forum.gif
Fotoaparāts un objektīvs mēbeļu un interjeru bildēšanai.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotoaparāts un objektīvs mēbeļu un interjeru bildēšanai.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.13 10:21
 citēt
negativu vajaga svilināt par lielbildes ielikšanu kas visu skatu sabojā :beaten:
Publicēts: 10.01.13 11:04
 citēt
Bildes apskatīju, gribētos redzēt piemērus uz kuriem tu tiecies.

Bet jau šobrīd varu minēt attīstības virzienus -
Kompozīcijas pamatprincipi - Tā būs kāda populāra pdf grāmata aizjūras valodā.
Pēcapstrāde - Saprotu, ka to jau dari, ieteiktu Lightroom pat ja paliec pie Iphone jpg failiem.
Tehnika - Ar esošo 400d + jāiegādājas tikai zibspūldze ar 430ex ii pietiktu, var arī kādu no Yongnuo pakaļdarinājumiem. Pavēršot zibspuldzi pret sienām griestiem iegūsi kontrolējamu gaismu, kas būs līdzīga dabīgajam apgaismojumam.
Fotoaparāta pamatprincipu apgūšana - internetā, protams patīkamāk, ja ir privātskolotājs, taču tas maksā. :)

Šie pasākumi sniegtu maksimālu ieguvumu pie minimāla iegūldījuma.
Publicēts: 10.01.13 14:16
 citēt
wolter:[/cite zibspūldze
iegūldījuma.

??? :face-grin:
Publicēts: 07.03.17 12:49
 citēt
Es darbojos ar parasto canon650D, objektīvs Tokina 12-24, forčēju mēbeles, kāpnes utt priekš up-mebeles.lv.... Manuprāt, ar tādu platleņķi pilnīgi pietiek. Pēc apstrādes bildes tiešām izskatās okey. Vismaz priekšnieks apmierināts.
Publicēts: 07.03.17 16:14
 citēt
burnqvist1988:Es darbojos ar parasto canon650D, objektīvs Tokina 12-24, forčēju mēbeles, kāpnes utt priekš up-mebeles.lv.... Manuprāt, ar tādu platleņķi pilnīgi pietiek. Pēc apstrādes bildes tiešām izskatās okey. Vismaz priekšnieks apmierināts.

Nereti priekšnieks apmierināts ar to, ka viss ir pa lēto.;-)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):