forum.gif
Fokuss uz LV politikāņiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Fokuss uz LV politikāņiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.13 12:04
 citēt
Jā... tur vienai pēc šariata likumiem draud nomētāšana ar akmeņiem...
Publicēts: 02.04.13 12:05 labots
 citēt
Schneider:Jā... tur vienai pēc šariata likumiem draud nomētāšana ar akmeņiem...

Cik zinu tad "Vienai" otrā puse ir Kristietis :face-wink::face-grin:
Publicēts: 02.04.13 12:28
 citēt
Ak tad tā?.. Nu labi, pierunāji.
Publicēts: 02.04.13 12:44 labots
 citēt
Schneider:Ak tad tā?.. Nu labi, pierunāji.

Arābi jau mēdz būt gan Katoļi gan vēl viss kas. Libāna , Sirija , Iraka kristieši ir palielas kopienas. Savulaik gadījās pasākums ar Irākas toreiz ārlietu ministru Tariku Azizu kur mums oficiāli tika pateikts VIENĪGAIS Kristietis Irākas vadībā izrādās tas KRUTA skaitījās:):)
Publicēts: 02.04.13 12:50
 citēt
Zaičiks Gailis rullē :D
Publicēts: 02.04.13 14:24 labots
 citēt
Bildes interesantas, nav īsti saprotams virsrakstā lietotais vārdiņš "politikāņi". Kāpēc ne "politiķi"? Vai te būtu jāveic kāda papildus šķirošana?
Publicēts: 02.04.13 15:11
 citēt
GunarsII:Bildes interesantas, nav īsti saprotams virsrakstā lietotais vārdiņš "politikāņi". Kāpēc ne "politiķi"? Vai te būtu jāveic kāda papildus šķirošana?

Tapēc, ka tikai politikāņi par veiksmi uzskata to, ka no valsts mūk tās pilsoņi.
Publicēts: 02.04.13 18:14
 citēt
Citagaisma:
GunarsII:Bildes interesantas, nav īsti saprotams virsrakstā lietotais vārdiņš "politikāņi". Kāpēc ne "politiķi"? Vai te būtu jāveic kāda papildus šķirošana?

Tapēc, ka tikai politikāņi par veiksmi uzskata to, ka no valsts mūk tās pilsoņi.

Neperd vasku. Gan es, gan mani dēli ir šeit, bet gaudotāji ir visos laikos.
Publicēts: 02.04.13 18:59
 citēt
sinliv:
Citagaisma:

Neperd vasku. Gan es, gan mani dēli ir šeit, bet gaudotāji ir visos laikos.

Principā var jau redzēt, kas tad šeit paliek, piem, tādi kā Tu, ..kas spēj runāt un rakstīt tikai kā ceturtās klases beidzējs. ..un tādi nav vajadzīgi nevienam citam, kā tikai tiem politikāņiem, kas spēj nīcināt svarīgāko Latvijas resursu - cilvēkus un to pasniegt kā pasaku par veiksmes stāstu.
Publicēts: 02.04.13 19:59
 citēt

Tāpēc, ka politiķi=politikāņi=maukas pēc noklusējuma. :)
Publicēts: 02.04.13 20:20 labots
 citēt
Citagaisma:

Citagaisma! Emigrācija intensīvi notiek no visām Baltijas valstīm un arī no visām bijušās, tā saucamās "sociālisma nometnes" zemēm. Sakarība šeit ir cita - diemžēl mēs lielā Krievijas eksperimenta dēļ bijām spiesti nodzīvot sociālismā un baudīt tā atpalicību apmēram 40 gadu garumā. Ir pilnīgi saprotama vēlme TŪLĪT PAT dzīvot tāpat kā tur, kur nav bijis sociālisms. Tīri cilvēcisks (bet vājš) mierinājums - liela daļa tā saucamās NVS, kur sociālisms pastāvēja apmēram 2 reizes ilgāk, visos dzīves kvalitātes rādītājos ir krietni zem mums.

