arvisv, laapiiities var vienmer, var izlimet lapinjas uz seetas un iiret abonenta kastiti bilzhu ievakshanai, tad izsludinat balsoshanu pa telefonu un beigas uztaisit izstadi pie sevis maajaas...
Domu atbalstu, kaut pats nepiedalitos - sjops nav mans draugs....
Ir vel viena ideja: Kaa buutu ar Nedeljas teemu? Teiksim, shis nedeljas tema putni (sunji, kakji, cilveki, pilseeta u.t.t.). :idea:
Papildus visam iesutitajam bildem varetu iesniegt ari nedeljas temas bildi. Nu tip tads taka mazs konkursinsh. Tas vismaz butu ta ka mazs stimuls iet ara un bildet to, ko blogs ir noteicis, papildus savam priekam. :roll: :?
Nu jaa, taa kakju diena laikam nebija labakais piemers,:twisted: mums te tik pat ka katru dienu ir kakju konkurss. Man piemeram patik bildet putnus, bet vairs nelieku sheit ieksha, jo parak daudz to jau ir saskatits. Bet, ja kads pasludinatu shodienu teiksim par cilveku portretu nedelju, tad mosh ari pirmo portretu butu uzbliezis augsha.
tematiska nedeelja - tas man liekas ka butu par traku - paaraak vienveidiigi te viss sanaaktu..
Es piem nebildeeju ar digi, tapec reaali bildes te lieku ik pa 2 nedeeljaam labaakajaa gadiijumaa, jo vinju ir maz. Un man piem. tagad butu jagaida 3 nedeeljas liidz teemai, kurai atbilst mana bilde?
kā runa ir par fotožopu, tad visi ir ar abām rokām par, kad runa ir par k-kādām tematiskām bildēm, tā visi saka nē nav labi... un ta daži brīnās par fotoblogu...
Nafig tukši muldēt? Ja grib fotožopa konkursu, tad pietiek pašam atrast 3 bildes, iemest forumā domu un tad vienkāršī postēt linkus uz bildēm.. ja jau tik ĻOTI gribās...
visiem tik fotošops, fotošops, jebkāda vizuālā bildes apstrāde tag skaitās fotošops -- fuj. teiksim ja es neizmantoju to "fotošopu" tad jau arī "konkursā" nepiedalos, jo nu nebūtu "fotošopota" . :|