Satiekas 3 fotogrāfi un lielās ar panākumiem. Pirmais, paparacci: Es nesen ar 600mm objektīvu nofočēju Britnijas mīļako, 20000 par bildi dabuju, pardevu vienam zhurnalam" Otrs, Saeimas fotografs: "Es atkal nobildeju ka viens deputats pirka otra balsi. 10 štukas dabuju lai nepardodu" 3ais, blogeris: "A es gan te nesen ar vienu modeli - fočēju, fočēju, aizbraucam beigās pie viņas, sākam izģērbties, es nolieku viņas fotoaparātu no galda zemē..." Pārējie divi: "Viņai bija fotoaparāts? KĀDS?!"
Bildes nesanāk, modeles nesmukas, aparāts salūza? Tu neesi viens! Tu esi nulle!"
Meitene atnāk pie fotogrāfa un saka: - Lūdzu, nofotografējiet mani! - Protams! Nāciet tālāk, izģērbieties, lūdzu... - ???!!! - Nu kā, es taču esmu erotiskais fotogrāfs! - Bet man vajag pasei... - Nekādu problēmu! Apģērbu jums pēc tam fotošopā pielikšu!
Meitene atnāk pie fotogrāfa un saka: - Lūdzu, nofotografējiet mani! - Protams! Nāciet tālāk, izģērbieties, lūdzu... - ???!!! - Nu kā, es taču esmu erotiskais fotogrāfs! - Bet man vajag pasei... - Nekādu problēmu! Apģērbu jums pēc tam fotošopā pielikšu!