Bet ja liktenis man būtu lēmis kļūt par politiķi vai politikāni, atzīšos tūlīt un godīgi - es arī nezinātu, kas man rīt darbā jādara, lai šīs lietas radikāli izmainītu.
Publicēts: 02.04.13 20:32
 citēt
GunarsII:
Citagaisma:

Citagaisma! Emigrācija intensīvi notiek no visām Baltijas valstīm un arī no visām bijušās, tā saucamās "sociālisma nometnes" zemēm. Sakarība šeit ir cita - diemžēl mēs lielā Krievijas eksperimenta dēļ bijām spiesti nodzīvot sociālismā un baudīt tā atpalicību apmēram 40 gadu garumā. Ir pilnīgi saprotama vēlme TŪLĪT PAT dzīvot tāpat kā tur, kur nav bijis sociālisms. Tīri cilvēcisks (bet vājš) mierinājums - liela daļa tā saucamās NVS, kur sociālisms pastāvēja apmēram 2 reizes ilgāk, visos dzīves kvalitātes rādītājos ir krietni zem mums.

Bet ja liktenis man būtu lēmis kļūt par politiķi vai politikāni, atzīšos tūlīt un godīgi - es arī nezinātu, kas man rīt darbā jādara, lai šīs lietas radikāli izmainītu.

Tu nezini un neesi ne politiķis ne politikānis, ..bet tie kas ir pie varas un valdīšanas un arī nezin, ir politikāņi, jo nav ko līst pie siles, ja tik pašam no tā labums.
Publicēts: 02.04.13 20:39
 citēt
GunarsII:
Citagaisma:

Tiešām kā tvaikaielas palāta... Vienam mēnešiem miroņbildes neliek mieru, vienam zociālisms bērnību nolaupījis...pat 40desmit gadus... Kā tik visa te nav, kā sacīt jāsaka.:face-grin:
Publicēts: 02.04.13 20:43 labots
 citēt
GunarsII:
Citagaisma! Emigrācija intensīvi notiek no visām Baltijas valstīm un arī no visām bijušās, tā saucamās "sociālisma nometnes" zemēm. Sakarība šeit ir cita - diemžēl mēs lielā Krievijas eksperimenta dēļ bijām spiesti nodzīvot sociālismā un baudīt tā atpalicību apmēram 40 gadu garumā.

Migrācija notiek no VISAS Eiropas , migrē pamatā KVALIFICĒTS DARBASPĒKS :) Vācija ik gadu zaudējot ~250.000 cilvēku kuru pamatmasas brauc STRĀDĀT uz citām valstīm :) Sevišķi izteikti tas jūtams Medicīnā un Inženierijā . ! PAR TADAM ZEMĒM KĀ Beļgija nerunāsim , tur publika MSVEIDĀ veselām ģimenēm un firmam pārceļas uz KANĀDU tu kur ARĪ runa Franciski tik algas 2x lielākas kā Eiropa un nodoklī mazāki
Publicēts: 02.04.13 22:04 labots
 citēt
Lunis:
GunarsII:
Citagaisma! Emigrācija intensīvi notiek no visām Baltijas valstīm un arī no visām bijušās, tā saucamās "sociālisma nometnes" zemēm. Sakarība šeit ir cita - diemžēl mēs lielā Krievijas eksperimenta dēļ bijām spiesti nodzīvot sociālismā un baudīt tā atpalicību apmēram 40 gadu garumā.

Migrācija notiek no VISAS Eiropas , migrē pamatā KVALIFICĒTS DARBASPĒKS :) Vācija ik gadu zaudējot ~250.000 cilvēku kuru pamatmasas brauc STRĀDĀT uz citām valstīm :) Sevišķi izteikti tas jūtams Medicīnā un Inženierijā . ! PAR TADAM ZEMĒM KĀ Beļgija nerunāsim , tur publika MSVEIDĀ veselām ģimenēm un firmam pārceļas uz KANĀDU tu kur ARĪ runa Franciski tik algas 2x lielākas kā Eiropa un nodoklī mazāki

Tik flāmi no Belgikas gan nekur projām nedodas.. Valoņi vien, valoņi vien. Un tas arī nav nekāds brīnums, Belgika nekad nav bijusi Eiropas paraugvalsts, ..un vāci arīdzan brauc strādāt uz netālo Luksemburgu, un nekur diži tālak. ,,ja nu vienīgi vēl par komisāriem uz visādām tur bauru zemēm - latvijām, kipram un grieķījam, ta teikt, mācīt kā dzīvot.

