forum.gif
Līdzīgas vietnes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Līdzīgas vietnes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.12 22:42
 citēt
Padalieties saitēm ar šai (fotoblog) vietnei līdzīgām.
Publicēts: 22.07.12 22:44 labots
 citēt
Nu viss izcilākā un labākā pasaulē ir 1x.com

Ja gribi no Lv, vēl ir fotosiena.lv, tur agrāk liku un esmu vēl regīstrējies, bet jau kā gadu tur neko nedaru un viņš ir pamiris jau :)
Publicēts: 22.07.12 22:49
 citēt
pagaidām blogs ir visstabilākais un labākais. pēdējos gados par ārzemju saitiem interese zudusi... nepateikšu, jo tur tik ātri cep tos saitus, ka nespēj līdzi izsekot..
Publicēts: 22.07.12 22:54
 citēt
sakarīgs ir www.photodom.com
Publicēts: 22.07.12 22:55 labots
 citēt
atkarībā kādiem mērķiem - spamot forumā šeit laikam ir vislabāk, ar bildēm dalīties varbūt var arī piemēram photodom.com (jolan pasteidzās, kamēr drukāju)
par sienu gan žēl, ka viņa tā pamira :/ šeit gan arī nav vairs šķiet bilžu ziņā tik labi, kā bija
Publicēts: 23.07.12 01:15
 citēt
Līdzīgas nav.
Tik unikāla ir tikai viena, proti, fotoblog :P
Publicēts: 23.07.12 17:46
 citēt
Puisis prasa par citiem portāliem, bet jūs te "lielat" savu.. Līdzīgas nav, bet ir vēl labākas un es nerunāju par pogu :D
Publicēts: 23.07.12 18:10 labots
 citēt
kira:Puisis prasa par citiem portāliem, bet jūs te "lielat" savu.. Līdzīgas nav, bet ir vēl labākas un es nerunāju par pogu :D

Tavā portālā par maz apmeklētāju? Nu i pareizi, ka tik maz.. :)
Publicēts: 23.07.12 18:11 labots
 citēt
Mazai nostaļģijai no 2005. gada atradu vienu "nelaiķa" ER Foto skrīnšotu:

content5-foto.inbox.lv...

Tie vēl ir seni laiki, kad Māri sauca par Snifu, māksliniece Sundew vēl rādīja savas bildes parastai tautai, un pat "slepenais" f-foto rādīja savas visnotaļ baudāmās bildes "atklātā tekstā"- ar niku "normg" . "Tālavietis" gan nav mainījies. :face-wink:
Publicēts: 23.07.12 18:16
 citēt

Vēl kaut kādā tavā, ak jēziņ :D I būtu mana, i nezinātu ko darīt :D
Publicēts: 23.07.12 18:40
 citēt
es šad tad ieblandos photoliga.ru,bet reti
Publicēts: 23.07.12 18:47
 citēt
Rolands66:es šad tad ieblandos photoliga.ru,bet reti

Izskatās sakarīgs saits ;)
Publicēts: 23.07.12 19:19
 citēt
Friidis:Mazai nostaļģijai no 2005. gada atradu vienu "nelaiķa" ER Foto skrīnšotu:

Tie vēl ir seni laiki, kad Māri sauca par Snifu, māksliniece Sundew vēl rādīja savas bildes parastai tautai, un pat "slepenais" f-foto rādīja savas visnotaļ baudāmās bildes "atklātā tekstā"- ar niku "normg" . "Tālavietis" gan nav mainījies. :face-wink:

Un mums tajā dienā bija fotosesija pie Lindas Ratutas, kā jau kāzās pienākas:)
Publicēts: 23.07.12 20:21 labots
 citēt
korner:... fotosiena.lv ...
dirselīga publika, kaut pasažieri +/- tie paši.
Publicēts: 23.07.12 20:24
 citēt
f-foto:
Friidis:Mazai nostaļģijai no 2005. gada atradu vienu "nelaiķa" ER Foto skrīnšotu:

Kas ir "ER Foto"?

