forum.gif
Vēlēšanas- ārkārtas ??? vai ārkārtas!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vēlēšanas- ārkārtas ??? vai ārkārtas!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. ...
  13. 26
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.11 00:22
 citēt
Lai bērni saņemtu citu politiku, lai viņi dzīvotu pasaulē, kur jebkurš darbs ir novērtēts un cienījams, novērtējums protams atkarīga no ieguldītā darba.
Publicēts: 15.09.11 00:52 labots
 citēt
Ir cerības, ka VL! varētu kaut ko jēdzīgu izdarīt latviešu cilvēka labā, pārējie pārdosies, vai ir jau pārdevušies austrumiem vai rietumiem, vai savai alkatībai. Tas, ko partijas sola vai raksta programmās, un kādi kuram diplomi, nav ne plika graša vērts, vienīgais pēc kā var vērtēt ir darbi.
Publicēts: 15.09.11 01:09
 citēt
Es balsošu par VL, jo visu mūžu esmu bijis par liberāļiem un gribēju lai krievu tautības cilvēki ir mūsējie un ir ar mums. Nodzīvoju 20 gadus, un redzu ka šo investēto tautību cilvēkiem mūsu valoda un kultūra interesē kā otrais caurums dirsā, tāpēc , ka tāpēc.
Publicēts: 15.09.11 01:15 labots
 citēt
Hadsons:Es balsošu par VL, jo visu mūžu esmu bijis par liberāļiem un gribēju lai krievu tautības cilvēki ir mūsējie un ir ar mums. Nodzīvoju 20 gadus, un redzu ka šo investēto tautību cilvēkiem mūsu valoda un kultūra interesē kā otrais caurums dirsā, tāpēc , ka tāpēc.

Cilvēk mīļais, Tu tiešām neko nezini par krieviem, ja esi saskāries ar vienkaršāko bidlu, kuras pietiekami daudz ir ari starp LV iedzimtajiem, un kuri tikai baurē ka mēs , mēs, bet neko nav izdarīuši izņemot politiķēšanu virtucvē pie pudeles.
Publicēts: 15.09.11 01:28
 citēt
Esmu saskāries ar daudz krieviem, joprojām daudzi ir mani draugi, braucu ciemos uz Kalugu pie drauga, kurš jau tagad 65gadu vecs, es jau teicu, biju mega libelārs, kā jau daudzi no mums, bet jūs nespējāt to novērtēt.
Publicēts: 15.09.11 01:33
 citēt
Hadsons:Esmu saskāries ar daudz krieviem, joprojām daudzi ir mani draugi, braucu ciemos uz Kalugu pie drauga, kurš jau tagad 65gadu vecs, es jau teicu, biju mega libelārs, kā jau daudzi no mums, bet jūs nespējāt to novērtēt.

Publicēts: 15.09.11 01:41
 citēt
Eh, jo vairāk redzu, jo kreisāks kļūstu. Bet šeit jau tik ieminies par kaut ko kreisu, tā uzreiz par komiķi (labi, ka ne par homiķi) un sarkano tiec nozākāts. Kaut arī- es nekad pirms gadiem sešiem nebūtu iedomājies, ka kāds šeit varētu ievēlēt tādu ne-seju kā Dombrovski. Tāpēc pa manam kļūst labāk. Sabiedrības kultūras un inteliģences slieksnis, kas izsauc neapmierinātību ar totalitāru valsti ir daudz zemāks par to, kas nepieciešams demokrātiskas valsts vadīšanai. Bet laiks visu saliks savās vietās.
Publicēts: 15.09.11 01:47
 citēt
Hadsons:Esmu saskāries ar daudz krieviem, joprojām daudzi ir mani draugi, braucu ciemos uz Kalugu pie drauga, kurš jau tagad 65gadu vecs, es jau teicu, biju mega libelārs, kā jau daudzi no mums, bet jūs nespējāt to novērtēt.

