haralds: Maris:aha - var sapucēt bērnus, glīti, karnevālam:nubet priekš kam bērnam karnevālā pagarinātā dirsa!
Maris:aha - var sapucēt bērnus, glīti, karnevālam:
negatIvs: Harald, labāk ieliec reportāžu, no pasākuma, uz kuru dansiga, bez puķēm ieradās .... , nevis pagarināto d. jautājumu pēti .....
negatIvs:pffffff ..... es pat Daigai puches neipirku, bet labi ka neiepirku ;-))) ..... (c) dansiga kas tad nu? ko Daiga sagrēkojusies?
dansiga:tak nee - cits pasaakums par stundu ievilkaas un netiku
haralds: dansiga:tak nee - cits pasaakums par stundu ievilkaas un netikutak stundu vai 2 vēlāk a varēja nākt!
tusne:kur jāiet?? man mājās ir labi!
negatIvs: haralds:ak stundu vai 2 vēlāk a varēja nākt! nedēļu vēlāk, jau arī var aiziet .....
haralds:ak stundu vai 2 vēlāk a varēja nākt!
dansiga:tusne, kaados kursos!!!?!?
negatIvs: vakar, dziedāji, citu dziesmu ....... baļļukus griboties ....
dansiga:tusne, naaksi kompaanijaa?
negatIvs:cik zinu, tusne kursos pierakstījusies, nez kā ar laiku būs ......
haralds:kursos как прикидываться за интеллигента?
Maris: nu tak deju: www.youtube.com...
tusne: stings:strādāšana būs.. pārstrādāšanās beigsies šonedēl ā... tad jau es tieši laikā... uz ballīti, par godu pārstrādāšānās beigām!
stings:strādāšana būs.. pārstrādāšanās beigsies šonedēl
negatIvs: .................
tusne:nē... man pavārkursi vairāk interesē!
negatIvs:pavārlietas nav interesanti, labāk dejas, varbūt vēderdejotāju ....
Maris: nu tusnei jau tuvakas līnijdejas - nu kazačoki kājās un kuta vēl džīnu vestes no gabaliņiem
tusne: Maris: nu tusnei jau tuvakas līnijdejas - nu kazačoki kājās un kuta vēl džīnu vestes no gabaliņiem man nav tādas vestes un diezin vai kādreiz būs!
stings:es nākamnedēl sākšu vienus kursus vadīt.. ar individuālu pieeju..
tusne: stings:es nākamnedēl sākšu vienus kursus vadīt.. ar individuālu pieeju..sāku nojaust par ko ir runa!
stings:... un tā pletne jāiepērk
stings:man Māra piedāvātajos kursos būtu pašai jāiet un tā pletne jāiepērk ;D
tusne: stings:... un tā pletne jāiepērk ko tad Tu pletnēt taisies??? tak ne jau savus darbiniekus?
negatIvs:
tusne: negatIvs: šamiem līdzīgi man mājās uz palodzes stāv!
negatIvs: tagad, modernajā laikmetā, gan jau uz šitādiem verķiem strādā
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?