negatIvs:kārtīgam konspiratoram mēriņi netraucē ......
d_a: negatIvs:mierīgi var vazāties, tikai muti nedrīkst palaist..... dažiem tas iet roku rokā, īpaši pēc pāris mēriņiem
negatIvs:mierīgi var vazāties, tikai muti nedrīkst palaist.....
negatIvs:nuja, pašiem jābīda savi seriāli, piemēram, 17 vasaras mirkļi .....
tusne:Te jau tik par kOdiem
d_a:par dzeršanu, kā parasti, visvairāk runā Oliss
susurs: tusne:Te jau tik par kOdiem kas tat būc kOds bez kOdiens?
Oliss:es tikai runāju...... bet pārējie tikai kož
Oliss: d_a:par dzeršanu, kā parasti, visvairāk runā Oliss es tikai runāju...... bet pārējie tikai kož
d_a:uzreiz var redzēt, ka tusne vēl nav bijusi zemeņu pasākumā
tusne: d_a:uzreiz var redzēt, ka tusne vēl nav bijusi zemeņu pasākumā neesmu gan
Oliss:tādēļ ka neesi piedāvājusies ravēt zemenes
tusne: Oliss:tādēļ ka neesi piedāvājusies ravēt zemenes domā?? Un vispār kur palicis haltūrists Maris?? jau ziema solījās uguņot Jelgava, tā arī pazuda ar visiem uguņiem!
susurs:moš nodeka?!
tusne: susurs:moš nodeka?! nē.. gan jau, ka atkal haltūrē!
Oliss:Lasiju ka Ozolniekos kaut kas pa gaisu aizgājis.....
Maris:ne, ne es vakar pļenerēju Jumprava, Koknese, Ērgļi - šķiet noies paurim āda...
Maris:kādu uguņošanu? :/
negatIvs:slaisti, plenēri, uguņi, kodieni, zemenes tik prātā ..... p.s., iespējams vēl kaut kas, vārdā neminēts .....
stings:pārvācos... rīt laipni aicināti visi palīgā mantas no 5.stāva uz 3.stāvu nest...
Maris: stings:pārvācos... rīt laipni aicināti visi palīgā mantas no 5.stāva uz 3.stāvu nest... malacis! pareizi ir, lai vecais paliek viens tai piektajā - bet kāpēc mantas jānes? no piektā uz trešo jau mantas var mest ne nest
stings: Maris:malacis! pareizi ir, lai vecais paliek viens tai piektajā - bet kāpēc mantas jānes? no piektā uz trešo jau mantas var mest ne nest aizmirsu piebilst, ka pāri upei 3.stāvs
Maris:malacis! pareizi ir, lai vecais paliek viens tai piektajā - bet kāpēc mantas jānes? no piektā uz trešo jau mantas var mest ne nest
stings:aizmirsu piebilst, ka pāri upei 3.stāvs
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?