forum.gif
dusma!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / dusma!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.07 21:06
 citēt
Kas vispār pēdējā laikā ar blogu notiek?? atceros, kad te reģistrējos, ieeju galerijā un tur viena skaista bilde pēc otras, bet tagad.. n-tās lapas jāpāršķir, lai kaut ko labu atrastu. šķiet, ka te pārāk daudz saradušies tādu, kas nofočē baznīcas torņus, pieneni, kaķi un dažkārt kko pavisam bezsakarīgu un riktīgie fotogrāfi. pārsvarā kaut kādas slinkās bildes un arī tādas, kas izskatās, kā atrastas mētājamies ceļmalā.. skumji.

šodien pat viena bilde, kur konkrēti garāmejot nofočēts nedomājot vispār par NEKO, kas tajā bildē ir. kad pārējie izsaka komentus, ka tur nekā nav, autors pat attrauc apmēram tā, ka visis safočē pienenes un saulrietus, un tad visi siekalojas :D :roll:

nezinu, vienkārši parauj tādas dusmas, ka, ja tu jūti, ka tev tā bilde pagaidām ir nekāda, tad pamācies, pafočē vēl un tad liec te, nevis pirmo bildi - bladākš! blogā :)
Publicēts: 21.05.07 21:14
 citēt
shis te jau ir daudz un dikti muldeets temats... un ja godigi neizskatas ka kads kko mainiis! Zin vel kaitina ka visi noliek alternativo sledzha portaalu, bet tur nezkapec shadu problemu nev, un ari pie verteshanas sistemas ir piedomats, sheit tikai par to runaa, tur dara... Ja ta turpinasies tad shis buus pokeblogs!
Publicēts: 21.05.07 21:20
 citēt
jā, es zinu, ka daudz un dikti mulēts, bet pēdējā laikā te ka pilns pokebilžu :/
Publicēts: 21.05.07 21:21
 citēt
..aiziet reģistrēties uz shutteri... :roll:
Publicēts: 21.05.07 21:42
 citēt
Lai ar te ir zems līmenis, man te patīk! Un iet es nekur netaisos.
Un īstenībā - tās lapas jau var pašķirstīt. [kas protams ir BESĪGI!], tikai tāmdēļ ka kaut kur pa vidiņu būs kāda kapitāli laba bilde!
Un topos nenokļūst pokemoni. Topos nokļūst labas bildes, tas tā pēc manas rubīšanās/nerubīšanas.
Publicēts: 21.05.07 21:44
 citēt
vajag fiichu - ignoreet autoru
... un arii - ignoreto autoru pedejas bildes - ja nu kadam baigais progress :)
Publicēts: 21.05.07 22:03
 citēt
:D labi ka taa... :p
Publicēts: 21.05.07 22:53
 citēt
nervus un laiku taupu, uzreiz atverot topa sadaļu - nedēļas labākās bildes un sākot šķirstīt/vērtēt no turienes
Publicēts: 21.05.07 22:56
 citēt
es apmeeram 5 bildes meenesii
un tad arii taas ir no vietas.. tjipa 1 filminja meenesii :) cik nozheelojami...
Publicēts: 21.05.07 23:21
 citēt
Kam ir laika pa darba dienām klejot riņķī un domāt, tam vienmēr būs bildes.
Es, kā jau proletariāts, dienā strādāju, a vakarā citi pienākumi :)
Atliek vien brīvdienas, kuras arī jādala ar citiem, tā nu iznāk ka bildes izpaliek.
Bet par kopējo fotobloga iespaidu neko īpaši negatīvu nevaru teikt, neesmu nekāds ilgadīgais biedrs, tikai no ziemas/pavasara laikiem.
Publicēts: 21.05.07 23:41
 citēt
shis te jau ir daudz un dikti muldeets temats... un ja godigi neizskatas ka kads kko mainiis! Zin vel kaitina ka visi noliek alternativo sledzha portaalu, bet tur nezkapec shadu problemu nev, un ari pie verteshanas sistemas ir piedomats, sheit tikai par to runaa, tur dara... Ja ta turpinasies tad shis buus pokeblogs!

