edzju, kas tas pa pdf printeri ? man vienkārši gribās bakalaura darbu saglabāt .pdf tikai nesaprotu kaadaa veidaa. nevaru iedomaaties kaa ie shopaa iemest tekstu uz 72lpp un saseivot par .pdf, Sender
Tak uzreiz vajadzēja teikt, ka 72 lapas, būtu pateicis...... es tev piedāvāju viekāršāko variantu, kas uzreiz ienāca prātā, es tač nevarēju zināt, ka tev daudz lapaspušu...
Tak uzreiz vajadzēja teikt, ka 72 lapas, būtu pateicis...... es tev piedāvāju viekāršāko variantu, kas uzreiz ienāca prātā, es tač nevarēju zināt, ka tev daudz lapaspušu...
tev vajadzeeja dariit kaa to dara vairums sievieshu.... !!
jāuzliek adobes akrobāts, tas automatiski pievieno convert features visos iespējamos ofisa produktos tostarp wordam. tad atliek tikai zem skjirklja adobe pdf atrast pareizo opciju
vot, Beast, tādu opciju Acrobaataa točna neatradu ...
a Tu nejauc ar akrobat reader? uzliekot Adobe Acrobat (pro) shi feature paradas automatiski. Ja neparadas, tad var ari caur Akrobata izvēlni File -> Create Pdf -> From file... (uzbrowzē uz worda un gerai)
bet, ja godiigi, nekad nesmu sapratis, nafig pdfs vajadzigs - neerts formats gan apstradei gan skatiishanai... + vel stulbais readeris katru reizi apdeitoties grib un piebesii nemeeraa
bet, ja godiigi, nekad nesmu sapratis, nafig pdfs vajadzigs - neerts formats gan apstradei gan skatiishanai... + vel stulbais readeris katru reizi apdeitoties grib un piebesii nemeeraa
ir ir savi plusi nevar editeet (nu nav visam ofisa zhurkam acrobats) var uzlikt visadus protectionus var noradit ka nosutitais dokuments nav apspriezams (ligumus piemeram ta sutit :roll:
ir ir savi plusi nevar editeet (nu nav visam ofisa zhurkam acrobats) var uzlikt visadus protectionus var noradit ka nosutitais dokuments nav apspriezams (ligumus piemeram ta sutit :roll:
90% var ari panakt wordaa, bet piekritu bistam - ir savi plusi tur. ka neka bezmazvai scripting valoda, kuru nevar atrubiit ka piemeram worda makaronus
tekstu mierīgi var konvertēt ar ABBYY FineReader, no problems... Bet *.pdf izmantoju, jo darbs vieglāk pārskatāms un arī tādu nopietnības sajūtu piedod (ja nu kāds kādreiz ar zinātniskajiem rakstiem ir krāmējies).
nu nezinu, man ir acrobat 7 tas jau pashaa wordaa iesviezh iespeeju convert to pdf, convert and send via mail... var arii novilkt ''foxit pdf editor'' :idea: .. foxit pat kautkaa labaak grozaas, acrobat biku keemojas :wink: