pagaidām blogs ir visstabilākais un labākais. pēdējos gados par ārzemju saitiem interese zudusi... nepateikšu, jo tur tik ātri cep tos saitus, ka nespēj līdzi izsekot..
atkarībā kādiem mērķiem - spamot forumā šeit laikam ir vislabāk, ar bildēm dalīties varbūt var arī piemēram photodom.com (jolan pasteidzās, kamēr drukāju) par sienu gan žēl, ka viņa tā pamira :/ šeit gan arī nav vairs šķiet bilžu ziņā tik labi, kā bija
Tie vēl ir seni laiki, kad Māri sauca par Snifu, māksliniece Sundew vēl rādīja savas bildes parastai tautai, un pat "slepenais" f-foto rādīja savas visnotaļ baudāmās bildes "atklātā tekstā"- ar niku "normg" . "Tālavietis" gan nav mainījies.
Tie vēl ir seni laiki, kad Māri sauca par Snifu, māksliniece Sundew vēl rādīja savas bildes parastai tautai, un pat "slepenais" f-foto rādīja savas visnotaļ baudāmās bildes "atklātā tekstā"- ar niku "normg" . "Tālavietis" gan nav mainījies.
Un mums tajā dienā bija fotosesija pie Lindas Ratutas, kā jau kāzās pienākas
Arī flickr.com ir līdzīga vietne, jo var ievietot bildes un tās komentēt, var spiest arī patīk (Add to favorites) un rakstīt "DEL". Tiesa, nav "Dzēst" pogas.
man ar fotocommunity vienu adminu sena pazīšanās. tieši pateicoties viņam, es aizgāju savā laikā uz stokiem. Bet esmu tur bijis un izdzēsies, tad atkal pa jaunu piereģistrējies. bet pēdējos gados tur pilnīgs nonsens.
talavietis:nekā nav no tā fotocommunity. tāds pats kā visi citi, neslavēsi masveidā, pavisam uzliks tev ignore...
pa lielam tas princips darbojas visā fotomākslas ķēķī. Cits citu slavē ,ķengā_da jebko,galvenais,lai katliņš vārās,tevi zina,tu zini. Komercijā švakāk,vajag rezultātu nevis košas spalvas. Kaut gan arī ir nianses.
talavietis:nekā nav no tā fotocommunity. tāds pats kā visi citi, neslavēsi masveidā, pavisam uzliks tev ignore...
toties cik patīkami, kad tev atnāk no administrācijas vēstulīte, ka tad un tad tava X bilde būs pirmajā lapā ;-)))))
P.S. Nezinui nevienu saitu, kur nenotiek šī darbība "es tev - tu man" Tik cik, ka dažos noteik vēl arī sakarīgas diskusijas zem bildēm šad tad
Paceļās pašnovērtējums ja kāds par bildi pasaka labu bet tās ir gana reti jo raugi latvietis vulgaris (kāda slepena gara nomākts) baidas teikt labu un izskatīties laimīgs - ka tik kas nenoskauž. No tā es gribēju teikt, ka kritikai maz jēga, jo tā šeit nepilda to funkciju, kuru no tās gaida. [citējums no citas sarumas, mans citējums]
Man patīk agresīvais uzbrukuma stils.Mīkstajiem nav ko darīt uz laukuma.Tāpēc arī ER-foto bija foršāks.Te jau arī nereti nomet cimdus,tikai žēl,ka pie bildēm reti.Forumā jau tāda daiļpļāpāšana vien ir.Bet visumā te nemaz nav tik slikti.
Njā, ERfoto bija vislabākais (varbūt ne gluži pēdējās dienas).. šobrīd par fotoblogu neko labāku neesmu uzgājis- diskusiju, kritikas ziņā.. Cik redzēti tie ārzemju pasākumi, tad jā, bildes tur var ieraudzīt labas, bet tādu aktivitāti komentāros un arī kritiku neesmu redzējis...
Pinus:Njā, ERfoto bija vislabākais (varbūt ne gluži pēdējās dienas).. šobrīd par fotoblogu neko labāku neesmu uzgājis- diskusiju, kritikas ziņā.. Cik redzēti tie ārzemju pasākumi, tad jā, bildes tur var ieraudzīt labas, bet tādu aktivitāti komentāros un arī kritiku neesmu redzējis...
------------------- erfoto laiki bija pavisam cits laiks, cita publika. Tāpat kā atceros sākumus delfos vai citos ārzemju foto saitos. Toreiz vēl internets nebija ienācis kopā ar digitālo fotoaparātu katrā mājā...
Vecā[/url] versija bija superīga, bet jaunā aizgāja līdzi tendencei nevis baudīt bildi, bet meklēt aklus balsojumus. Vairs neredzu savu favoritu jauniekliktos darbus. Kvalitātes ziņā ļ-laba!!!
Turkiem arī labs saits, viens pat no viņiem ņēmās to latviskot. (Haydars, bet pašu tur vairs neatrodu, bet latviešu karodziņš ir) www.fotono1.com un it kā meitas uzņēmums www.fotooptimum.com, bet noteikumi stingrāki