negatIvs: ......, nepiemini vairs to murgu......, man tak savā laikā, uz tā aparāta, laborīši bija jātaisa ..... , dansiga, gan jau arī atcerās ......
neee - es ar shitamajiem niekojos tikai skolaa. RTU es jau biju krutaa - man bija kalkulators!!!!!
negatIvs: viņa tēmeja, uz diviem, vienā vakarā ...... nošāva vienu ....
bet toties - BAIGI labo ;-))))
man jau arī bija, bet tajos laboros, vajadzēja strādāt ar to kretīnisko aparātu......, tjipa, mācību programmā bija ..... ja būtu baigi labais pasākums, tu vēl nebūtu atgriezusies ...... , tas tā, no pers. pieredzes .....
dansiga:neee - es ar shitamajiem niekojos tikai skolaa. RTU es jau biju krutaa - man bija kalkulators!!!!!
jā, jā... Tu jau krutā beibe!
kā tad nē......, tajos laikos kalkulators, importa, ne jau krievu < Elektronika >, maksāja 200-300rbļ., komisijas veikalā, jeb citas mērvienības, ja kāds atveda, no aizdīķa .....
dansiga:
neee - es ar shitamajiem niekojos tikai skolaa. RTU es jau biju krutaa - man bija kalkulators!!!!!
bet toties - BAIGI labo ;-))))
man jau arī bija, bet tajos laboros, vajadzēja strādāt ar to kretīnisko aparātu......, tjipa, mācību programmā bija ..... ja būtu baigi labais pasākums, tu vēl nebūtu atgriezusies ...... , tas tā, no pers. pieredzes .....
nez - mums nelika ..... a feeliks man joprojaam staav plauktaa;-))))
es no pasaakuma!??!?!?!?! tas pasaakums bija tads, ka .... hmmm ..... tur paliekot - 1. buutu diktam jpociigi, 2. aizdauziitos liidzi taalak pa pa sauli )))
negatIvs:pasaules malas solītāju, var paņemt uz mājām līdz
tas jau izklausās pēc-
ņem mani, ņem mani...
tas izklausās, pēc normāla tusiņa turpinājuma....., ka tā, ir normāli, zinu no pieredzes, bet konkrētajā tusiņā nepiedalījos ..... , tā kā es atkrītu, no kandidātu saraksta .....
Vienmēr esmu apbrīnojis lauku veikalu pārdevējas, cik veikli viņas rēķināja uz skaitīkļiem. Bet aritmometru atceros kantoros uz palodzes ir stāvējuši, laikam tik tādēļ, ka inventāra numurs virsū, bet rēķinot ar tādu gan nevienu neesmu manījis.