forum.gif
Kkas pazudis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kkas pazudis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.06.07 19:18
 citēt
Vai es esmu vienīgā, kas nevar atrast lietotāju "sundew"?
Publicēts: 02.06.07 19:29
 citēt
Ir ir pazudusi ar visām bildēm un komentiem un vērtējumiem. Šušš - izgaisa :roll:
Publicēts: 02.06.07 20:01
 citēt
viņai vienk noriebās likt savas bildes starp visām šitām viduvējībām :D :D
( ar izņēmumiem )
Publicēts: 02.06.07 23:09
 citēt
Njaa bloga koderiem nav dota komanda, saglabaat bildes apskatei, ja lietotaajs tomeer izdzeests! :?
Publicēts: 02.06.07 23:22
 citēt
Māksla prasa upurus... tāds laikam bija teiciens...
Publicēts: 02.06.07 23:59
 citēt
es atbalstu, ja izlemj aiziet, tad ar visām bildēm un komentāriem... forumā , gan drētu tekstu atstāt, lai nenojauc domu...
Publicēts: 06.06.07 21:51
 citēt
Njā, tāds nesūdīgs monologs
Publicēts: 06.06.07 23:13
 citēt
es ari ieshu prom...

Kaads skums?
Publicēts: 06.06.07 23:22
 citēt
es ari ieshu prom...

Kaads skums?

diez vai...
Publicēts: 07.06.07 10:27
 citēt
es ari ieshu prom...

Kaads skums?

diez vai...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 07.06.07 10:27
 citēt
Bet vispār, tādu funciju kā izdzēsties vajadzēja likvidēt!!!!
Publicēts: 07.06.07 11:13
 citēt
Bet vispār, tādu funciju kā izdzēsties vajadzēja likvidēt!!!!

jā un lai tie poikemoni kurus izdevās pierunāt izdzēsties tāpat paliks...

un ja visi LIELIE aizet tad izdzēš bildes visu profilu un paliek tikai niks un viss
Publicēts: 07.06.07 15:42
 citēt
es ari ieshu prom...

Kaads skums?

diez vai...
:D :D
Publicēts: 07.06.07 23:39
 citēt
es ari ieshu prom...

Kaads skums?

diez vai...

:D:D:D:D:D:D

Mjā....Sākumā aizgāja Nātans, tagad Sundew....Brīžiem Man tie Pokelietotāji arī besī(tad es sāku domāt par citiem FotOsaitiem...) Bet tad kautkā tas pāriet[Pagaidām]....Kautgan Vasaras beigās visticamāk es te parādīšos retāk vai vispār vairs nebūšu.....=/
Publicēts: 07.06.07 23:44
 citēt
Vispār jau silrak arī aizgāja - nu ir vēl, bet bildes vairs neliek.
Publicēts: 07.06.07 23:50
 citēt
Visi agrāk vai vēlāk aiziesim. Visi attīstamies un meklējam jaunus apvāršņus nevis maļamies uz riņķi vienā vietā...
Publicēts: 07.06.07 23:53
 citēt
Vispār jau silrak arī aizgāja - nu ir vēl, bet bildes vairs neliek.

Profesionalitātes Līmenis Šeit ir pazems[Daudz pokemoni], Par piemēru var ņemt silraka bildes- Dažas bildes kuras ir izcilas Blogā tiek ļoti slikti vērtētas Piesienās pie Kļūdām kādu īstenībā tur nav..... Silraks ir profesionālis un viņš tagad cik es zinu ir vienā viņam atbilstošā saitā, kur apgrozās lielāka daļa Pasaules Pro....
Publicēts: 07.06.07 23:56
 citēt
Jā es ar reizēm viņa darbus ievērtēju iekš photosight, bildes tiešām izcilas - ne velti pirmajā vietā viņš šeit ar fotogrāfa reitingu!
Publicēts: 08.06.07 00:00
 citēt
Problēma jau ir tur, ka fotogrāfs iesācējs prot vērtēt tikai vienkāršas bildes. Un pēc tādas pašas vērtību sistēmas vērtē labas un kvalitatīvas bildes (ja vispār protams vērtē).
Katrs aug. Daži apstājas pie sasniegtā. Katram savs ceļš ejams.
Publicēts: 08.06.07 01:31
 citēt
cik pēdējā laikā skatos, nemaz tik sūdīgas bildes nav... protams nav visas ideālas, bet ir daudz kadru, kas patīk.

es neteiktu, ka sundew un silrak bildes šeit spiestos ārā, kā baigie pārākie darbi. cits jautājums ir par to, vai šiem autoriem ir vēlme te tusēties. acīmredzot, bišku patusējās un saprata, ka vajag citu vidi, es domāju ar to, ka photosight portālā bildes redz daudz plašāka terotorija, piemēram, RENO tika uzaicināts veidot izstādi Maskavā, sundewai ir 4 izstādes Eiropā.. katram no mums ir tikai 24h dienā.
Publicēts: 08.06.07 09:42
 citēt
Problēma jau ir tur, ka fotogrāfs iesācējs prot vērtēt tikai vienkāršas bildes. Un pēc tādas pašas vērtību sistēmas vērtē labas un kvalitatīvas bildes (ja vispār protams vērtē).
Katrs aug. Daži apstājas pie sasniegtā. Katram savs ceļš ejams.

