dansiga:var - un LJOTI labu! dabiski tie ir savadaaki nekaa itaaju vai franchu .... meensi apakalj es dabuuju degusteet - pienenju, upenju, kjirshu, beerzu, jaanjogu ))
nu droši vien jau, ka arī te var... bet tie nav klasiskie vīni... tos vairāk par dzērieniem gribētos saukt... bet nu, es jau no vīniem necik nejēdzu...
dansiga:var - un LJOTI labu! dabiski tie ir savadaaki nekaa itaaju vai franchu .... meensi apakalj es dabuuju degusteet - pienenju, upenju, kjirshu, beerzu, jaanjogu ))
nu droši vien jau, ka arī te var... bet tie nav klasiskie vīni... tos vairāk par dzērieniem gribētos saukt... bet nu, es jau no vīniem necik nejēdzu...
negatIvs: tā jau tev te visi atzīsies ................
un kamdēļ ne?? tak interesanti - kas kuram ir kaifs....
kaifs....., ar vienu vārdu, nemaz nav definējams, tur daudz variantu, un nianšu......., es jau iepriekš minēju, ka kaifa ķeršanas metode, nosaka rezultātu - saturu/kvalitāti .......
nū..........., sakaifošanās gadījumos, ne tikai karst......., karstuma viļņi mijās ar aukstuma......, par viģikiem, kuri to visu neizbēgami pavada, šoreiz nerunāšu, par to daudz, un daudzi muldējuši....., visticamāk pārstāsta, kaut kur, kaut ko dzirdētu, lasītu ...... . kādā kaifa ķeršanas tematikas plenērā, varētu, ko sīkāk pastāstīt, būs no pirmavota ..... bet par kaitēm jau tak ar, te nerunāsim .....