Ar lielu piepūli tiku līdz otrajam jautājumam, kaut arī jau uz pirmo nebija iespējama korekta un patiesa atbilde. Otrajā piedāvātie varianti arī vismaz dīvaini, nobijos, ka tālāk nebūs labāk. Bet ir jau arī kas iepriecinošs - paša atvase paspēja pabeigt to RSU bez tāda "marketinga" cum ting-ling-ling..
Ir OK, aizpildīts, bet īpaši DEBĪLIE jautājumi bija:
1. Kā Jūs raksturotu savas fotogrāfa prasmes? * Nefotografēju Fotografēju ļoti reti Esmu iesācējs / amatieris Fotogrāfija ir mans vaļasprieks Profesionālis (ar to pelnu naudu) -punkts par vaļasprieku HZ, vai tad pārējās kategorijās nebūs vaļaspriex?
8. Cik svarīga Jums ir fotogrāfiju apstrāde? * Nav svarīga Mazsvarīga Vidēji svarīga Svarīga Obligāti nepieciešama
serjoga:Ir OK, aizpildīts, bet īpaši DEBĪLIE jautājumi bija: 1. Kā Jūs raksturotu savas fotogrāfa prasmes? * 8. Cik svarīga Jums ir fotogrāfiju apstrāde? *..
nu nez tad jau dīvaināks ir šis jautājums: 2. Kāda veida fotokameras Jūs esat lietojis šī gada laikā? (atbilžu skaits nav ierobežots) * * Kompaktkameru (‘’ziepjutrauku’’) Kompaktkameru ar maināmiem objektiem (Micro 4/3, Nikon 1, Sony E) Spoguļkameru Filmu fotoaparātu Cits
paldies tiem, kas atrada laiku! ceru, ka studentam tas palīdzēs...
un atbildot Elmarssam, jā, nu varbūt pēc tam kaut ko citu iemācīsies, kad būs jāsāk strādāt. bez tam "mārketings" nav tikai ziepēm un telefoniem, bet arī pilsētām, kultūras un sociāliem projektiem u.c.
PrioRita:paldies tiem, kas atrada laiku! ceru, ka studentam tas palīdzēs...
un atbildot Elmarssam, jā, nu varbūt pēc tam kaut ko citu iemācīsies, kad būs jāsāk strādāt. bez tam "mārketings" nav tikai ziepēm un telefoniem, bet arī pilsētām, kultūras un sociāliem projektiem u.c.
Avataru ieraudzīji... Sasmējos. Un tāda cer kadam ko pārdot.
Ja godīgi- šāda veida "aptaujas" jau sen klīst pa i-netu, izmantojot vismazāko iespēju izmantot publiku personīgām vajadzībām. Vismaz man tas ir nepieņemami. pārējie var darīt, kā grib, ja vēlas tikt izmantoti.