Pilnībā piekrītu! Bet tomēr blogā jāreģistrējas tādiem, kuri grib kautko iemācīties nevis Pokemoniem, kas runā pretī un stāsta ka tā visam jābūt kaut bilde galīgi greiza.....Un nākošajās bildēs var redzēt tās pašas kļudas- tādus lietotājus Na*ig...Un tādi ir padaudz.....

cik pēdējā laikā skatos, nemaz tik sūdīgas bildes nav... protams nav visas ideālas, bet ir daudz kadru, kas patīk.

Bet ja lapā ir 12 bildes fotogalerijā un no tām tikai kādas 5 labi ja ir vērtējamas, tad tas par kautko liecina.....Protams tas ir kā kuru reizi... Un tie kuri attīstās tie protams paplašina savu apvārsni un dodas uz Citām valstīm ar fotoizstādēm.....Un vienkāršāk iegūt popularitāti pasaulē reģistrējoties Pasaules lielākajos fotosaitos! šeit fotoblogā tevi var pamanīt tikai Pašmāju cilvēki....Parasti ja kādam vajag fotogrāfu tad skatās starptautiskos saitos!

par Senderu laikam jau arī visi ir aizmirsuši?

Kapēc aizmirsuši....Es vēl viņu atceros( Laikam pirms nedēļas vēl viņu redzēju iekš bloga....)

ā un vēl pie aizgājējiem var skaitīt naktuli.....Viņš cik es zinu tagad atradis
Vienu citu ārzemju blogu....To pašu ko Silraks....
Publicēts: 08.06.07 10:23
 citēt
par Senderu laikam jau arī visi ir aizmirsuši?

nav vinam laika...
Publicēts: 08.06.07 10:28
 citēt
agrkalns, tu uzvedies tik tipiski ....

paraknjajies savaas vecajas bildees, taas, ar kuraam tu saki, un salidzini ar topa bildeem blogaa, par ko tu tagad runaa. vai pat ne ar topa, vienkarshi ar galerijas pedejam 12....

cilveki, problema ir pirmkaart muusos, laikam ejot, mes iemacamies, un uzskatam, ka tadi bijam jau no sakuma. ne(atvainojos)huja, nav taa, nu nav! kad pasham sakaapj galvaa, es apskatos savu pirmo bildi blogaa, otro, saprotu ak vai kads niekalbis, suunuciema zeens es biju kad domaju cik skaistas seenites vai nlo. tagad, kad redzu citus liekam tadas pashas, es neskumstu, es pasaku kas un kaa.

tu saki - pokemoni negrib macities. un kaa ar pashu? vai aukstasiniigi, pragmatiski un citadi emocionali inteligenti uztveri tava virziena raidotos kritikas shaavinjus? baidos ka nee. tada ir cilveka daba - ja kads aizraada, saak spuroties pretim. viens vairak, viens mazak, pokomons varbut raud pie monitora par skarbaku vardu, "lielmeistari" skalji nosaka - man vienalga ko citi saka, man taisniba, sirdii juutot ka nav vinam taas taisnibas tik daudz.

no otras puses - pokemons ir pokemons, tada te ir bus, jo sleegto klubu netaisiisim, varbut vienigi no 25 gadiem blogu uztaisit, bet tad cilveki melos, jo pokemons satriecoshi mak pielagoties mainiigajai apkartejai videi, kaa hamaleons mainot kraasu un kaa raja izliekoties par zemuudens smiltiim. izskaust visus! karsh nav beidzies! vini - pokemoni ir musu ienaidnieki! dzirdu shadus saukljus apkaart. bet es tiem nepievienojos, jo kas vienam pokemons, otram guru.

ja godigi, statistika raada, ka jaunu lietotaju pieaugums sak samazinaties blogaa (guugle analitiks dati), standarta 16-20% jaunu lietotaju menesi sak samazinaties uz 10-15%, taka driz busim sasniegushi pietiekamu marketa kapitalizaciju, penetraciju un citus lamuvardus, tas varetu piebremzeet jaunu naakshanu.

dzirdeju, ka latvieshiem foto kaa hobijs ir 3 vieta no visiem hobijiem :) grib fochet cilveki, ne?

un tapec saukshu es - skaista ir jauniba, ar to jamak sadzivot, jamak iemacit un apraat, kad vajag, bet nevajag teikt - vot vini visi must die, jo pats vien tads pats biji, mhm, tads pats, un parejais ir liekuliiba pasham sev.
Publicēts: 08.06.07 10:47
 citēt
Cepums Shad! Labi teikts! Gribot negribot jānākas tev piekrist...
Publicēts: 08.06.07 10:58
 citēt
Bet ja lapā ir 12 bildes fotogalerijā un no tām tikai kādas 5 labi ja ir vērtējamas, tad tas par kautko liecina.....