Pajautā "normg"- ceru, ka viņš atcerēsies...:face-wink:
Publicēts: 23.07.12 20:34
 citēt
"...dirselīga publika..."

Jā, daži(as) snobi tur pastāvīgi dežurē un Fotoblogu uzskata par zemākas kārtas radījumu... Lai jau tiek.
Publicēts: 23.07.12 21:11
 citēt
kira:
Vēl kaut kādā tavā, ak jēziņ :D I būtu mana, i nezinātu ko darīt :D
nu var būt arī nav "tavs"... bet Tu tur baisi toni nosaki, tā ka nebrīnieks, ka saka "tavs portāl"
:grimace:
Publicēts: 24.07.12 15:15
 citēt
Man personīgi patīk www.froknowsphoto.com , bet nu viņš interesants bija tad, kad vēl neko nesapratu no foto lietām. Gribu teikt, ka labs iesācējiem.
Publicēts: 24.07.12 17:43
 citēt
Arī flickr.com ir līdzīga vietne, jo var ievietot bildes un tās komentēt, var spiest arī patīk (Add to favorites) un rakstīt "DEL". Tiesa, nav "Dzēst" pogas.
Publicēts: 24.07.12 22:41
 citēt
Publicēts: 24.07.12 22:43 labots
 citēt
Fons:http://www.fotocommunity.de/

tiem, kas nezin vācu valodu - tiem

www.fotocommunity.com
Publicēts: 25.07.12 01:51
 citēt
nekā nav no tā fotocommunity. tāds pats kā visi citi, neslavēsi masveidā, pavisam uzliks tev ignore...
Publicēts: 25.07.12 01:58
 citēt
talavietis:nekā nav no tā fotocommunity. tāds pats kā visi citi, neslavēsi masveidā, pavisam uzliks tev ignore...

toties cik patīkami, kad tev atnāk no administrācijas vēstulīte, ka tad un tad tava X bilde būs pirmajā lapā ;-)))))

P.S. Nezinui nevienu saitu, kur nenotiek šī darbība "es tev - tu man":-( Tik cik, ka dažos noteik vēl arī sakarīgas diskusijas zem bildēm šad tad
Publicēts: 25.07.12 02:24
 citēt
man ar fotocommunity vienu adminu sena pazīšanās. tieši pateicoties viņam, es aizgāju savā laikā uz stokiem. Bet esmu tur bijis un izdzēsies, tad atkal pa jaunu piereģistrējies. bet pēdējos gados tur pilnīgs nonsens.
Publicēts: 25.07.12 03:57
 citēt
talavietis:nekā nav no tā fotocommunity. tāds pats kā visi citi, neslavēsi masveidā, pavisam uzliks tev ignore...

pa lielam tas princips darbojas visā fotomākslas ķēķī. Cits citu slavē ,ķengā_da jebko,galvenais,lai katliņš vārās,tevi zina,tu zini. Komercijā švakāk,vajag rezultātu nevis košas spalvas. Kaut gan arī ir nianses.
Publicēts: 25.07.12 08:30
 citēt
dansiga:

toties cik patīkami, kad tev atnāk no administrācijas vēstulīte, ka tad un tad tava X bilde būs pirmajā lapā ;-)))))

