forum.gif
Pirelli Calendar 2013 by Steve McCurry
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Pirelli Calendar 2013 by Steve McCurry
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.13 19:37
 citēt
Tu man neatbildēji, par kādiem maniem Tev ir tas Px!!!!! Tu vari KONKRĒTI vismaz vienreiz atbildēt?
P.S. Bet nākamreiz tomēr parunā ar Droperidol un pastāsti savu problēmu - gan jau viņam būs ko Tev ieteikt ;-pppp
Publicēts: 10.04.13 19:49 labots
 citēt
dansiga:Tu man neatbildēji, par kādiem maniem Tev ir tas Px!!!!! Tu vari KONKRĒTI vismaz vienreiz atbildēt?
P.S. Bet nākamreiz tomēr parunā ar Droperidol un pastāsti savu problēmu - gan jau viņam būs ko Tev ieteikt ;-pppp

Priekš kam man jāatbild , man uzjautrina darbības kas liecina par pilnīgu "Aptumsumu" , ja vēl vienā vietā tas vēl tā bet daudzās un tā pamatīgi tas velk tik uz ilgstošiem "Aptumsumiem" :):) Droperidol man ir interesantākas liekas ko apspriest nekā darbu lietas..
Publicēts: 10.04.13 19:53
 citēt
demagogs;-))))) ...... " ja vēl vienā vietā tas vēl tā bet daudzās un tā pamatīgi" Это, Вы, господин, о чем?

P.S> intersantākas lietas, ko apspriest? NU jā - nu jā!!!!!!! Tava pamatprofesija šobrīd - bērnu audzināšana .... bet šaubos vai Drop ir tik daudz laika, lai pat par šo tēmu ar Tevi runātu ;-pppp
Publicēts: 10.04.13 20:03
 citēt
dansiga:demagogs;-))))) ...... " ja vēl vienā vietā tas vēl tā bet daudzās un tā pamatīgi" Это, Вы, господин, о чем?

P.S> intersantākas lietas, ko apspriest? NU jā - nu jā!!!!!!! Tava pamatprofesija šobrīd - bērnu audzināšana .... bet šaubos vai Drop ir tik daudz laika, lai pat par šo tēmu ar Tevi runātu ;-pppp

Pielakties līdz komai vaig retāk tad atmiņa būs "Labāka" :) Oi ku vētraina reākcija , Jā jā ar Droperidol mēs runājam par bērniem tev tas pārsteidz ? Mani nē :)
Publicēts: 10.04.13 20:09 labots
 citēt
"Pielakties līdz komai vaig retāk tad atmiņa būs "Labāka"" - demagoga vērts teiciens!!! P E R F E K T I !!!!!! .... Tā atbild tikai cilvēki, kuri melo vai paši mēģina noslēpties zem "lozungiem";-)))) tb mazvērtības komplesu nomocīti cilvēciņi :-(((((

P.S> Mani neparsteidz ... NEMAZ .. jo cita jau Tev nav ko runāt - kā jau bērnauklei ..... ;-pppp
Publicēts: 10.04.13 20:16 labots
 citēt
dansiga:"Pielakties līdz komai vaig retāk tad atmiņa būs "Labāka"" - demagoga vērts teiciens!!! P E R F E K T I !!!!!! .... Tā atbild tikai cilvēki, kuri melo vai paši mēģina noslēpties zem "lozungiem";-)))) tb mazvērtības komplesu nomocīti cilvēciņi :-(((((

P.S> Mani neparsteidz ... NEMAZ .. jo cita jau Tev nav ko runāt - kā jau bērnauklei ..... ;-pppp

Nu kur tik histēriski , man ir jautri izvērtēt tavas "aktivitātes" , jāsaka gan ka priekšgājējiem reizēm gadījās labāka fantāzija , tev diezgan parasti čangaļu hodi , vienīgi pārsteidz neatlaidība trula iešana par līķiem :face-wink::face-kiss:
Publicēts: 10.04.13 20:21
 citēt
mani priecē, ka Tev ir laiks sekot manām aktivitātēm .. tātad esmu gana intersanta ;-)))) .. ai neeee .... da lielā skaudība tev vienkārši!!!! JO Tev - aizņemtajam biznesā .... nav laika startēt uz konkursiem , arī naudiņas nav - jo visa jāiegulda businesā .....nu katram savas prioritātes ;-))))