Ja gandrīz katra otrā bilde ir vērtējama tas vispār ir vienkārši ekstra labi.Šeit ir cita vaina-tiek vērtētas ar atzīmēm, bet nav komentāru, pie kam apbižojās ka kaut kur ieliek viduvēju ar visu komentāru-sak"tā bija domāts... " utt, bet par to ka te bilžu nebūtu nevar gausties, ir daudz (gan na katra otrā, bet ja katrā sīkattēlu lapā var ieraudzīt kādu kas tiešām patīk, uzskatu ka ir ļoti pat OK.)
Un vēl.Vai tais saitēs, kuri te tika pieminēti, nolikumā ir rakstīts ka var piedalīties profesionāļi? Nem piedalies, nav problēmu.
PS.Kā teica kāds "... profesionālis strādā un pelna naudu, viņam nav laika ķepāties ap vienu bildīti, līdz kamēr tā ir bombonka, tas drīzāk izklausās pēc amatiera/mīlētāja. Reportieri arī tak profesionāļi.."
Publicēts: 08.06.07 12:16
 citēt
agrkalns, tu uzvedies tik tipiski ....

Es uzvedos kā tipiski novests cilvēks, Labi es sāku pats ar kaķbildi, jo tad vēl es nezināju ka kaķus te nemīl..... :D Es jau reizēm arī paskatos uz savām pirmajām bildēm un daļēji man tev jāpiekrīt Shad Bet ja cilvēks atkārto tās pašas kļūdas kā pirmājā bildē un tik turpina štancēt mēslus neņemot vērā neko ko viņiem sakā, tad tas izbesī.... Lietotāju pirmās bildes es vērtēju cilvēciski augstāk bet ja ir jau kāda 10 bilde ar tādām kļūdām... Tad tas to4 izbesī.....

Es pamatotu kritiku labi panesu un mācos no tās..... Ja cilvēks var pamatot savu vērtējumu tad mani tas priecē, jo no tā es varu mācīties, tāpēc es ņemu vērā to blogeru viedokļus, kas vērtē stingri un pamatoti....man pat nebūtu nekas pretim ja
manas bildes vērtētu stingrāk nekā citas!

Es zinu ka man nedaudz ir sakāpis galvā, tāpēc piedodiet ja kādam izpurgāju garīgo, vai nepatiesi apvainoju! :?

Un vēl.Vai tais saitēs, kuri te tika pieminēti, nolikumā ir rakstīts ka var piedalīties profesionāļi? Nem piedalies, nav problēmu.

Tur ir tāda problēma, ka tur visi vērtē aptuveni kā Vismants.... tur pokemoni un iesācēji vnk ilgi nevar spēt izdzīvot..... Un ja ieliek pokemonisku bildi tad visi apdi*š.... Šeit pēdējā laikā es esmu ievērojis tādu labu tendenci, ka pokemoniskās bildes netiek ne vērtētas ne komentētas! Tā pokemonus daļēji var izskauzt! Malači kas tā dara.....pēc Manām domām!
Publicēts: 08.06.07 12:17
 citēt
Shadow texts priecē...ja adminu viedoklis turpina būt tāds, tad man nav ko satraukties - šis unikālais saits turpinās dzīvot!
Publicēts: 08.06.07 12:40
 citēt

Es uzvedos kā tipiski novests cilvēks.
Lietotāju pirmās bildes es vērtēju cilvēciski augstāk bet ja ir jau kāda 10 bilde ar tādām kļūdām... Tad tas to4 izbesī.....

agrkalns, uztraukties un besīties ir kaitīgi veselībai (vēl vairāk nekā dzīve kā tāda ;)), jo nervu šūnas neatjaunojas, tādēļ izskaiti līdz 10, ja nelīodz, vēlreiz, ievelc dziļi elpu, pasmaidi un izej ārā izvēdini galvu ;)

Uztraukties ir vērts tikai par nopietnām problēmām, šis vēl nav nekas ;)
Publicēts: 08.06.07 13:25
 citēt

agrkalns, uztraukties un besīties ir kaitīgi veselībai (vēl vairāk nekā dzīve kā tāda ;)), jo nervu šūnas neatjaunojas, tādēļ izskaiti līdz 10, ja nelīodz, vēlreiz, ievelc dziļi elpu, pasmaidi un izej ārā izvēdini galvu ;)

Uztraukties ir vērts tikai par nopietnām problēmām, šis vēl nav nekas ;)

Es jau cenšos.....Cenšos nedomāt par pokemoniem un pārējiem zvēriem.... :D :D :D Labi Tagad centīšos vairāk un sākšu Plati jo plati smaidīt..... Nav ko......

