Varbuut vajadzetu kadu dienu piekerties klaat un izdzeest kadas skolas, jo daudz vinjas tur ir, parak daudz, tadelj rodas situacijas kad ir gandriz vienadas skolas, bezjeedzigas skolas, un visadi citadi nevajadzigi teksti kas tikai lieki aiznjem kb un jauc praatu...
Skolas nejauc prātu - tās izglīto! Pārāk daudz to nevar būt! Lai arī gandrīz vienādas skolas, katrā no tām ir kaut kas jauns! Tad jau labāk dzēst vecas bildes arā, vai nekvalitatīvas reportāžas, kas aizņem tik pat daudz kb.
Piekriitu gan crazyman, gan Wizulis - kko ir jaadara ar taam skolaam. To ir paaraak daudz vienaa chupaa, man kaa iesaaceejam, konkreetaa briidii ir gruuti atrast vajadziigo skolu. Var jau protams lasiit visas peec kaartas, jo ir tieshaam labas un noderiigas skolas, bet buutu forshi, ja maksimaali iisaa laikaa, mekleejot pa grupaam, vareetu atrast iisto skolu (vai arii saprast ka taadas veel nav).
"man kaa iesaaceejam, konkreetaa briidii ir gruuti atrast vajadziigo skolu." Manuprāt tās ir tikai iesācēja problēmas, ka viņam kautkas ir grūti. Ja ir gribēšana ir varēšana. Lai ņem cauri visu ko nezin, un kopē notepadā. Vismaz es tā dariju pirmajās reizēs kad ienācu fotoblogā