Ienāca prātā doma, padebatēt (bet pieklājīgi) par ko balsot. Domas, bet manas : 1. Saeimu esam atlaiduši un morāli nenopietni būtu balsot par tiem, kuri bija pie varas un atlaisti... 2. paliek "krievi" un Zatlers, bet Zatlers pieļāva, ka tas viss notiek, kas notika... 3. Paliek "krievi", bet lai cik sarkans esmu- neceļas roka.... 4. paliek 0-le Es neesmu izlēmis, un tāpēc laikam spēlēšu ruleti, izsviedīšu visus, kuri ir bijuši, un no tiem, kuri naf bijuši izvilkšu neskatoties (lai naf sevi jālamā ) Kā domājat jūs balsot, un varbūt (brinumi arī notiek) blogs vienojās par vienu noteiktu spēku
Klau- vai šeit ir kāds, kurš uzskata, ka pietiekami daudz nepārzina politoloģiju un ne īpaši labi orientējas LV politikā, ka uzskata sevi par balsotnespējīgu? Man sakarā ar savu pašreizējo atrašanās vietu ir liegta iespēja izteikt savu balsi (arī pa pastu), tāpēc es piedāvāju šādam nebalsotājam nobalsot manā vietā. Kā arī es apsolos nebalsot viņa vietā.
Man tas nozīmētu politiskās gribas izteikšanu, bet cilvēkam Latvijā tas nozīmētu piedalīšanos politiskajā procesā neriskējot ar politisko atbildību nemākulīga balsojuma gadījumā. Papildus tā arī ir izbēgšana no globāla sociālā nosodījuma, kas skar ikkatru nebalsotāju.
Ja šeit ir kāds, kas ir ar mieru šādam piedāvājumam, tad dodiet ziņu!
RudeWolf:Klau- vai šeit ir kāds, kurš uzskata, ka pietiekami daudz nepārzina politoloģiju un ne īpaši labi orientējas LV politikā, ka uzskata sevi par balsotnespējīgu? Man sakarā ar savu pašreizējo atrašanās vietu ir liegta iespēja izteikt savu balsi (arī pa pastu), tāpēc es piedāvāju šādam nebalsotājam nobalsot manā vietā. Kā arī es apsolos nebalsot viņa vietā.
Man tas nozīmētu politiskās gribas izteikšanu, bet cilvēkam Latvijā tas nozīmētu piedalīšanos politiskajā procesā neriskējot ar politisko atbildību nemākulīga balsojuma gadījumā. Papildus tā arī ir izbēgšana no globāla sociālā nosodījuma, kas skar ikkatru nebalsotāju.
Tu atrodies kosmosa kuģī, kurš lido uz marsu??? Pat cietumā var balsot
RudeWolf:Klau- vai šeit ir kāds, kurš uzskata, ka pietiekami daudz nepārzina politoloģiju un ne īpaši labi orientējas LV politikā, ka uzskata sevi par balsotnespējīgu? Man sakarā ar savu pašreizējo atrašanās vietu ir liegta iespēja izteikt savu balsi (arī pa pastu), tāpēc es piedāvāju šādam nebalsotājam nobalsot manā vietā. Kā arī es apsolos nebalsot viņa vietā.
Tu atrodies kosmosa kuģī, kurš lido uz marsu??? Pat cietumā var balsot
1. Negribu pasaules labāko pilsētas mēru, kura nopelni, izskatās, ir pat Ventspils uzcelšana pie jūras un visu dzelzceļu un trubu pašrocīga pievilkšana ostai, bet pēc tam - visa tā iereģistrēšana ofšoros. 2. Negribu premjeru, kuram izglītība ir palīgskola neklātienē, bet gudrība nāk no iekšām. 3. Negribu, dzīvi kolhozā un situāciju, kad man veikalā pārmet runāšanu "sobačij jazikā". 4. Par klaunu partijām, kurās pusotra biedra, nerunāsim.
RudeWolf:Īslande, Reikjavīka. CVK man laipni paskaidroja, ka šo elles nostūri neapkalpo.
Varbūt pat pareizi vien ir ... aizlaidies, mūs pameti , naf ko maisīties svešas valsts lietās
Neesmu es jūs, nabadziņus pametis uz ilgu laiku. Ja labi uzvedīsieties, tad Ziem'svētkos būšu atpakaļ. Ne vieglas peļņas, bet zinību dēļ es svešotnē metos.
RudeWolf:Īslande, Reikjavīka. CVK man laipni paskaidroja, ka šo elles nostūri neapkalpo.
Un tu esi arestēts un tevi neizlaiž no valsts........
