negatIvs:Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, atnācu uz spamu .....
nu re .... laucinjsh ir jaakopj ;-pppp Ko ta iedomaajies - favoriites s avacies un spams pac no sevis rullees? njifigaa!!!!!!!! ir jaapiestraadaa;-pppp
negatIvs:Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, atnācu uz spamu .....
nu re .... laucinjsh ir jaakopj ;-pppp Ko ta iedomaajies - favoriites s avacies un spams pac no sevis rullees? njifigaa!!!!!!!! ir jaapiestraadaa;-pppp
dansiga:
nevaru, tak uz pusēm pārplēsties .....
KUR tev veel jaapleeshas!?!?!??!?!!? kop vismaz shio lauciju ;-pppp
oii . neg atiivs ...... noklausiijos to Ljepsu .... kura deelj tu skumsti .... nu jaaa ...... man muuzhdiein gadaas kaadu novest liidz nerpatam ;-ppp;((((((
dansiga:ooo - kas te atdzimis ;-)))) ij pat mani aprunaa ;-p;-)))) P.S> spinnim mozgom chuila ;-p
līdz jubilejai, jānovelk......, tad lielā balle, un čau ..... , kas tad tev , draduzenes uzmeta?
cik ta palicies liidz jubilejai? nu uzmeta ...... tagad iznu , ka citrei varu nereekjinaaties ar vinjaam, ka man pashai mainaas plaani ...... laba skola ;-)
negatIvs:citreiz, uzmet viņas ....., a jubileja 26. martā .....
es neuzmetiishu vinjas, bet atkaapshos no saviem preincipiem ... ja kas sarunaats un ja man mainaas plaani, tad atlieku savus plaanus, ja taa deelj ciesh vismaz 2 citi civleeki ...... tb turpmaak nereekjinaashos ar dazhu labu ;-(
savus plānus, ne vienmēr var atlikt ..... ja esi procesos, kuros iesaistīti vēl daudzi, apgrozās nauda, izklaides pasākumi, ar visam draduzenēm, aiziet otrajā plānā .....
negatIvs:savus plānus, ne vienmēr var atlikt ..... ja esi procesos, kuros iesaistīti vēl daudzi, apgrozās nauda, izklaides pasākumi, ar visam draduzenēm, aiziet otrajā plānā .....
nu es nerunaaju par TIk radikaaliem plaaniem! tie jau pats par s evi saprotams! es runajau par tadiem, kurus var mainiit un var nemainiit