pabildējiet vairāk"veterānu" portretus ar visām regālijām. Interesanti būs paanalizēt vēlāk.
twower.livejournal.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):