negatIvs:maXlu taisīt, tak ir tik vienkārši .... tikai nedaudz atjautības .....
negatIvs:nobružāts sauklis - māxla prasa upurus .............
negatIvs:ka runa nonāk, līdz upurēšanai, māXlas labad, tā - paldies, nevajag.................. pazūd daiļā māxliniece ....
martc:no kursiem nevar sanākt, no kursu apmeklētājiem/ām gan var
tusne:... a vot man ir kursi, ka galva kūp... tie nu gan ir intensīvie kursi!
negatIvs: par šitiem zinu ..... tie ir štrunts, salīdzinot ar tiem, kuri tusnei vēl priekšā ....
negatIvs:ne tikai par tavu. kursu , plenēru aktivitātēm, līdzi sekoju, ļoti nopietni ....
negatIvs:...arī dansigas trīs mēnešu kursiem ....
negatIvs:neglaimo....., mans uzņemtais kurss virzīts, uz būtnēm, un kokiem, pārējais virspusīgi .....
stings: negatIvs:neglaimo....., mans uzņemtais kurss virzīts, uz būtnēm, un kokiem, pārējais virspusīgi ..... koku būtnēm
stings:bija jau domāts koka būtnēm, bet negribēju tik tieši
tusne: stings:bija jau domāts koka būtnēm, bet negribēju tik tieši cik Tu iejūtīga!
tusne:cik Tu vispusīgs!
haralds: tusne:cik Tu vispusīgs! Josis bija vispusīgs cilvēks. viņam bija priekšpuse un pakaļpuse.
negatIvs:viņš ir bijis divpusīgs .....
Maris:Nu būtnes/nebūtnes - vakariņas jau gatavas?
negatIvs:ja stingrāks maļamais, piemēram, aizpērnais kaķis, tad malējai/am, var pedāļi pa gaisu aiziet .....
negatIvs:kāpostiņš, nav jāuzgrauž, bet jāliek lietā ......
tusne: negatIvs:kāpostiņš, nav jāuzgrauž, bet jāliek lietā ...... nu labi, zirnīšus pagrauzu!
negatIvs: ar tiem, arī nepārķer ....., iznāks kā dansigai ..............
tusne: negatIvs: ar tiem, arī nepārķer ....., iznāks kā dansigai ..............nu vai zini?!!? KO tad, lai es ēdu???
negatIvs: nu, ko visi normāli cilvēki ēd, čipšus, sviestmaizes, uzdzer kolu .....
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?