tad jau tagad centra dāma ...... , vai tad vairs ar lauku zeļļiem tusēs ...... nav laika šmotkas staipīt, jāskrāpē laiva, pa burzmu, pa fazendu ārdos, pirmdien jau darbā jābūt, projekti pusmastā ..... foto.inbox.lv... ....
zemenes..mmm indijā arī bija zemeņu sezona, bet tās bija tikai tāda parodija par tēmu- "zemenes" ... kods jau var būt arī bez zemenēm, ieganstam pietiks..;D
Zatlers atlaida ...... , bet nevienam jau nav liegts periodiski to darīt, kad vien ienāk prātā, tikai nedaudz jāfiltrē, ko atlaiž, ka nesanāk s ..... . laika ierobežojumu gadījumā, bremzes nav ietecams atlaist pa labi un kreisi - izniekots laiks, un resursi .... bremzes ieteicams atlaist, pēc kreisās rokas likuma, tjipa, laist pa kreisi ....
blaac:Kā ts ietekmēs Tavu pašreizējo stāvokli, vai tevi tas personīgi ietekmēs, cik svarīgs Tev ir Latvijas kreditreitings u.t.t.
te es neiedziļinājos Latvijas iekš/ārpolitikā ..... protams, kaut kādas sekas Valda gājienam būs, vairāk, vai mazāk sāpīgas ..... , bet kaut kas jau bija jādara, bardaks drūmais. zobu remonts arī nav no patīkamajiem, bet ilgtermiņā tam ir nozīme, tāpēc sāpes jāpiecieš ..... . ne viņš viens pie tāda secinājuma nonāca, ne lēmumu pieņēma bez konsultācijām, iespējams pat ar nēģerpuiku pārrunāja ......
atgriežoties pie zemeņu tēmas, neliels ieskats dārza lietās/kulinārijā ...... - te slimā auga izskats img.fotoblog.lv... - te vaininieks[ gardēžiem ] img.fotoblog.lv... ...... ........
negativs, ignorēju! es pieturos pie teroijas - jāēd tas, kas dzimtajos platuma grādos aug ;-) Papētīju viena makrobiotikas speciālista teicienu "Kāpēc pie mums ziemā tik daudz slimo? Tāpēc, ka ēd dienvidu augļus ziemā, kuru sūtība ir atdzesēt organismu. Ziemā ir jāēd siltais ēdiens un daudz putras"...... zin .. vairs es ziemā nepērku dienvidu augļus ....
Oliss, kaapec domaa, ka es tos ikdienaa lietoju!?!??!?! Jaa - u kad iedzeru viinu vairaak par 1 glaazi - otraa dienaa nedauz sap kakls .... lai cik tas nebuutu diivaini ....