crazyman, es piekritu demokratijai, bet tevi te neviens netur
Publicēts: 21.05.07 23:44
 citēt
Tas jau nebij ta domats! :) Es esmu visur, ir lietas, te kas nav tur, un tur ir tas, kaa nav te, ja to visu njemtu vera un apvienotu butu ideali! :) Ceru ka nenjem launaa Shad! ;)
Publicēts: 21.05.07 23:49
 citēt
Tas jau nebij ta domats! :) Es esmu visur, ir lietas, te kas nav tur, un tur ir tas, kaa nav te, ja to visu njemtu vera un apvienotu butu ideali! :) Ceru ka nenjem launaa Shad! ;)

vot taa skan daudz labak (tadiem tekstiem vairak smailiju japievieno) ato jau sadusmojos un gandriz pasutiju no visas sirds :P :twisted:

ja kads varetu uzprogramet kas mums galva notiek, tad tu man te tadu aperturi un shuteri redzetu. nu bishku japacieshas.

a pokemoni bija un bus (pashi tadi bijat sakuma :P) tapec shias topiks suukaa un ir jau kads 259 par sho pashu temu
Publicēts: 21.05.07 23:53
 citēt
tu skaiti? :D
Publicēts: 21.05.07 23:53
 citēt
tu skaiti? :D

nee, tas cipars bija izdomats :arrow:
Publicēts: 21.05.07 23:54
 citēt
A dereetu kadreiz paskaitiit! :D :D :D
Publicēts: 21.05.07 23:55
 citēt
Shadow, ja ir kādas idejas, ko vajag īstenot, ej uz boot.lv un atradīsi personu, kas visu noorganizēs. Atalgojumam, domāju, fotoblog tauta būtu ar mieru samesties.
Publicēts: 21.05.07 23:56
 citēt
Shadow, ja ir kādas idejas, ko vajag īstenot, ej uz boot.lv un atradīsi personu, kas visu noorganizēs. Atalgojumam, domāju, fotoblog tauta būtu ar mieru samesties.

nav tas tik vienkarshi, bet paldies par padomu. shie freelanceri .... :evil:
Publicēts: 22.05.07 11:13
 citēt
Varbūt der nedaudz komercializēties un ievietot kādus gaumīgus banerus... varbūt, ka fototehnikas veikaliem rastos interese par reklāmu? :roll:
Publicēts: 22.05.07 11:28
 citēt
Varbūt der nedaudz komercializēties un ievietot kādus gaumīgus banerus... varbūt, ka fototehnikas veikaliem rastos interese par reklāmu? :roll:

Bet TIKAI un VIENIIGI kaadaa citaa sadaljaa, lai normaali kad sezhu blogaa nebuutu taa ka debiili banneri njirb gar aciim.. nekas nebuutu pret, ja blakus -Sludinaajumi- atrastos sadalja ar fototehnikas reklaamaam, akcijaam utt. ..
Publicēts: 22.05.07 17:02
 citēt
Dzhii Nedusmojies lūdzu! :roll: Pret viņiem Dzhii Nevar karot, ar viņiem var tikai samierināties, Diemžēl! :(

Vienīgais kas man riebjas ir tas, ka tie Pokelietotāji Ar saviem vērtējumiem izceļas! Piemēram, visi Respektējamie blogeri(nu tādi Kuri ir vismaz Top 50 FotOgrāfi un kuri ir kautcik pieredzējuši) novērtē bildi uz 555...A nē kkādi poke lietotāji bez paskaidrojuma iemauc stingri zemāku atzīmi! :evil:
Publicēts: 22.05.07 22:43
 citēt
Kvantums pilnībā atspēko kvalitāti. Skarbi, bet patiesība. Jo vairāk, jo labāk, neraugoties uz to, kādi sūdi top.
Publicēts: 23.05.07 00:39
 citēt
A kursh te apdirsh shutteri? Mees atshkjiriibaa no wanaga ar antireklaamu un apmeloshanu nenodarbojamies.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):