Tur jav tā lieta ka visus nevar ar vienu mērauklu mērīt, un ja godīgi paskatās uz politiķiem kuri pārstāv krievus LV tad vien lasot uzvardus stipri māc šaubas par šo indivīdfu piederību pie krievu nācijas. Un kā jav teicu bidla un urlas nav kaut kādas tautības pazīmē tā ir īpaša suga kurai nav naceonālās piederības bet ir viena rieva tika un tā pati uz pakaļas.
Publicēts: 15.09.11 02:00
 citēt
Es esmu zems inteleģences līmenis, plus draudzējos krieviem, pārstāvu viedokli, ja 92 mēs būtu iedevuši pilsonību visiem, tagad būtu supervalsts, un mēs diktētu noteikumus ES. Tagad esam dirsā, un jāsamierinās.
Publicēts: 15.09.11 02:31
 citēt
Nu, nu... Dirsā gan mēs neesam. Un superlielvalsts mēs arī diez vai būtu, jo neesam liela valsts un neesam pietiekami super. Bet dirsā nav. Vismaz ne super.
Publicēts: 15.09.11 08:45
 citēt
Pirmās TV debates Līvānos, viens no jautājumiem - par valodu. Kā vienmēr tiek pieminētas 80-gadīgās tantiņas, kurām prasīt iemācīties valodu būtu necilvēcīgi. Tad no skatītājiem jautājumu VL pārstāvei uzdod jauns vīrietis no Daugavpils, protams, krieviski. Nezinu, kādēļ neviens no kandidātiem SC pārstāvin nepajautāja, vai šis jaunais cilvēks nav pieskaitāms pie 80-gadīgajām večām, vai viņš ir vienkārši debils grūtgalvītis, vai lai tomēr atzīst, ka tas tiek darīts "из-за вредности", tātad par integrāciju te nav pat runa.
Publicēts: 15.09.11 09:43
 citēt
chukmasoff:
Hadsons:Es balsošu par VL, jo visu mūžu esmu bijis par liberāļiem un gribēju lai krievu tautības cilvēki ir mūsējie un ir ar mums. Nodzīvoju 20 gadus, un redzu ka šo investēto tautību cilvēkiem mūsu valoda un kultūra interesē kā otrais caurums dirsā, tāpēc , ka tāpēc.

Cilvēk mīļais, Tu tiešām neko nezini par krieviem, ja esi saskāries ar vienkaršāko bidlu, kuras pietiekami daudz ir ari starp LV iedzimtajiem, un kuri tikai baurē ka mēs , mēs, bet neko nav izdarīuši izņemot politiķēšanu virtucvē pie pudeles.

Čuk,
Necepies!
Cik zināms, tad tautība nav rādītājs. Cilvēki konicē, atrod un samērās ar savu garīgo līmeni. Attiecīgais indivīds tāds ir.

Pāris gadus atpakaļ biju aizvilcies 9.maiju bildēt. Pamjatņika sargi, kā ārī tie kas nesa vainagu un pulksteņus pie pamjatņika viens otru pēc sejām, vārdiem un tā tālāk pazina. Jo tas ir viņu līmenis, viņi savā līmenī komunicē un risina nesaskaņas.

Aptuveni kā pamatskolas laikos - kašķi jau meklēja ar tādiem pašiem pamatskolas krieveļu bariņiem, tak pamatskolnieki negāja cīņā ar AP deputātiem vai ko tamlīdzīgu.

Un visinteresantākais, ka mans pamatskolas klaseesbiedrs Centrālcietumā dienēja saucamajā alternatīvajā armijā (apsargs ķip 90-to sākumā bija), un tieši - sargāja paraugieslodzīto Alfrēdu Rubiku. Alfrēds vienkārši ir tik inteliģents cilvēks, ka viņu reāli cienīja un respektēja gan cietumsargi, gan arī pārējie ieslodzītie. Jo līmenis cits.

Bet ja tev rodas vēlme atbildēt attiecīgā komentāra uatoram, padomā, vai tik lēnām neslīdi lejā, attiecīgajā līmenī.
Publicēts: 15.09.11 09:48
 citēt
Hadsons:Es par tiem, kuri atdos Inčukalna gāzes krātuvi mums atpakaļ (Gazpromam nomas līgums beidzas kautkad dienās) nevienu tādu neredzu, lasu partiju programmas, neredzu. Info: Krievija nevar nodrošināt Sanktpēterburgu un Maskavu ar gāzi ziemas mēnešos, jo gāzes vadi vienkārši aizsalst. VIENĪGĀ iespēja viņiem saņemt gāzi ir no Inčukalna.

Kur tu liksi to gāzes krātuvi?
Būs tev krātuve, kā Ventspilij sarūsejusī truba. Un vēl, gāzes krātuvei ir līgumi. Nepieciešami speciālisti un kas tik vēl ne visādiem specifiskiem jautājumiem - tie atrodami tikai Krievijā (laiku pa laikam brauc uz tejieni). Ak, jā, līgumi.