"Uztraukties ir vērts tikai par nopietnām problēmām"

Šis teikums man nāca īstajā brīdī! Paldies! :) Un citiem ar ieteiktu ņemt vērā TO teikumu... :)
Publicēts: 08.06.07 13:47
 citēt
agrkalns, tavs avatars spaarda :) smuks pokemoninsh, vizualizejam priekshstatus :)
Publicēts: 08.06.07 13:55
 citēt
ā Shad Kāpēc kad nomaina avataru vēl kādu laiku man rādās vecais avatars visur, bet kad atver lielāku bildi profilā, tad parādās jaunais......Man tā ir diezgan bieži piemēram tagad jūms visticamāk forumā rādās mans jaunais pokeavatars a man rāda vēl veco.....? :wink:
Publicēts: 08.06.07 13:56
 citēt
atbilde meklejama temporaarajos folderos, un risinaama nospiezhot F5 ;)
Publicēts: 08.06.07 13:57
 citēt
toč toč izskatās ka agrkalnam bišit sakāpis.. bet tas nepatēmu.

vienkārši ignorējat pokemonus, paši agri vai vēlu izmirs, vai arī darīs kaut ko lietas labā, lai viņu fotogrāfijas būtu skatāmas / vērtējamas. Pietiek kautvai ar mazdrusciņ paškritiku lai celtu savu līmeni. Stiprākais izdzīvo, šajā gadījumā, labākie, tie kas spēs attīstīties, izdzīvos pārējie ķersies pie cita hobija, piem ģitārspēle, cik zinu tas šobrīd pokīšiem ir ĻOTI aktuāli.
vsp tā jau bijis vienmēr un visur, tik nez kāpēc mēs to padaram par kaut ko jaunu un nebijušu
Publicēts: 08.06.07 13:57
 citēt
ā Shad Kāpēc kad nomaina avataru vēl kādu laiku man rādās vecais avatars visur, bet kad atver lielāku bildi profilā, tad parādās jaunais......Man tā ir diezgan bieži piemēram tagad jūms visticamāk forumā rādās mans jaunais pokeavatars a man rāda vēl veco.....? :wink:

Tu lieto Operu?
Publicēts: 08.06.07 14:04
 citēt
ox3r, ar ie6 bija ze seim, neesmu mainijs avataru kopsh wu ieldeva man ie7. kapec tads jautajums?
Publicēts: 08.06.07 14:06
 citēt
atbilde meklejama temporaarajos folderos, un risinaama nospiezhot F5 ;)

Ō jē shad paldies..... Es jau domāju ka man kompis jūdzās.... :D

toč toč izskatās ka agrkalnam bišit sakāpis

:D:D:D:D:D:D paldies par atklātu viedokli.... Cenšos jau laboties..... :D

Tu lieto Operu?

Nope....Ugunslapsas J-kundzi.....
Publicēts: 08.06.07 14:06
 citēt
ox3r, ar ie6 bija ze seim, neesmu mainijs avataru kopsh wu ieldeva man ie7. kapec tads jautajums?

Opera tādā ziņā, ka viņa no IE, FF, O visvairāk kešo visu ko, ja nav atslēgts vismaz ar 8 versiju tā bija. Tagad jau 9 un ir daudz lietas uzlabotas
Publicēts: 08.06.07 14:08
 citēt

Nope....Ugunslapsas J-kundzi.....

www.youtube.com...

Te peec balss var dzirdeet ka tomeer jaunskungs! :D
Publicēts: 08.06.07 14:12
 citēt
]

Te peec balss var dzirdeet ka tomeer jaunskungs! :D

Ō to4 Jaunskungs...... Rēcīgs video...:D
Publicēts: 11.06.07 22:49
 citēt
tas jau labi, ka topa augšējie dzēšas laukā - nāk jauni laiki, nāks jauni lietotāji topā, buus iespēja pierādīt sevi ar vien labaak.

imho, ka tie kas topā pret tiem ir respekts :D,(piem. Haiduks, Sundew, Crazyman utt...) jo kaut arii dienas vidū ieliekot bildi, kad onlainā 10 cilvēki - dabuus vērtējumu - 6, bet jauninjie - zem 5 un puse ir komentāri, nevis vērtējumi! Tā kā varbuut sāks arī vērtēt vairāk jauninjos... laikam bishku sabuuros textā, bet ideja skaidra.....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):