dansiga:es pati eju uz kursiem un neatliek alika organizēt citiem kursus ;-pppp
negatIvs:tas klips ir apspēlēts n-tajās versijās .....
d_a:dansiga tak jūtūbi neskatās
dansiga:aaa;_))))es kursus? kur kad ko?;-)))
negatIvs:es jau gandrīz pierakstījos ...
negatIvs:naudu dabūtu atpakaļ, ja nē Mazdai riepas cauras ....
d_a:Olisam sprāgstošas idejas...
d_a:kad no 5. stāva nomet papīra maisiņu ar ūdeni, sprāgst gan
Oliss: d_a:kad no 5. stāva nomet papīra maisiņu ar ūdeni, sprāgst gan un tu tā bieži dari
d_a: Oliss: un tu tā bieži dari nē
Oliss: un tu tā bieži dari
Oliss: d_a: nē Labi ka es nedzīvoju tajā pašā mājā kur tu citādi varētu dabūt ar maisiņu pa galvu.....
d_a: nē
meduslacis: Oliss: Labi ka es nedzīvoju tajā pašā mājā kur tu citādi varētu dabūt ar maisiņu pa galvu..... Tu vēl vari paspēt dabūt ar maisiņu pa galvu no pirts jumta..
Oliss: Labi ka es nedzīvoju tajā pašā mājā kur tu citādi varētu dabūt ar maisiņu pa galvu.....
Oliss: meduslacis: Tu vēl vari paspēt dabūt ar maisiņu pa galvu no pirts jumta..tu taču tur nebūsi
meduslacis: Tu vēl vari paspēt dabūt ar maisiņu pa galvu no pirts jumta..
meduslacis: Oliss: tu taču tur nebūsi ...bet tas nenozīmē,ka nejauši maisiņš neuzkritīs ...
Oliss: tu taču tur nebūsi
d_a:vai jauši....
meduslacis: d_a:vai jauši.... ..Jāāā..N nu to nekad iepriekš nevar zināt..
Oliss: meduslacis: ..Jāāā..N nu to nekad iepriekš nevar zināt..var zināt, jo neviens neriskēs.....
meduslacis: ..Jāāā..N nu to nekad iepriekš nevar zināt..
meduslacis: Oliss: var zināt, jo neviens neriskēs..... ..Tu saki!? Nu labi..bet ja gadījumā uzkrīt,tad zini,ka Meduslācis tur naff pie vainas,jo viņa taču tur nebūs..
Oliss: var zināt, jo neviens neriskēs.....
Oliss: meduslacis: ..Tu saki!? Nu labi..bet ja gadījumā uzkrīt,tad zini,ka Meduslācis tur naff pie vainas,jo viņa taču tur nebūs.......tas nu galīgi to nenozīmē......
meduslacis: ..Tu saki!? Nu labi..bet ja gadījumā uzkrīt,tad zini,ka Meduslācis tur naff pie vainas,jo viņa taču tur nebūs..
dansiga:ooo - mums mmeduslacis pievienojies;-)))
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?