Dabūsi gāzes krātuvi atpakaļ un vēl samaksāsi Krieviem kādu miljardu LVL, jo tur tak ir investīcijas veiktas, visādi līgumi saslēgti. To visu būs jāapmaksā.

Tieši tā iekrita leiši ar Mažēiķu Naftu - pārdeva pa lēto prihvatizētājiem un valsts vēl beigu beigās palika parādā.
Publicēts: 15.09.11 14:57
 citēt
Atradu sev attaisnojumu,ja bez manis ievēlēs kaut ko sliktu(tā arī būs),tad taču atkal varēs atlaist.
Publicēts: 15.09.11 15:12
 citēt
ekoists:Atradu sev attaisnojumu,ja bez manis ievēlēs kaut ko sliktu(tā arī būs),tad taču atkal varēs atlaist.

... pie noteikuma, ka prezidenta vārds būs Ekoists :)
Publicēts: 15.09.11 17:25 labots
 citēt
Vaards:
Oligarhi atkal ir zirgā.

joprojām. klibai ar kaimiņu ciema dubļiem nopļūtītai ķēvei mugurā! :grimace:

Haiduks:
... lai tiktu par oligarhu ir vajadzīgas dotības ...

lai taptu par Ādolfu Hitleru vai Jōzefu Staļinu arī vajadzīgas dotības! :grimace:
galvenais - noslēpt vecmammas pasi! :face-grin:
un pašiem jābalso par partijām, kuras novērsa krīzi, WW-III un Armagedonu! :big_smile:
Publicēts: 15.09.11 17:47
 citēt
drīz vēlētāju balsis varēs nopirkt par sviestmaizi.
Publicēts: 15.09.11 18:06
 citēt
ekoists:drīz vēlētāju balsis varēs nopirkt par sviestmaizi.
nē.. es vienmērs esmu teikusi, ka savu balsi dārgi pārdošu.. ar vienu sviestmaizi tur neies cauri! :bad_smile:
Publicēts: 15.09.11 19:05
 citēt
tusne:
ekoists:drīz vēlētāju balsis varēs nopirkt par sviestmaizi.
nē.. es vienmērs esmu teikusi, ka savu balsi dārgi pārdošu.. ar vienu sviestmaizi tur neies cauri! :bad_smile:

svētdien no rīta par tavu balsi pat sviestmaizi nedos:face-wink:
Publicēts: 15.09.11 20:47 labots
 citēt
Jolan:svētdien no rīta par tavu balsi pat sviestmaizi nedos:face-wink:
Tu saki?:bad_smile:
tad svētdien bez sviestmaizes palikšu? :cry:
Publicēts: 17.09.11 08:04
 citēt
N.B.:
biļetēni ar uzrakstiem «привет балтийским морякам от доблестных защитников Севастополя!» vai «Смерть Легавым От Ножа!» un ar uzzīmētiem incīšiem skaitīsies sašmorgāts biļetēns! :big_smile:
Publicēts: 17.09.11 08:27
 citēt
Nevella, Cimdars teica, ka varot zīmēt smaidiņus, plikas bābas un kaut vai galvaskausu ar zibeni un uzrakstu "Не чепай бо наебнэ!", tik tie neietekmēšot kandidātu, kuram blakus piezīmēti.
Publicēts: 17.09.11 08:48 labots
 citēt
RudeWolf:Eh, jo vairāk redzu, jo kreisāks kļūstu. Bet šeit jau tik ieminies par kaut ko kreisu, tā uzreiz par komiķi (labi, ka ne par homiķi) un sarkano tiec nozākāts. Kaut arī- es nekad pirms gadiem sešiem nebūtu iedomājies, ka kāds šeit varētu ievēlēt tādu ne-seju kā Dombrovski. Tāpēc pa manam kļūst labāk. Sabiedrības kultūras un inteliģences slieksnis, kas izsauc neapmierinātību ar totalitāru valsti ir daudz zemāks par to, kas nepieciešams demokrātiskas valsts vadīšanai. Bet laiks visu saliks savās vietās.