P.S> pametīšu Tev nākamo kumosu ( kā par to alkoholu un zālēm, uz ko uzķēries un sāki savas fantāzijas rakstīt) ...... tā KLUSIŅĀM ...... es esmu poliete!!!!!!! ;-pppppp .. kili kili kili - tev pie vietiņas, kas jau nav aktīva;-pppp
Publicēts: 10.04.13 20:25
 citēt
Man gan šķiet, ka bērni ir mūsu galvenā vērtība. Bet gandrīz viss, par ko te tauta kašķējas, ir pilnīgas blēņas:)
Publicēts: 10.04.13 20:40
 citēt
dansiga:mani priecē, ka Tev ir laiks sekot manām aktivitātēm .. tātad esmu gana intersanta ;-)))) .. ai neeee .... da lielā skaudība tev vienkārši!!!! JO Tev - aizņemtajam biznesā .... nav laika startēt uz konkursiem , arī naudiņas nav - jo visa jāiegulda businesā .....nu katram savas prioritātes ;-))))

P.S> pametīšu Tev nākamo kumosu ( kā par to alkoholu un zālēm, uz ko uzķēries un sāki savas fantāzijas rakstīt) ...... tā KLUSIŅĀM ...... es esmu poliete!!!!!!! ;-pppppp .. kili kili kili - tev pie vietiņas, kas jau nav aktīva;-pppp

ES nesekoju , saku ka man tas nav interesanti , tāpat nekā neskar. Tik lūdzēji "Pēc sapratnes" mani apgaismo :) Laikam neviens nebija rēķinājies ka sapinies ar reālu "Mērkaķi ar granātām" kurš tām PA DZĒRUMAM sāks mētāties :D ;D Jūsu problēmas nav manējās , līdzjūtība viņiem. Bet bija interesanti ievērtēt "Vērienu" .
Publicēts: 10.04.13 20:40
 citēt
Heh.. Uldim tomēr bija taisnība... :D
Publicēts: 10.04.13 20:41
 citēt
Droperidol:Man gan šķiet, ka bērni ir mūsu galvenā vērtība. Bet gandrīz viss, par ko te tauta kašķējas, ir pilnīgas blēņas:)

Jā man ar tā škiet :)
Publicēts: 10.04.13 20:43
 citēt
atkal audzinu sevi ..... nepīties ar slimajiem ... AUDZINU ...... gan jau man sanāks;-)))
Publicēts: 10.04.13 20:43
 citēt
Lunis:
Droperidol:Man gan šķiet, ka bērni ir mūsu galvenā vērtība. Bet gandrīz viss, par ko te tauta kašķējas, ir pilnīgas blēņas:)

a ko ta pats sāc!?!??!?!?!
Publicēts: 10.04.13 20:44 labots
 citēt
Lachux:Voldemortam:
vairāk saistītas ar video, bet var arī izmantot priekš foto- rezultāts uzreiz redzams, nevis pēc tam.

Paldies, šis jau skan daudz labāk.:face-smile:
Patika video labi redzamā komandas mobilitāte. Vēl - dažādie izmēri. Sākot ar mazo, uz kameras stiprināmo, līdz ~ 40x60 izmēram. Jāmēģina pa vasaru papētīt, kur - cik, kādas fotogrāfu atsauksmes. Man būtu (Live View, ar manuālajiem stikliem) svarīgi , kā raksti: "uzreiz redzams rezultāts". :face-wink: Nu, un izmēri, svars. Tikai tie lētie, uz AA - nu nē.:face-sad:
Šāds modelis, pieļauju, varētu jau Pro bildētājam noderēt: www.bhphotovideo.com...
P.S. Nedaudz nesapratu Rolands66 repliku - par ģeneratoriem.
Publicēts: 10.04.13 20:45
 citēt
He he :) Skatos viss notiek , visus sacels gaisā:D:D
Publicēts: 10.04.13 20:47
 citēt
dansiga:atkal audzinu sevi ..... nepīties ar slimajiem ... AUDZINU ...... gan jau man sanāks;-)))

Domāju barss veselo šo mantru jau ķādu brīdi skaitā "Nepīties nepīties " vismaz pēc lūgumiem man "Būt iejūtīgam" tā sapratu :):)
Publicēts: 10.04.13 20:48
 citēt
Lunis:
dansiga:atkal audzinu sevi ..... nepīties ar slimajiem ... AUDZINU ...... gan jau man sanāks;-)))

Domāju barss veselo šo mantru jau ķādu brīdi skaitā "Nepīties nepīties " vismaz pēc lūgumiem man "Būt iejūtīgam" tā sapratu :):)

ej labāk fotografēt!!!! Oi ......
Publicēts: 10.04.13 20:49
 citēt
Jeeee... :D
Manus radiniekus arī tūlīt apzinās :D
Publicēts: 10.04.13 20:50
 citēt
dansiga:
Lunis:

Kā teicu man patīk īsināt laiku starplaikos :)
Publicēts: 10.04.13 20:51
 citēt
Bzh:Jeeee... :D
Manus radiniekus arī tūlīt apzinās :D

es Tavā vietā TĀ nepriecātos - sāksies zvani Taviem radiniekiem .. ij tā ... :( ... ;-p
Publicēts: 10.04.13 20:51
 citēt
Lunis:
dansiga:

Kā teicu man patīk īsināt laiku starplaikos :)

Starplaikos KAM? Bērnu barošanai!?!?!?!??!
Publicēts: 10.04.13 20:52
 citēt
dansiga:

ej labāk fotografēt!!!! Oi ......

Pus dienu pa mežu fočejot , slapjš līdz vidum:):) Biški elpa jāvelk.
Publicēts: 10.04.13 20:53
 citēt
dansiga:

Starplaikos KAM? Bērnu barošanai!?!?!?!??!

Bērnus bērnudārzs baro un mammītes:)
Publicēts: 10.04.13 20:58
 citēt
Kā jau teicu , man recīgas tavas vētrainās "Zem paklāja" spēlītes kurās nodevi visus lai tiktu pie tā kas bij "Tev līdzīgiem" gādīgi nolikts:):) Vairums agrāk bija adekvātāki spēja izdarīt secinājumus , saprast obloma iemeslu , tev tas nav lemts :):)
Publicēts: 10.04.13 20:59
 citēt
kas par spriedzi un sižeta pavērsieniem. Troņu spēles scenāristi var turēt arbūzu... eju ielikt mikrenē popkornu. :face-glasses:
Publicēts: 10.04.13 21:02
 citēt

tās ir LED bloku pastāvīgās gaismas.
aptuveni šādas: www.bhphotovideo.com...

vairāk saistītas ar video, bet var arī izmantot priekš foto- rezultāts uzreiz redzams, nevis pēc tam.

MAni arii taas gaismas ieinterseeja... LAbpraat iemegjinaatu.. :)
Publicēts: 10.04.13 21:04
 citēt
Riebiga:

tās ir LED bloku pastāvīgās gaismas.
aptuveni šādas: www.bhphotovideo.com...

MAni arii taas gaismas ieinterseeja... LAbpraat iemegjinaatu.. :)

Pajautā Dollim viņa vienu orķepestri ar tam blieza pat ar ziepi:)
Publicēts: 10.04.13 21:05
 citēt
Sapper:kas par spriedzi un sižeta pavērsieniem. Troņu spēles scenāristi var turēt arbūzu... eju ielikt mikrenē popkornu. :face-glasses:

Sapper, pievienojos. Varetu ludzu saldo popkornu?? :D
Publicēts: 10.04.13 21:06
 citēt
Lunis, paldies par padomu, uzjautaassu dollim noteikti. Jo ssito tehniku es arii labprat iemegjinatu, man patika rezultats.. Bet nu Rio skati, njaaa.. Skaisti... :))
Publicēts: 10.04.13 21:11 labots
 citēt
Sapper:kas par spriedzi un sižeta pavērsieniem. Troņu spēles scenāristi var turēt arbūzu... eju ielikt mikrenē popkornu. :face-glasses:

Droši , šovs spēle "Kā vinnēt kapeiku pakāšot rubli" iet pilnā sparā , meistare sniegs meistarklassi :face-wink::face-grin::face-kiss:
Publicēts: 10.04.13 21:22
 citēt
Riebiga:Lunis, paldies par padomu, uzjautaassu dollim noteikti. Jo ssito tehniku es arii labprat iemegjinatu, man patika rezultats.. Bet nu Rio skati, njaaa.. Skaisti... :))

Jā šitas čalis REĀLI labu uztasijis , es ar tā nofanoju. Vienīgi tie lielie LEDi mežonīgi dargi.
Publicēts: 10.04.13 21:25
 citēt
Lunis:
Riebiga:Lunis, paldies par padomu, uzjautaassu dollim noteikti. Jo ssito tehniku es arii labprat iemegjinatu, man patika rezultats.. Bet nu Rio skati, njaaa.. Skaisti... :))

Jā šitas čalis REĀLI labu uztasijis , es ar tā nofanoju. Vienīgi tie lielie LEDi mežonīgi dargi.

