paldies ERA. pievakare izvērsās smaga..., es labu gribēdams nopirku meduslāča torti, būtne labu gribēdama nopirka citu lāču torti...., tā nu uz diviem divas R14...., tā ir, ka pa dienu nesazvanās ......
negatIvs:paldies ERA. pievakare izvērsās smaga..., es labu gribēdams nopirku meduslāča torti, būtne labu gribēdama nopirka citu lāču torti...., tā nu uz diviem divas R14...., tā ir, ka pa dienu nesazvanās ......
ja miršanas dienu, saista, ar Makarova sistēmas šaujamo, tad dienu var prognozēt ... , Makarova siztēmas šaujamā vietā, var izvēlēties citus, piemērotus līdzekļus ...
negatIvs:ja miršanas dienu, saista, ar Makarova sistēmas šaujamo, tad dienu var prognozēt ... , Makarova siztēmas šaujamā vietā, var izvēlēties citus, piemērotus līdzekļus ...
negatIvs:ja miršanas dienu, saista, ar Makarova sistēmas šaujamo, tad dienu var prognozēt ... , Makarova siztēmas šaujamā vietā, var izvēlēties citus, piemērotus līdzekļus ...
mani lamāji par tēmas pacelšanu, bet pacs?????
paC es neko, kad kāds izvelk, šito, no kapa, tad kādu vārdu, pēc inerces iemetu ....