dansiga:Oliss, kaapec domaa, ka es tos ikdienaa lietoju!?!??!?! Jaa - u kad iedzeru viinu vairaak par 1 glaazi - otraa dienaa nedauz sap kakls .... lai cik tas nebuutu diivaini ....
ak tad tāpēc man kakls sāp pēc indijas ruma baudīšanas
Masala vai massala ( Hindi : मसाला) ( bengāļu : মশলা) ( Urdu : مصالہ) ir termins , ko izmanto Dienvidāzijas virtuves (tostarp Indijas , Bangladešas un Pakistānas virtuves ), lai galvenokārt apzīmētu maisījumu ar garšvielām . A masala can either be a combination of dried (and usually dry roasted ) spices , or a paste (such as vindaloo masala) made from a mixture of spices and other ingredients —often garlic , ginger , onions and chilli paste. Masala var būt vai nu kopā žāvētu (un parasti sausu grauzdēta ) garšvielas vai pastas (piemēram, vindaloo masala) no maisījuma garšvielas un citi sastāvdaļu , bieži ķiplokus , ingveru , sīpoliem un čili pasta. Masalas are used extensively in Indian cooking to add spice and flavour and lose quality when not fresh. [ 1 ] Masalas ir plaši izmantots Indijas cooking , lai pievienotu garšvielu un garšas un zaudē kvalitāti, ja nav svaigas. [1]
man arī patīk Indiešu virtuve, taču, kad reiz 2 mēnešus dzīvoju Šrilankiešu ģimenē, kam virtuve ļoti līdzīga, un to bija jābauda katru dienu, tad jāatzīst, ka bija par traku...
un pat šeit indiešu restorānā pirms ēdiena pasūtīšanas var pateikt ka gribi ēdienu tādu kāds ir orģinālais un tad tiek uztaisīts ar ītajām garšvielām tāds riktīgi ass
Oliss:un pat šeit indiešu restorānā pirms ēdiena pasūtīšanas var pateikt ka gribi ēdienu tādu kāds ir orģinālais un tad tiek uztaisīts ar ītajām garšvielām tāds riktīgi ass
Oliss:un pat šeit indiešu restorānā pirms ēdiena pasūtīšanas var pateikt ka gribi ēdienu tādu kāds ir orģinālais un tad tiek uztaisīts ar ītajām garšvielām tāds riktīgi ass
domāju, Indiešu virtuve ir tik daudzveidīga un atšķirīga dažādos reģionos, pat aizbraucot uz turieni ceļojumā, nez vai izdosies nobaudīt visas variācijas...