forum.gif
čalim kvalitatīvi foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / čalim kvalitatīvi foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.13 18:46
 citēt
www.flickr.com...

ir ko paskatīties :)
Publicēts: 14.02.13 21:39
 citēt
un kas tieshi tur ir taads, ko neesam redzeejushi?
Publicēts: 14.02.13 22:48
 citēt
flickrā jau visiem bildes rullē.. :bad_smile:
Publicēts: 14.02.13 23:37
 citēt
Kvalitatīvas bildes!
Publicēts: 15.02.13 07:19
 citēt
Figņa. Neiedvesmo
Publicēts: 15.02.13 08:36
 citēt
pilnīga figņa
Publicēts: 15.02.13 09:27
 citēt
bet kvalitatīvi gan!
Publicēts: 15.02.13 11:46
 citēt
katrā ziņā stipri interesantāk par bloga dienišķo strīmu :)
Publicēts: 15.02.13 12:09
 citēt
Normāla flickr.com studentdraza no spammeriem kam nav ko darīt :) Loti laba fška ja ikdiena jatrennejas bet nav iespejas darbā to darit :):) Es piemeram ta savu sexretari bildeju no gara laika izklaidei :)
Publicēts: 16.02.13 19:55
 citēt
Bildes:pilnīga figņa

tad man rodas jautājums... kā tu sauc šo te?
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.02.13 20:41
 citēt
Katrs jau staipa savu krāniņu, kā prot...:face-grin:
Publicēts: 17.02.13 12:09
 citēt
kvalitatīva figņa.
Publicēts: 17.02.13 12:24
 citēt
dansss:

http://www.fotoblog.lv/img/304480/?cid=126386

Loģiski, ka tas ir šedevrs :face-grin:
Publicēts: 17.02.13 13:29
 citēt
dansss:

tas ir tas pats "nekas", ar ko pilna Tava galerija.
Publicēts: 17.02.13 13:30
 citēt
CerambyX:
dansss: tad man rodas jautājums... kā tu sauc šo te?

gribēju redzēt cik tukšgalvīgu "patīk" šitā bilde savāks. a vispābā - man jau sen ir dzīīīļi pofig
Publicēts: 17.02.13 13:54 labots
 citēt
Bildes:
gribēju redzēt cik tukšgalvīgu "patīk" šitā bilde savāks. a vispābā - man jau sen ir dzīīīļi pofig

Es jau tik ākstos - pa lielam ņemot, 'fopig' ir pareizākā attieksme daudzās dzīves situācijās ;)
Publicēts: 17.02.13 14:13
 citēt
nu, nu, fopig nav vis. Nosaucot pēc iespējas daudz pārējo autoru darbus par mēsliem, mēs automātiski ceļam savu darbu līmeni!
Publicēts: 17.02.13 14:23
 citēt
pofig mūsdienās sauc par atmasku ;)
Publicēts: 17.02.13 14:23
 citēt
_AlterNative:nu, nu, fopig nav vis. Nosaucot pēc iespējas daudz pārējo autoru darbus par mēsliem, mēs automātiski ceļam savu darbu līmeni!
es tūlīt apraudāšos aiz aizkustinājuma... jāapliek vēl kāds un tad nu točna...
Publicēts: 24.02.13 19:26 labots
 citēt
dansss:

Par šo - www.fotoblog.lv... labāks gan.
Publicēts: 24.02.13 19:39
 citēt
_AlterNative:nu, nu, fopig nav vis. Nosaucot pēc iespējas daudz pārējo autoru darbus par mēsliem, mēs automātiski ceļam savu darbu līmeni!

=============

ir dažiem amatbrāļiem ticējums, ka nedrīkst otru amatbrāli nolikt, bet fotogrāfiem tas laikam svešāks. :) Zinu, ka rīkstnieki no tā baidās, jo zaudē it kā spējas...
Publicēts: 24.02.13 19:52
 citēt
tā viņi attaisno spēju trūkumu.
Publicēts: 24.02.13 19:53
 citēt
Te parasti vislielākie kritiķi ir tie, kam galerijas ir tukšas vai arī tur atrodami tikai s....
Ja manu fotogrāfiju kritizē cilvēks, kam pašam ir ko parādīt, tad es vienmēr ieklausos kritikā un turpāk no tā mācos. Tikai narcisveidīgie savas bildes uztver kā šedevrus... Bet tādu vīreļu te ir daudz...
Publicēts: 24.02.13 19:58 labots
 citēt
Ko gribi- dabā visur jābūt līdzsvaram- jo īsāks krāniņš, jo lielāka mute...:face-grin:
Publicēts: 24.02.13 20:02
 citēt
Friidis:Ko gribi- dabā visur jābūt līdzsvaram- jo īsāks krāniņš, jo lielāka mute...:face-grin:

Tur Tev piekrītu.
Publicēts: 24.02.13 21:00
 citēt
cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....
Publicēts: 24.02.13 21:04
 citēt
Bildes:cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....