Tieši tā, tipiska letiņa domāšana, pasaki KURŠ varētu izdarīt labāk kā Dombrovskis? Čubaks atnāca no ES parlamenta uz mazāku algu, mazākiem nodrošinājumiem un garantētiem sabendētiem nerviem. Visi uz viņa D*rš, kāpēc? Tapēc, ka viņam bij jāizstrebj tā vircas muca kuru savārīja Kalvīši un Šleseri, PILNĪGI visus kuri būtu viņa vietā tagad zākātu tāpat. To, ser, sauc par neredzēšanu tālāk par savu degungalu un valdības vainošanu pie tā, ka "kaimiņam nomira suns".

Un vispār, jābalso par VL, aiz tā stāv labi redzama ideja nevis teorētisks aprēķins.
Publicēts: 17.09.11 09:34
 citēt
tikai par Visu Latvijai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 17.09.11 10:54
 citēt
betas-apsargs:
RudeWolf:Eh, jo vairāk redzu, jo kreisāks kļūstu. Bet šeit jau tik ieminies par kaut ko kreisu, tā uzreiz par komiķi (labi, ka ne par homiķi) un sarkano tiec nozākāts. Kaut arī- es nekad pirms gadiem sešiem nebūtu iedomājies, ka kāds šeit varētu ievēlēt tādu ne-seju kā Dombrovski. Tāpēc pa manam kļūst labāk. Sabiedrības kultūras un inteliģences slieksnis, kas izsauc neapmierinātību ar totalitāru valsti ir daudz zemāks par to, kas nepieciešams demokrātiskas valsts vadīšanai. Bet laiks visu saliks savās vietās.

Tieši tā, tipiska letiņa domāšana, pasaki KURŠ varētu izdarīt labāk kā Dombrovskis? Čubaks atnāca no ES parlamenta uz mazāku algu, mazākiem nodrošinājumiem un garantētiem sabendētiem nerviem. Visi uz viņa D*rš, kāpēc? Tapēc, ka viņam bij jāizstrebj tā vircas muca kuru savārīja Kalvīši un Šleseri, PILNĪGI visus kuri būtu viņa vietā tagad zākātu tāpat. To, ser, sauc par neredzēšanu tālāk par savu degungalu un valdības vainošanu pie tā, ka "kaimiņam nomira suns".

Un vispār, jābalso par VL, aiz tā stāv labi redzama ideja nevis teorētisks aprēķins.

Nesaprotu kāpēc jāslavē Dombrovskis. Varbūt ekonomika atkopās par spīti tam ko viņš darīja? Visādā ziņā valdības ieguldījums gan krīzes izsaukšanā, gan vēlāk cīņā pret to ir stipri pārspīlēts.
Publicēts: 17.09.11 13:21 labots
 citēt
''fotO sarunas
diskusijas
Koncentrējamies uz sarunām par fotografēšanu, dalamies pieredzē un atziņās, prasām, atbildam, uzrunājam un izvairāmies.''
:face-grin::face-grin::face-grin: konkreetais publikas cepiens IESPAARDA!!!
Publicēts: 17.09.11 15:51
 citēt
Publicēts: 17.09.11 16:18
 citēt
betas-apsargs:

Apsarg, izskatās, ka tu mani pārprati- es Dombrovski saucu par ne-seju tāpēc, ka viņš ir pirmais pilnīgi nesabiedriskais un neharizmātiskais (priekš LV) premjers, t.i. viņam nekad īsti nav rūpējis sabiedriskais tēls. Tas, ko viņš ir izdarījis un tas, ka ekonomika ir lielāka par Latviju, par to šoreiz nav runa. Galvenais ir tas, ka ar Dombrovski daļa sabiedrības parādīja, ka var redzēt aiz reklāmām. Dombrovska valdība arī bija unikāla ar to, ka tajā bija ap 60% svaigu kadru. Tāpēc, manuprāt, šis tas mainās. Varbūt, ka ne tik ātri, cik gribētos, bet mainās.
Publicēts: 17.09.11 16:19
 citēt
zombycop:''fotO sarunas
diskusijas
Koncentrējamies uz sarunām par fotografēšanu, dalamies pieredzē un atziņās, prasām, atbildam, uzrunājam un izvairāmies.''
:face-grin::face-grin::face-grin: konkreetais publikas cepiens IESPAARDA!!!
Tak, ja ir kas uz sirds sakrājies, vajag to izrunāt :)
Publicēts: 17.09.11 16:29 labots
 citēt
Eh, jo vairāk redzu, jo kreisāks kļūstu.

