Uzreiz atcerējos par pirmo aprīli, bet izdomāts labi, kaut gan nekad nevarētu iedomāties, ka kāds no šā brīža administrācijas vārētu atteikties no fotobloga
biznesa laikā nekas neticams nav...iestrādāta lapa, tikai cena bija švaka...neticama. ...bet brieža joks :shock: , ka dabujis lielus ragus man patīk labāk
biznesa laikā nekas neticams nav...iestrādāta lapa, tikai cena bija švaka...neticama. ...bet brieža joks :shock: , ka dabujis lielus ragus man patīk labāk
Kas gan vainas pirmā aprīļa svētai patiesībai? Vaļā verot, domāju - būs vai nebūs, atveru, skatos - ir un labi ir! Meklēju vietu, kur izteikt balamutēm atzinību, a lasu - tauta plosās. Vai ta nu galīgi... Atzīšos, pats neko tik labu nebūtu izdomājis, kaut nejūtos tas švakākais mutesbajārs un šorīt arī drusku pavingroju pīlīšu pūšanā. Malači!
Patiesībā šis 1.aprīļa joks nav tālu no patiesības, lai cik tas skumji arī nebūtu. Ar katru dienu fotoblog.lv kļūst lēnāks. Vai nu jāpērk jauna tehnika vai jāpārdodas. Ja nevar pārdoties (ja neviens nepērk), tad ieviesiet kādu SMS pakalpojumu - gribi ielikt foto - aizsūti SMS. Un to naudu nevis apēdiet/nodzeriet, bet nopērciet labāku tehniku.
Patiesībā šis 1.aprīļa joks nav tālu no patiesības, lai cik tas skumji arī nebūtu. Ar katru dienu fotoblog.lv kļūst lēnāks. Vai nu jāpērk jauna tehnika vai jāpārdodas. Ja nevar pārdoties (ja neviens nepērk), tad ieviesiet kādu SMS pakalpojumu - gribi ielikt foto - aizsūti SMS. Un to naudu nevis apēdiet/nodzeriet, bet nopērciet labāku tehniku.
Hmm, cik es esmu dzirdējis, tad par šādu "35. sant pakalpojumu" atlec labi ja 7 santīmi. Nerunāsi par to, cik maksā pati numura izīrēšana...
Hmm, cik es esmu dzirdējis, tad par šādu "35. sant pakalpojumu" atlec labi ja 7 santīmi. Nerunāsi par to, cik maksā pati numura izīrēšana...
Nu, pēc 5 gadiem moš dzelžiem kkas sanāks
Nu neiet runa par 7 santīmiem - man pašam (iauto.lv) tāds serviss darbojas. Bet ideja ir skaidra - kaut vai 1Ls pārskaitījums - es būtu gatavs.