Ak jā arī briti migrē, uz spānijām un citām siltām portugālēm. ..tik nevis KVALIFICĒTAIS DARbaSPĒKs, bet gan pensionētais. Metrapoles no nomalēm paņem kvalificēto darbaspēku, pretīm dodot reproduktīvo vecumu pārsniegušos pensionārus.
Publicēts: 03.04.13 14:47 labots
 citēt
Sapper:

..... politiķi=politikāņi=maukas pēc noklusējuma. :)

Un ja publiskajā namā lietas sāk iet uz leju, tad gultu pārbīdīšana neko nedod:face-sad:
Maukas ir jāmaina!:face-grin:
Publicēts: 03.04.13 16:37
 citēt
GunarsII:
Sapper:

..... politiķi=politikāņi=maukas pēc noklusējuma. :)

Un ja publiskajā namā lietas sāk iet uz leju, tad gultu pārbīdīšana neko nedod:face-sad:

Labāk vienkārši neizmantot to pakalpojumus. Maucība beidzas līdz ar to brīdi, kad cilvēki pārstāj viņām maksāt.
Publicēts: 03.04.13 19:46 labots
 citēt
Citagaisma:
GunarsII:

Labāk vienkārši neizmantot to pakalpojumus. Maucība beidzas līdz ar to brīdi, kad cilvēki pārstāj viņām maksāt.

Kā Tu piedāvā nemaksāt, piemēram, akcīzi degvielai? Naudu par kuru būtu jābūvē un jāremontē ceļi, bet kas paliek hvz kur... Katru reizi ieliekot benzīntankā pistoli bākā tas ir tāpat kā simboliski iebāzt to pistoli sev pakaļā. Nepatīk jau nevienam, bet visi ciešās un klusē, varbūt pačīkst aiz sāpēm kā es tagad, un turpina to darīt tālāk.
Publicēts: 03.04.13 19:49
 citēt
jau no brīvvalsts sākuma ceļiem paredzētā naudiņa bez emocijām gāja tikai "caurumu" lāpīšanā budžetā.. un.. nekas :) Tā tam būs būt..
Publicēts: 04.04.13 16:15
 citēt
Sapper:
Citagaisma:

Kā Tu piedāvā nemaksāt, piemēram, akcīzi degvielai? Naudu par kuru būtu jābūvē un jāremontē ceļi, bet kas paliek hvz kur... Katru reizi ieliekot benzīntankā pistoli bākā tas ir tāpat kā simboliski iebāzt to pistoli sev pakaļā. Nepatīk jau nevienam, bet visi ciešās un klusē, varbūt pačīkst aiz sāpēm kā es tagad, un turpina to darīt tālāk.

Sakarā ar to, ka nauda kuru mēs maksājam notiek, kā tu izsakies hvzkur un nevis tur kur vajag, tad tā vienkārši nav jāmaksā. Vai tad Tu veikalā arī maksā par hvz, jebšu par konkrātam Tev vajadzīgaām lietām, vai pakalpojumiem? Ja prizieris tā vietā, lai uztaisītu frizūru, iepūš Tev pakaļā skūšanāš putas, saņems no tevīm kādu naudīņu? Tā arī ar šitiem jefiņiem, kas salīduši pie siles, ja strādā tā, ka ceļi brūk kopā un tauta mūk projām, tad nav pelnījuši algu un mūsu nodokļus.
Publicēts: 04.04.13 16:18
 citēt
f-foto:
Citagaisma:
Principā var jau redzēt, kas tad šeit paliek, piem, tādi kā Tu, ..kas spēj runāt un rakstīt tikai kā ceturtās klases beidzējs. ..un tādi nav vajadzīgi nevienam citam, kā tikai tiem politikāņiem, kas spēj nīcināt svarīgāko Latvijas resursu - cilvēkus un to pasniegt kā pasaku par veiksmes stāstu.

Citagaisma, vai nav dīvaini, ka Tavi oponenti patiesībā te saka, ka no valsts izbraukuši cilvēki patiesībā veicina mazo bodīšu, amatnieku klientu skaita pieaugumu?

Nekā tur dīvaina nav. Tāda ir dzīve. ..un tāda tā ir no senlaikiem. Cilvēki nedomā, nemācās, ..tik kā lopu bars barvežiem līdzi velkas, ..nu kaut vai uz kautuvi, ka tik priekšneika ļipa priekš acīm rēgājas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):