Nu cenas nezinu, bet doma nevar samekelet kada salternatiivas?? Kas katu cik letakas varetu buut??? IZdomas bagati cilveki viss kaut ko tak var zidomaat.. No otras puses, nu ja tas ir to verts, tad ir... Jo bildes labaas... :)))
Publicēts: 10.04.13 21:35
 citēt
Ogres fotoklubā arī mētājas sakarīgas pastāvīgās gaismas,taga nezinu,bet savulaik baigi kūtrie uz lietošanu bija
Publicēts: 10.04.13 21:43 labots
 citēt
Riebiga:
Lunis:

Nu cenas nezinu, bet doma nevar samekelet kada salternatiivas?? Kas katu cik letakas varetu buut??? IZdomas bagati cilveki viss kaut ko tak var zidomaat.. No otras puses, nu ja tas ir to verts, tad ir... Jo bildes labaas... :)))

ISTENĪBĀ LEDu lielāk problēm air GABARĪTI / JAUDA / CENA aatiecība. Besen bliezu ar ELINCHROM - Ranger Quadra jauno ar 30W LED pilotu tas bija ZVĒRĀ :) BET CENA diemžēl ir ~1400Ls

Jā Rolis taisnību saka OGRES klubā žmerikiem bija taka "Neerti" teikt ka vēlas HALTURĒT pamatā nopirk`ma gaismas IDEĀLAS studijas darbam un mācībām , kā izrādi`jas TAS nav pieprasīti "Istenībā" jo ar pastāvīgām ""Davai davai" nepahaltūrēsi :)
Publicēts: 10.04.13 21:52
 citēt
Bet vai tad fotosesija tur bija stacionaras gaisamas?? Vairakaas vietas piefikseeju no rokas gaismojamas, tas nebija uz baterijaam aprnesaajamaas????

Hm, nu ja klubam ir, nevar dabutu palietot?? ;) TAisam augssa pleneru ar liidzigu bilzzu taisiisanu, kaa tur! LAi saprastu, kaa tad tas isiti sanak un ir.. :)
Publicēts: 10.04.13 21:53
 citēt
No pirmā skata izlasīju-Preiļu kalendārs. Izlasīju topiku- toč Preiļu kalendārs. Gan ideja, gan sarunas par to.:face-crying:
Publicēts: 10.04.13 21:55
 citēt
kāāā es ņirdzu (Luņa leksika) par to , ko man stāsta cilvēki, kas it kā viņam stāv blakus un ar kuriem viņš komunicē ..... O JĒĒĒEE...... nebrīnos par viņa sacerētajām pasakām ;-))))) (piedodiet mīļie, uz kuru vārdiskajiem tekstiem es balstos) .....
Publicēts: 10.04.13 22:04
 citēt
Riebiga:Bet vai tad fotosesija tur bija stacionaras gaisamas?? Vairakaas vietas piefikseeju no rokas gaismojamas, tas nebija uz baterijaam aprnesaajamaas????

Hm, nu ja klubam ir, nevar dabutu palietot?? ;) TAisam augssa pleneru ar liidzigu bilzzu taisiisanu, kaa tur! LAi saprastu, kaa tad tas isiti sanak un ir.. :)

Gaismas tur daždadas , gan aķi gan atstarotāji gan ledi un hologenkas :) Kamrea sar dazādas no Digihaseļa līdz kautkādam Canonam:)
Publicēts: 10.04.13 22:05 labots
 citēt
dansiga:kāāā es ņirdzu (Luņa leksika) par to , ko man stāsta cilvēki, kas it kā viņam stāv blakus un ar kuriem viņš komunicē ..... O JĒĒĒEE...... nebrīnos par viņa sacerētajām pasakām ;-))))) (piedodiet mīļie, uz kuru vārdiskajiem tekstiem es balstos) .....

Tev nav cilvēku kuri "Man stāv blakus" , pat kādreiz stāvējuši :face-wink::face-grin:
Publicēts: 10.04.13 22:09
 citēt
Lunis:
dansiga:kāāā es ņirdzu (Luņa leksika) par to , ko man stāsta cilvēki, kas it kā viņam stāv blakus un ar kuriem viņš komunicē ..... O JĒĒĒEE...... nebrīnos par viņa sacerētajām pasakām ;-))))) (piedodiet mīļie, uz kuru vārdiskajiem tekstiem es balstos) .....

Tev nav cilvēku kuri "Man stāv blakus" :) :)

BĻIN, .... LUNi!!!!! Kā Tu tik labi VISU zin par mani|!!?!?!?!? A kādā krāsā man šobrīd bixiņas kājās!?!?!?!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas