Normāla flickr.com studentdraza no spammeriem kam nav ko darīt Loti laba fška ja ikdiena jatrennejas bet nav iespejas darbā to darit Es piemeram ta savu sexretari bildeju no gara laika izklaidei
_AlterNative:nu, nu, fopig nav vis. Nosaucot pēc iespējas daudz pārējo autoru darbus par mēsliem, mēs automātiski ceļam savu darbu līmeni!
=============
ir dažiem amatbrāļiem ticējums, ka nedrīkst otru amatbrāli nolikt, bet fotogrāfiem tas laikam svešāks. Zinu, ka rīkstnieki no tā baidās, jo zaudē it kā spējas...
Te parasti vislielākie kritiķi ir tie, kam galerijas ir tukšas vai arī tur atrodami tikai s.... Ja manu fotogrāfiju kritizē cilvēks, kam pašam ir ko parādīt, tad es vienmēr ieklausos kritikā un turpāk no tā mācos. Tikai narcisveidīgie savas bildes uztver kā šedevrus... Bet tādu vīreļu te ir daudz...
cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....
Bildes:cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....
Interesanti, man, kā vēsturniekam, ja Bildis kleitu nopērk, KAS notiek????
Bildes:cilvēks nopērk čellu un viņam ir čells. nopērk fotoaparātu - uzreiz fotogrāfs... kā tad tā? kaut kāds daunisms... laikam tak sit skolā, kad anģļu mēles skolotāja saka "sit down"....
, to jaf viņš i bez kleitas labi dara ... droši uz 8.Martu apsveiciet
Tu tiešām domā, ka es piplnā nopietnībā ievietoju šo bildi šedevru kategorijā? Nespried tak pēc sevis...
TIEŠĀM? Bet kad palasa Bildes "atrūcienus" neglaimojošajām piezīmēm, tad rodas iespaids, ka autors uzskata visus savus darbus par šedevriem un visus fotobloga pasažierus par ākstiem .... UN augstāk rakstītais ir tīrākā otmazka - ja nu kāds tomēr nenovērtē un uzbrauc augumā ......
dansiga:Tu tiešām domā, ka es piplnā nopietnībā ievietoju šo bildi šedevru kategorijā? Nespried tak pēc sevis...
TIEŠĀM? Bet kad palasa Bildes "atrūcienus" neglaimojošajām piezīmēm, tad rodas iespaids, ka autors uzskata visus savus darbus par šedevriem un visus fotobloga pasažierus par ākstiem .... UN augstāk rakstītais ir tīrākā otmazka - ja nu kāds tomēr nenovērtē un uzbrauc augumā ......
dansiga:Tu tiešām domā, ka es piplnā nopietnībā ievietoju šo bildi šedevru kategorijā? Nespried tak pēc sevis...
neglaimojošās piezīmes studijā!
visas ir pie Tavām fotog...... oi, bilžukiem ....... EJ un LASI!