Interesanti, man, kā vēsturniekam, ja Bildis kleitu nopērk, KAS notiek????:face-smile:
Publicēts: 24.02.13 21:08
 citēt
Elmarss:
Bildes:cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....

Interesanti, man, kā vēsturniekam, ja Bildis kleitu nopērk, KAS notiek????:face-smile:
Tu arī "viena aliņa vēsturnieks" esi?
Publicēts: 25.02.13 15:23
 citēt
Elmarss:

:D, to jaf viņš i bez kleitas labi dara :D... droši uz 8.Martu apsveiciet :D
Publicēts: 25.02.13 15:27
 citēt
ne viena aliņa, bet vienas aliņas :bad_smile:
Publicēts: 25.02.13 15:40
 citēt
Haiduks:
Elmarss:

:D, to jaf viņš i bez kleitas labi dara :D... droši uz 8.Martu apsveiciet :D
vēl viena tārpa dvēsele izlīda... kas - admiņu brīdinājums piemirsies jau???
Publicēts: 25.02.13 16:35
 citēt
nesen ieklīdu vietnē ar interesantām bildēm - šāda rakstura:

Publicēts: 25.02.13 16:40
 citēt
Bildes:
CerambyX:

otmazkas ......
Publicēts: 25.02.13 16:52
 citēt
dansiga:
Bildes:ribēju redzēt cik tukšgalvīgu "patīk" šitā bilde savāks. a vispābā - man jau sen ir dzīīīļi pofig

otmazkas ......
Tu tiešām domā, ka es piplnā nopietnībā ievietoju šo bildi šedevru kategorijā? :exciting::exciting::exciting::exciting: Nespried tak pēc sevis...
Publicēts: 25.02.13 16:57
 citēt
Bildes:
dansiga:
otmazkas ......
Tu tiešām domā, ka es piplnā nopietnībā ievietoju šo bildi šedevru kategorijā? :exciting::exciting::exciting::exciting: Nespried tak pēc sevis...

O T M A Z K A S ......
Publicēts: 25.02.13 16:59
 citēt
Specveltījums Dansigai:

Publicēts: 25.02.13 17:38
 citēt
Bildes:
CerambyX:

Tā ir tāda jauna izklaide? "Nu i tupije", vai ne?
Publicēts: 25.02.13 17:43
 citēt

TIEŠĀM? Bet kad palasa Bildes "atrūcienus" neglaimojošajām piezīmēm, tad rodas iespaids, ka autors uzskata visus savus darbus par šedevriem un visus fotobloga pasažierus par ākstiem .... UN augstāk rakstītais ir tīrākā otmazka - ja nu kāds tomēr nenovērtē un uzbrauc augumā ......
Publicēts: 25.02.13 17:53
 citēt
dansiga:Tu tiešām domā, ka es piplnā nopietnībā ievietoju šo bildi šedevru kategorijā? :exciting::exciting::exciting::exciting: Nespried tak pēc sevis...

TIEŠĀM? Bet kad palasa Bildes "atrūcienus" neglaimojošajām piezīmēm, tad rodas iespaids, ka autors uzskata visus savus darbus par šedevriem un visus fotobloga pasažierus par ākstiem .... UN augstāk rakstītais ir tīrākā otmazka - ja nu kāds tomēr nenovērtē un uzbrauc augumā ......
neglaimojošās piezīmes studijā!
Publicēts: 25.02.13 17:55
 citēt
Bildes:
dansiga:Tu tiešām domā, ka es piplnā nopietnībā ievietoju šo bildi šedevru kategorijā? :exciting::exciting::exciting::exciting: Nespried tak pēc sevis...

neglaimojošās piezīmes studijā!

visas ir pie Tavām fotog...... oi, bilžukiem ....... EJ un LASI!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):