iesaku sarīkot suņu un kaķu fotoizstādi kopā ar pašu suņu un kaķu izstādi - pie sienām foto a zāles centrā būri ar pašiem 4kājaiņiem
protams vajag piesaistīt arī suņu un kaķu barības tirgoņus ar saviem stendiem, jūrascūku un šinšillu da sesku būrus un loģiski arī dzintara suvenīrus... + matrjoškas
suņu un kaķu bildes fotoblogā ir visiecienītākās un tās patīk vislielākajai sabiedrības daļai - dod daudz prieka
ja vēl varētu no Eltona tos superfontus plakātiem izprasīt, tad vispār...
avotins:Nu ļoti nesmuki no Tavas puses, Māri. Te cilvēciņš ar tīru sirdi, kuram patīk taisīt izstādītes, lietiņas un vietiņas, tamborētas sedziņas...
Maris kā parasti ar āmaru pa pieri, bet īstajā vietā. Man arī patīk daudz ko darīt un kādreiz arī izdarīt, metiet tik idejas, sponsorus, dvieļus, spilvenus, palagos paši tinaties. Gribat izstādi Kuldīgā?! Noorganizēšu, atsūtiet tik savas izdrukātās ierāmētās bildes, pārējo sarunāšu. Man pat ir nosaukums "Laumonis un pārējie...viņa skolnieki..."
Laumonis: Gribat izstādi Kuldīgā?! Noorganizēšu, atsūtiet tik savas izdrukātās ierāmētās bildes, pārējo sarunāšu. Man pat ir nosaukums "Laumonis un pārējie...viņa skolnieki..."
nē noiets etaps - man jau Kuldīgā bija - Metropolē bet es biju viltīgāks - tikai skolnieku darbi bij
Nu lasu un brīnos, cik kreatīvi un izdomas pilni cilvēki te savākušies Suņu un kaķu fotogrāfiju izstāde..... hmmmm, nav peļama doma, sen neko tādu neesmu redzējusi.Ierasties ar pašiem modeļiem (suņiem, kaķiem) arī nav slikta ideja, tikai nelielas problēmas varētu rasties ar piemērotas vietas atrašanu
ek suņi ...... vai skauģi? katram darbam ir skatītājs (arī nepretendējot uz augsto māxlu) .... ij kāpēc gan suņu/kaķu bildes nevarētu izstādīt? Tauta ui kā paviltos!!!! ..... A te - galvenais noriet un parādīt ka visi ir krutie džeki, kas tik zemu nenolaižās ..... es gan taisu izstādes un arī tagad ir manu darbu izstāde .. ij nekaunos no tā!
adnilla:Sarīkot Rīgā nelielu izstādīti... par kādu noteiktu tēmu, esmu cilvēciņš kuram patīk veidot un organizēt visadas tādas lietiņas un pasākumus....
Nesen lasīju, ka cilvēkiem, kuri lieto pamazināmo formu, ir nosliece uz sadismu
adnilla:Sarīkot Rīgā nelielu izstādīti... par kādu noteiktu tēmu, esmu cilvēciņš kuram patīk veidot un organizēt visadas tādas lietiņas un pasākumus....
Nesen lasīju, ka cilvēkiem, kuri lieto pamazināmo formu, ir nosliece uz sadismu
dansiga:ek suņi ...... vai skauģi? katram darbam ir skatītājs (arī nepretendējot uz augsto māxlu) .... ij kāpēc gan suņu/kaķu bildes nevarētu izstādīt? Tauta ui kā paviltos!!!! ..... A te - galvenais noriet un parādīt ka visi ir krutie džeki, kas tik zemu nenolaižās ..... es gan taisu izstādes un arī tagad ir manu darbu izstāde .. ij nekaunos no tā!
...parasti ja saka A,tad saka arī B.Kur ir tā izstāde???
Mūsu laikos saorganizēt izstādīti var praktiski jebkurš. Būtu tik vēlēšanās. Bet lai izstāde nebūtu savārstījums no kaķīšiem, sunīšiem un sedziņām, ir nepieciešams kurators, kurš izdomās izstādes koncepciju un atlasīs bildes, atbilstošas koncepcijai.
Bilžu atlase ir viens no grūtākajiem fotogrāfa uzdevumiem. Un daudzi netiek ar šo darbiņu galā. Kaut vai šeit pat FotoBlogā - optimāls bilžu skaits normāli (izstādē vai internetā) ir 20..30. Ja bilžu ir vairāk par 50, tad tās neviens neskatās. Bilžu skaits, ja reiz vinš ir izlēmis izstādīties, ir fotogrāfa meistarības indikators.
Turpinot Mari varētu pliknības izstādi pie katras pliknes blakus stāv arī fotogrāfijā redzamā plikne un apmeklētājus garantēju čupām un arī piķis griezīsies
Ja arī sanāks saorganizēt kādu interesantu izstādi, piedalīties jau nav spiesta lieta, ja vēlas un ir ko rādīt.... lūdzu.Nekad nebūs tā ka visiem patiks un visi būs apmierināti, nesmuki izrunāties, nopelt citus un kritizēt ir stipri vien vieglāk, nekā izdomāt, aktīvi piedalīties un dalīties pozitīvās emocijās.Vai tiešām nevar priecāties par vienkāršām un skaistām lietām???