Nē, izlaiž gan. Bet kāpēc tērēties aviobiļetei un kavēt vērtīgas lekcijas, ja vienkāršāk ir palūgt kādu nebalsotāju nobalsot manā vietā. Latvijā tak vēl ir kāds, kurš nebalso, ne?
Schneider:Neesi tur pajautājis, ko paši islandieši saka, kad uzzina, ka viņu valsts nosaukums latviski ir Shortland vai Kurzland?
Tici man, Īslandē nevienam pārāk intensīvi nekrata, kā viņu valsts nosaukums skan kādā senā indoeiropiešu valodā. Viņiem nav problēmu paņirgt par sevi.
Haiduks:
Varbūt pat pareizi vien ir ... aizlaidies, mūs pameti , naf ko maisīties svešas valsts lietās
Neesmu es jūs, nabadziņus pametis uz ilgu laiku. Ja labi uzvedīsieties, tad Ziem'svētkos būšu atpakaļ. Ne vieglas peļņas, bet zinību dēļ es svešotnē metos.
Ja atgriezīsies atpakaļ un sāksi laimi būvēt manā lõtgaļītē , atbalstu , mācies , dēls , mācies , pat lielais, trakais Vovka to atbalstīja
chukmasoff:pilnigi neinteresē ko vēlāt un par ko vēlēt, jo pārmaiņas nebūs.
Beidzot, kāds, kurš man ir vajadzīgs! Vienīgais, ka man ir aizdoma, ka chukmasoff iekruķīs baigo ceņņiku...
nu redz ar ceņiku neies cauri, esmu pilnīgi apolitisks, un anarhistiski domājoš, līdz ar to nevaru atdzīt par labu esam jab kādu piedalīšanos politiskajos procesos, un bvai ir jega , tērēt savu laiku un visu pārejo, uz procesiem kurus tā pat nevar ietekmēt, galvenais lai tie neietekmē mani pašu.
Haiduks:Ienāca prātā doma, padebatēt (bet pieklājīgi) par ko balsot. Domas, bet manas : 1. Saeimu esam atlaiduši un morāli nenopietni būtu balsot par tiem, kuri bija pie varas un atlaisti... 2. paliek "krievi" un Zatlers, bet Zatlers pieļāva, ka tas viss notiek, kas notika... 3. Paliek "krievi", bet lai cik sarkans esmu- neceļas roka.... 4. paliek 0-le Es neesmu izlēmis, un tāpēc laikam spēlēšu ruleti, izsviedīšu visus, kuri ir bijuši, un no tiem, kuri naf bijuši izvilkšu neskatoties (lai naf sevi jālamā ) Kā domājat jūs balsot, un varbūt (brinumi arī notiek) blogs vienojās par vienu noteiktu spēku
Neēdušās utis ir ļoti rijīgas sākumā. Domāju, ka Šlesers ir pelnījis būt par premjerministru.
Haiduks:Ienāca prātā doma, padebatēt (bet pieklājīgi) par ko balsot. Domas, bet manas : 1. Saeimu esam atlaiduši un morāli nenopietni būtu balsot par tiem, kuri bija pie varas un atlaisti... 2. paliek "krievi" un Zatlers, bet Zatlers pieļāva, ka tas viss notiek, kas notika... 3. Paliek "krievi", bet lai cik sarkans esmu- neceļas roka.... 4. paliek 0-le Es neesmu izlēmis, un tāpēc laikam spēlēšu ruleti, izsviedīšu visus, kuri ir bijuši, un no tiem, kuri naf bijuši izvilkšu neskatoties (lai naf sevi jālamā ) Kā domājat jūs balsot, un varbūt (brinumi arī notiek) blogs vienojās par vienu noteiktu spēku
Neēdušās utis ir ļoti rijīgas sākumā. Domāju, ka Šlesers ir pelnījis būt par premjerministru.
Vispār vērtiga doma, par to esmu daudz domājis, bet viņa partijai naf lemts pārvarēt 5%
Reizēm paklausos priekšvēlēšanu solījumus un runas.Vai tiešām tauta ir tik tālu degradējusies,ka ļauj sevi muļķot vairākkārtīgi?Visi sola darbu,garantijas,pensijas,bet kādēļ viņi neiet un netaisa plaukstošus,eksportspējīgus uzņēmumus?Es zinu,tādēļ,ka muļķus ķert ir vieglāk. Un,ja mani kāds uzskata par idiotu,tad lai sagaida tādu pašu attieksmi no manis.Man ir vienalga,vai tas ir pilsoņa pienākums,vai kaut kas cits,bet man sirds neļauj atbalstīt šo komēdiju.