a es uz muuzjiigiem laikiem kreiss paliku tad, kad solabiedram Kaarliitim otrajaa klasee sita tikai taapeec, ka vinja gjimene nevareeja nopirkt vinjam ziemas zaabakus

aizgaaju un izlasiiju, ka redz mums pashiem ir sava sociaaldemokraatu partija, bet vai tas noziimee, ka vinji ieturees sociaaldemokraatisku nostaaju? shaubos. taapat kreisie-labeeje. visa viena liela putra
Publicēts: 17.09.11 16:55
 citēt
martins_goncars:
Eh, jo vairāk redzu, jo kreisāks kļūstu.

a es uz muuzjiigiem laikiem kreiss paliku tad, kad solabiedram Kaarliitim otrajaa klasee sita tikai taapeec, ka vinja gjimene nevareeja nopirkt vinjam ziemas zaabakus

aizgaaju un izlasiiju, ka redz mums pashiem ir sava sociaaldemokraatu partija, bet vai tas noziimee, ka vinji ieturees sociaaldemokraatisku nostaaju? shaubos. taapat kreisie-labeeje. visa viena liela putra

Šeit nekad neviens tā īsti kreiss nekad nav bijis. Pat visas "krievu" partijas labēji centriskas, jo pietiek tikai nedaudz pa kreisi pastūrēt un tu riskē tapt nosaukts par komunistu roklaižu. Cik es redzu, tad vesela čupa ar sociālajām problēmām LV ir milzīgās nevienlīdzības un neesošā vidusslāņa dēļ. Nabagi neko nevar/negrib, bet tiem otriem ir labi, kā ir. Vienu no virzieniem es redzu ziemeļos ar labklājības valsts modeli, tikai LV galvenais šķērslis ir neuzticēšanās valdībai un līdzcilvēkiem.

Gan jau pats zini, kas notiek, kad austrumeiropietis tiek pie zviedru galda.
Publicēts: 17.09.11 17:16
 citēt
RudeWolf:

Gan jau pats zini, kas notiek, kad austrumeiropietis tiek pie zviedru galda.

Kūrortu hoteļos ēdienreizēs parasti sajūsminos par divām nācijām - krieviem, kas cenšas saēsties vienā reizē visai nedēļai un britiem, kas pie visādu delikatešu - seafooda, sieru, gaļiņu, dārzeņu un augļu pārbagātības paņem 2 bulkas puses, iespiež vidū kotleti, uzkrāmē pillu šķīvi ar frī katpeļiem un jūtas laimīgi. :D

P.S. Par kreisumu runājot, Tev neliekas, ka lai kaut ko sāktu godīgāk pārdalīt, vispirms tas kaut kas ir jārada :D
Publicēts: 17.09.11 17:22
 citēt
Kā tad nav pie mums kreisu partiju? Šajās vēlēšanās visas kam ir cerības iekļūt Saeimā ir kreisas. Tā ka siciķiem svētki - ir no kā izvēlēties
Publicēts: 17.09.11 17:24
 citēt
Sakām "kreisie un labējie", saprotam "krievi un latvieši" :D :D :D
Publicēts: 17.09.11 17:35 labots
 citēt
Haiduks:Visgodīgākais izskatās buldozera bloks :)

šoreiz nesadalu viedokli.:face-sad:
Asfalts:Ir cerības, ka VL! varētu kaut ko jēdzīgu izdarīt latviešu cilvēka labā, pārējie pārdosies, vai ir jau pārdevušies austrumiem vai rietumiem
a možen tas kopistiks kāsīša prodžekts (joint project!) Austrumiem un Rietumiem?:big_smile:
ko to Durdomski slavēt un peidēvēt viņa valdībai WW-II, mēra un Armagedona novēršanu, neredzu. :grimace:
vakar TV show'ā «izvēlies nākotni» «izvēlies nākotni» 4 reizes pēc kārtas uz vairākkārt pārformulētu un precizētu tipa IR/NAV - JĀ/NĒ jautājumu atbildēja izvairīgi un ar muldamblokiem, i kārtību nepamainot tā kā tāds pamatskolnieks, kurš iemācījis no galvas visu angļu valodas stundā runājamo, un kuram, ja kādam viņa muldēšanas laikā pasprūk purkšķītis un klases biedri iezviedzās, jāsāk no sākuma!
nu, ar SC būs Freundshaft, дружба, жвачка?
- ļeru, ļeru, ļeru ...
- būs / nebūs?
- ļeru, ļeru, ļeru ...
- iesiet koalīcijā ae SC - Y/N?
- ļeru, ļeru, ļeru ...
- Jā vai Nē?
- ļeru, ļeru, ļeru ...
:face-sad:
Sapper:P.S. Par kreisumu runājot, Tev neliekas, ka lai kaut ko sāktu godīgāk pārdalīt, vispirms tas kaut kas ir jārada :D

