Prasību fotogrāfs Centra rajona tiesā iesniedza 17.aprīlī, lūdzot atzīt viņu par logotipā redzamā Rīgas panorāmas skata autoru, konstatēt, ka ir pārkāptas viņa autortiesības, turklāt atzīt NATO Rīgas sanāksmes logotipu par kontrafaktu jeb viltotu, to iznīcināt un piedzīt 65 latu autoratlīdzību.
Njā... var redzēt, ka onkam nav naudas, ka uz šitādiem sviestiem izgājis. Jo, ja būtu nauda, tad vismaz būtu noalgojis pašu lētāko juristu, lai vismaz pareizo Atbildētāju prasības pieteikumā norāda Bet sūdzēt V.V.Freibergu tiesā par šito marazmu ir pilnīgs doohhh...
Njā... var redzēt, ka onkam nav naudas, ka uz šitādiem sviestiem izgājis. Jo, ja būtu nauda, tad vismaz būtu noalgojis pašu lētāko juristu, lai vismaz pareizo Atbildētāju prasības pieteikumā norāda Bet sūdzēt V.V.Freibergu tiesā par šito marazmu ir pilnīgs doohhh...
Bet padomā par reklāmu! Man piemēram, uzreiz sagribējās redzēt viņa diapozitīvu sēriju par Rīgu :p
Bet padomā par reklāmu! Man piemēram, uzreiz sagribējās redzēt viņa diapozitīvu sēriju par Rīgu :p
Nu tā jau ir cita runa Bet jāatzīst, ka nav tas labākais veids, kā sev pievērst uzmanību. Nu taču varēja, lai tik ļoti par šo tauta nesmej, noalgot pat 2.kursa tiesību studentiņu, lai tak apstāsta kas un kā...