Maris:dansigai zīlniece nesen teica, ka jamā būs upuris
atcerējos, savu, nu jau tradicionālo citātu img.fotoblog.lv... ....... , tomēr nē, Dansiga upuris nebūs, viņa drīzāk kādu citu savos tīklos ielocīs ......
negatIvs: atcerējos, savu, nu jau tradicionālo citātu img.fotoblog.lv... ....... , tomēr nē, Dansiga upuris nebūs, viņa drīzāk kādu citu savos tīklos ielocīs ......
un ko es Tev teic?!? es tak saku, ka galvenā zirnekliene!
d_a:man šodien dārza darbi fazendā... cerams, ka tārpus nesatikšu
ja rakņāsies, atradīsi ....., tā problēma nav tikai manā dārzā. kaimiņiene visas zemenes nolikvidēja, uz laiku, es cīnos. ...... www.calis.lv... ..... beigsies attīstības cikls [3 gadi ], nākamgad varētu būt jau labāka situācija, šitie aizlidos, nākamie varbūt neatlidos .......
man drusku žēl, tos kāpurus, mest karstā eļļā, bet ēdot, nekādu sirdsapziņas pārmetumu, gribās taču reizēm sevi palutināt, ja nebaudi austrumu virtuvi, tu esi lauķis ....
potenciālajam plenēram, nopietni gatavojos, studēju receptes, eksperimentēju, ir doma atvērt ātro tārpu ēstuvju tīklu... te krabjiem.lv... ierosmei ....
aštrumniecki jau paši galejs derevņa. vispirms izšaut visi zvirbuālcijs, tad zvirbuļāku barība nograuž visi rīsi, nāckas zvirvuļi ievest no citas vastiņčs. un tad vēl tarpiņš un suniš ēst tipa kruta. bet tas tak tik tad, ja bads, ņiko cita naf, ko stumdīt mākā.
negatIvs:potenciālajam plenēram, nopietni gatavojos, studēju receptes, eksperimentēju, ir doma atvērt ātro tārpu ēstuvju tīklu... te krabjiem.lv... ierosmei ....