P.S. Nezinui nevienu saitu, kur nenotiek šī darbība "es tev - tu man":-( Tik cik, ka dažos noteik vēl arī sakarīgas diskusijas zem bildēm šad tad
Paceļās pašnovērtējums ja kāds par bildi pasaka labu bet tās ir gana reti jo raugi latvietis vulgaris (kāda slepena gara nomākts) baidas teikt labu un izskatīties laimīgs - ka tik kas nenoskauž. No tā es gribēju teikt, ka kritikai maz jēga, jo tā šeit nepilda to funkciju, kuru no tās gaida. [citējums no citas sarumas, mans citējums]
Publicēts: 01.12.12 19:27
 citēt
Varbūt paplašinam tēmu ar saitēm par fotografijām vispār? Tā lai ir kaut cik vienuviet. Piemēram šeit pat kaut kur bijusī: www.photogravure.com
Publicēts: 01.12.12 19:36
 citēt
Man patīk agresīvais uzbrukuma stils.:face-grin:Mīkstajiem nav ko darīt uz laukuma.Tāpēc arī ER-foto bija foršāks.Te jau arī nereti nomet cimdus,tikai žēl,ka pie bildēm reti.Forumā jau tāda daiļpļāpāšana vien ir.Bet visumā te nemaz nav tik slikti.:face-wink:
Publicēts: 01.12.12 19:37
 citēt
bildes labākas nekļūs, ja ievietosi kādā krutā saitā...
Publicēts: 01.12.12 19:44
 citēt
Njā, ERfoto bija vislabākais (varbūt ne gluži pēdējās dienas).. šobrīd par fotoblogu neko labāku neesmu uzgājis- diskusiju, kritikas ziņā.. Cik redzēti tie ārzemju pasākumi, tad jā, bildes tur var ieraudzīt labas, bet tādu aktivitāti komentāros un arī kritiku neesmu redzējis...
Publicēts: 01.12.12 19:54
 citēt
Pinus:Njā, ERfoto bija vislabākais (varbūt ne gluži pēdējās dienas).. šobrīd par fotoblogu neko labāku neesmu uzgājis- diskusiju, kritikas ziņā.. Cik redzēti tie ārzemju pasākumi, tad jā, bildes tur var ieraudzīt labas, bet tādu aktivitāti komentāros un arī kritiku neesmu redzējis...

------------------- erfoto laiki bija pavisam cits laiks, cita publika. Tāpat kā atceros sākumus delfos vai citos ārzemju foto saitos. Toreiz vēl internets nebija ienācis kopā ar digitālo fotoaparātu katrā mājā...
Publicēts: 01.12.12 23:19
 citēt
Es t` kā vairāk uz autoriem... ir daži favorīti:

gallery.davidduchemin.com...
www.karsh.org...
www.nickbrandt.com...
mitch.fr
Publicēts: 02.12.12 19:06
 citēt
Foto.ru vēl no kāda 2001. gada.
Publicēts: 02.12.12 19:26
 citēt

:bad_smile:
Publicēts: 02.12.12 19:27
 citēt
cosverfresno1/ERFotos/P1010023.jpg
Publicēts: 02.12.12 19:28
 citēt
erfoto, bija/ir ne tikai latvijā ....
Publicēts: 02.12.12 19:36
 citēt
Jolan:sakarīgs ir [url=http://www.photodom.com/

Vecā]http://www.photodom.com/

Vecā[/url] versija bija superīga, bet jaunā aizgāja līdzi tendencei nevis baudīt bildi, bet meklēt aklus balsojumus. Vairs neredzu savu favoritu jauniekliktos darbus. Kvalitātes ziņā ļ-laba!!!
Publicēts: 02.12.12 19:40 labots
 citēt
Turkiem arī labs saits, viens pat no viņiem ņēmās to latviskot. (Haydars, bet pašu tur vairs neatrodu, bet latviešu karodziņš ir)
www.fotono1.com
un it kā meitas uzņēmums www.fotooptimum.com, bet noteikumi stingrāki
Publicēts: 02.12.12 22:39
 citēt
negatIvs:
:bad_smile:
ziepene otrādi! :face-sad:
Publicēts: 02.12.12 23:29
 citēt
forums te labs dazju bezdziives cilveeku deelj, bet fotoskolas, galerijas, reportaazjas ar iznjeemumiem, protams, shtruntiigas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):