forum.gif
1,68 miljoni par fotoaparātu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / 1,68 miljoni par fotoaparātu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.12 17:04
 citēt
Nez pa kaadu pikji uzsitiis vecaa Mili kameru - tas jau Pablo niknaak nekaa shis Dunkans sabliezis :)

a taa otra Leika laikam smaga konkreeti... zeltam jau nav Al bliivums ...
Publicēts: 27.11.12 17:48
 citēt
Man ir Kijev 6c ar kuru Luni bildēju. Meita gan jau arī kādreiz pa ļimoniem notirgos :exciting:
Publicēts: 29.11.12 02:05
 citēt
Es šito nesaprotu. mākslīga cena idiņiem, kuri paši neko nespēj radīt.
Publicēts: 29.11.12 12:17
 citēt
Tas tāpat kā Lenona ģitāra.:face-grin:Ej nu apstrīdi,ka tieši ar šo rokās viņš uzstājās tur un tur...viņam jau bija simtos tās ģitāras.:face-smile:Bet grāmata par žurnāla Life fotogrāfiem gan ir baigi labā.Tur tādi klasiski un vēsturiski kadri.Arī šis pats Pikaso.Super!
Publicēts: 29.11.12 18:56
 citēt
Tātad es savu Pentaxi, ar kuru esmu bildējis Zatleru, Bērziņu, Āboltiņu un pārējos sava laika lielākos blēžus politikas spīdekļus, ārā nemetīšu, ja nu mazbērni ar to kļūst par miljonāriem.
Publicēts: 30.11.12 03:30
 citēt
nekļūs pārāk sīki politikas spīdeklīši šie bijuši
Publicēts: 30.11.12 10:42
 citēt
_AlterNative:nekļūs pārāk sīki politikas spīdeklīši šie bijuši

Lūk, šis patika! Man pieminētie darboņi asociējas (spozmē) ar pasen izdeguša ugunskura dzirkstītēm, kad vējiņš uzpūš. Rudā lapsa - vispār - kā melns, sen apdzisis nodegulis.:face-sad:
Publicēts: 30.11.12 15:06
 citēt
nu, kad es Meistaram (Mārcim Bendikam - red. piez.) palielījos, ka ticis pie F4, viņš teica, ka nū, to jau zārkā jāliek līdz. vēl jau netaisos Nikon'u likt nost, bet kad nu jutīšu galu tuvojamies, atstāšu meitai. a ja nu viņa par to, ka ģēnijs es to kameru bildējis, varētu to kaut par kādu 1/2 000 000-nu pārdot, es jau ļaunā neņem†u! :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):