Pāris nedēļas paspēlējos un nolēmu pārdot savu Sigma Zoom Super Wide Angle AF 17-70mm f/2.8-4.5 DC Macro Autofocus Lens for Canon Digital SLR Cameras. Komplektā divi Tiffen 72mm filtri - UV un CPL.
3.5-4.5 izraadiijaas par maz tam pasaakumam, kuram tiku sho leecu plaanojis - draugu kaazaam. Vakar biju bazniicaa un nomeeriiju gaismu, nu tumsh kaa neegjera pakaljaa. Bet zibspuldzi lietot nedriikst...
3.5-4.5 izraadiijaas par maz tam pasaakumam, kuram tiku sho leecu plaanojis - draugu kaazaam. Vakar biju bazniicaa un nomeeriiju gaismu, nu tumsh kaa neegjera pakaljaa. Bet zibspuldzi lietot nedriikst...
kaapeec zibpudzi bazniicaa lietot nedriikst ? :shock:
es shaadam gadiijumam piepirku sigmu 30mm 1.4 . ar zuumiem ar 2.8 ar buuus par tumshu...
kaapeec ? es tur tikai taa vien shķilu ka zils gar aciim... veel dzirdeeju ka nedriikst kaapt tur kur tas paavests (aizmirsu kaa vinu sauc). es tik pa turieni vien nemos...
Neesmu redzējis nevienu baznīcu, kur nevarētu bildēt ar zibspuldzi. Man tā nav gadījies. Un vispār nevajag uzmākties baznīcas kungiem ar jautājumiem, ko drīkst, ko nedrīkst. Vajag tik rullēt. Protams, ka uz altāri kāpt nedrīkst un līst aiz altāra arī nedrīkst.
Vo vo pirmā dzirdēšana ka baznīcā nedrīkst ar zibeni bliezt... esmu dažādus pasākumus baznīcā bildējis un nekādu problēmu. Ja liekas ka griest par augstiem lai bauncētu tad jālieto FECu. Vai izmanto kādu no lumikvesta bounceriem
šiteais stikls reāli spārda , pats ar kādu nedēļu lietoju nu baigi patīk. Tikai cenu gan tu zalomil, Iekš Elkora tā stikla plaukta cena ir 250 Ls un 10% atlaidi uz vietas ar var sarunāt. uz 72mm B+W filtri CPL filtrs maxā 47Ls un UV ~ 17Ls. Lieki piebilst ka B+W ir labāki par Tiffen. Tā kā veikalā pērkot un ar labākiem filtriem tas komplekts sanāks lētāks...
FEC - Flash Exposure Compensation Lumiquest bouncerus var iepirkt Elkorā un esmu redzējis arī Flērā, pats lietoju Lumiquest Promax system bounceri (www.lumiquest.com...)
A tu papēti moš tev piedāvā vide CPL filtru. Jo CPL filtri iedalās parastajos un tajos kuri domāti platleņķa stikliem, jo parastie redz platleņķim malas nogriežot. lieki piebilst ka cena uzreiz atšķiras par 40% . Pie tam pats pārbaudīju šitai Sigmai vaidais CPL nav vajadzīgs.
šiteais stikls reāli spārda , pats ar kādu nedēļu lietoju nu baigi patīk. Tikai cenu gan tu zalomil, Iekš Elkora tā stikla plaukta cena ir 250 Ls un 10% atlaidi uz vietas ar var sarunāt. uz 72mm B+W filtri CPL filtrs maxā 47Ls un UV ~ 17Ls. Lieki piebilst ka B+W ir labāki par Tiffen. Tā kā veikalā pērkot un ar labākiem filtriem tas komplekts sanāks lētāks...
Nu, nu... Elkor'ā un lētāk nekā no US? Parasti tur ir 1:1 USD:LVL cenām? Es par šo stiklu samaksāju 389 USD + par 2 filtriem 79 USD + Piegāde 38 USD + Ievedmuita 3,5% + PVN 18%, kopā ~616 USD.
Ekzaklii, elkorā sigmas maksā lētāk nekā amerikā un vācijā. Nezinu kā viņi to dabūn gatavu bet fakts. Nebūtu teicis ja pats nebūtu to stiklu tikko elkorā nopircis, un protams par labāku cenu nekā plaukta , jo izdevās vēl atlaidi sarunāt. Un vēl kas - 2 gadu latvijas garantija Vēl elkorā ir lētas Lowepro somas, pimēram Computrekker AW plus elkorā stāv pa 90Ls a piemēram BFSā pa 170Ls un amerikā ar tā soma sanāk pāri 100Ls... Tak što pērkat kamēr var.
Nu, nu... Elkor'ā un lētāk nekā no US? Parasti tur ir 1:1 USD:LVL cenām? Es par šo stiklu samaksāju 389 USD + par 2 filtriem 79 USD + Piegāde 38 USD + Ievedmuita 3,5% + PVN 18%, kopā ~616 USD.
Vēl elkorā ir lētas Lowepro somas, pimēram Computrekker AW plus elkorā stāv pa 90Ls a piemēram BFSā pa 170Ls un amerikā ar tā soma sanāk pāri 100Ls... Tak što pērkat kamēr var.
Vēl elkorā ir lētas Lowepro somas, pimēram Computrekker AW plus elkorā stāv pa 90Ls a piemēram BFSā pa 170Ls un amerikā ar tā soma sanāk pāri 100Ls... Tak što pērkat kamēr var.
ai PN, pats atradu jau! shitaadu somu es tieshi mekleeju. ibio jau kaadas 4 versijas visaadas esmu izmeegjinaajis. pleca somas nekam neder, ja tev ir jaafotograafee skjiibi, bet somu nav iespejams nekur nolikt (purvaa, piemeeram). tikai nedaudz neparliecinoshi all-wather feature. ir soma, ko domaju no ru pasuutiit ar 4 kaartigu arejo parklajumu un pamatigu (bet extra vieglu) iekshejo polstereejumu... 8)