Vai tā bija pavēle, nedarīt nemaz? Nemācīties, ja nemāk? Un kā Tev patīk pašam savs pašportrets? tas ar mb bildēm fonā bija OK, bet par ko ''kliedz'' šitas?
_AlterNative:Vai tā bija pavēle, nedarīt nemaz? Nemācīties, ja nemāk? Un kā Tev patīk pašam savs pašportrets? tas ar mb bildēm fonā bija OK, bet par ko ''kliedz'' šitas?
Oi!!! Tiešām man pašam tak arī briesmīgi pašportreti ko es te vēl daru
Bet ja nopietni,tad es tieši par tiem,kuri ir šās diskusijas pirmajā fotogrāfijā
pirmā fotogrāfija ir pašreklāma, nevis pašportrets. Bet tā nopietnāk- pašportrets ir vizītkarte, ar kuru nododu ziņojumu mana profila skatītājiem. ne ar vienu īsti apmierināts neesmu, varbūt ar šiem acu āboliem daļēji.
_AlterNative:pirmā fotogrāfija ir pašreklāma, nevis pašportrets. Bet tā nopietnāk- pašportrets ir vizītkarte, ar kuru nododu ziņojumu mana profila skatītājiem. ne ar vienu īsti apmierināts neesmu, varbūt ar šiem acu āboliem daļēji.
Laikam jau. Bet šeit daudzi nodod info par sevi ar dzīvnieku profila attēliem,karikatūrām-kas arī sniedz ziņojumu.
Jautājums tikai tāds-vai mēs gribam par sevi kaut ko pastāstīt vai ar profila foto maldināt?
_AlterNative:pirmā fotogrāfija ir pašreklāma, nevis pašportrets. Bet tā nopietnāk- pašportrets ir vizītkarte, ar kuru nododu ziņojumu mana profila skatītājiem. ne ar vienu īsti apmierināts neesmu, varbūt ar šiem acu āboliem daļēji.
pilnība atbilst tavam teiktajam... ...arī brālēnam ir super nikbilde, precīzi raksturojoša
Ja atradīšu bildīti, noskanēšu un ielikšu šeit savu pašportretu pēc tā, kad TV antenu regulējot, ar ģīmi pa priekšu nospēlēju no jumta, no kādu 3,5 m augstuma... 1x.com... pret to būs sīka vienība.