(почему это вы, евреи, на вопросы вопросамы отвечаете?) domā Berts (tas, kurš izskatās kā košaks, kurš slepenā vietā pagultē saķēzījies un nomīzis, ka viņu tūlīt zažopīs!), nu, no «AirBAltic» un viņam līdzīgie 20 stabus mēnesī saņem no tā, kas padumjajā laikā uzkrāts vai, ka paši godīgi nopelna?:exciting:
bet par to, «откуда деньги берутся» visskaļāk un visnepārliecinošāk Šloseris vakar, bet pa lielam maz, pavisam maz par to runāja. :face-sad:
Publicēts: 17.09.11 17:46
 citēt
smartins:Sakām "kreisie un labējie", saprotam "krievi un latvieši" :D :D :D
Pilnīgi garām dalījums, ir latvieši-sociālisti un krievi-tādi liberāļi, ka pa maz neliekas. Zagļi un svētie ir visās nācijās :) Bet ja gribi izprast kas ir kreiss un kas ir labējs, tad turpmāk būs jāseko līdz Dānijai, tur jau tā viss ir tik kreiss (nevis šķībs), ka brīžiem nevar saprast kādā veidā tur viss turās kopā. Tagad- iepriekšējo centristu-labējo vietā ievēlēja sociķus, izteiktus kreisos. Protams, ar būtisku atšķirību- gan vieni, gan otri, gan trešie ir dāņi un par savu Dāniju stāv un krīt.
Publicēts: 17.09.11 17:46 labots
 citēt
Saku godigi man pilnigi smiekli nak var visu , bet buss vien jaiet un "Javele" par cik mana Ortodoxsala ticiba "Slaists pec ticibas" man nelauj atrak list no gultas lauka ka vien "Uz nakts uzdzīvi" tad iesju 21.30 un velesju paar sjito www.ogresbalss.lv... , SMUKU MASJINU
Publicēts: 17.09.11 17:49
 citēt
Lunis:Saku godigi man pilnigi smiekli nak var visu , bet buss vien jaiet un "Javele" par cik mana Ortodoxsala ticiba "Slaists pec ticibas" man nelauj atrak list no gultas lauka ka vien "Uz nakts uzdzīvi" tad iesju 21.30 un velesju paar sjito www.ogresbalss.lv... , SMUKU MASJINU

Luni iecirkņi līdz 20.00 strādā :grimace: tikai daži līdz 22.00
Publicēts: 17.09.11 17:51 labots
 citēt
UldisS:
smartins:Sakām "kreisie un labējie", saprotam "krievi un latvieši" :D :D :D
Pilnīgi garām dalījums, ir latvieši-sociālisti un krievi-tādi liberāļi, ka pa maz neliekas. Zagļi un svētie ir visās nācijās :) Bet ja gribi izprast kas ir kreiss un kas ir labējs, tad turpmāk būs jāseko līdz Dānijai, tur jau tā viss ir tik kreiss (nevis šķībs), ka brīžiem nevar saprast kādā veidā tur viss turās kopā. Tagad- iepriekšējo centristu-labējo vietā ievēlēja sociķus, izteiktus kreisos. Protams, ar būtisku atšķirību- gan vieni, gan otri, gan trešie ir dāņi un par savu Dāniju stāv un krīt.
Zinu tak, ka dalījums pilnīgi garām, bet līdz šim pie mums tā ir bijis, ka "latviešu" partijas baida savus vēlētājus "krievu" partijas saucot par kreisajiem un otrādi :)
Publicēts: 17.09.11 17:52
 citēt
socikjis (sociaalists?) takshu nenoziimee, ka uzreiz kreisais, paskaties to pashu nacionaalsociaalismu ar uusaino punduri un apaljbrilljaino punduri priekshgalaa

Sakām "kreisie un labējie", saprotam "krievi un latvieši"

diemzjeel liela dalja aitu arii taa uzskata, kreiss jau teju pa lamu vaardu kljuvis.
-kreisais?
-taatad Maskava sponsoree, ja?!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7